Έτσι αντέδρασε ο γιος της Σολωμού όταν έφυγε ο Μάριος Αθανασίου από το σπίτι

 
 

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην εκπομπή «Mega Stories» και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου για τον χωρισμό της από τον Μάριο Αθανασίου και πώς αντέδρασε ο γιος τους, ο Νικόλας. Πως νιώθει τώρα που είναι μόνη της, αφού ο γιος της ζει πια με τον πατέρα του;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η ηθοποιός υπογράμμισε: «Όταν χωρίζεις βιώνεις κάποιο πένθος. Όταν χωρίσαμε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως θα το πω στο παιδί. Ήταν δυο χρονών. Ο Νικόλας είχε φοβερή αδυναμία στον Μάριο. Το βράδυ ήθελε τον μπαμπά του. Τη μέρα που μετακόμισε ο Μάριος, το βράδυ πήδηξε από το κρεβατάκι του και ήρθε και έπεσε στη θέση του πατέρα του. Εγώ έμεινα ακούνητη, έκανα ότι κοιμάμαι. Και λέω τώρα τι να κάνω; Τι είναι σωστό; Δεν αναρωτήθηκε ποτέ. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος μου. Δε μπορούσα να του εξηγήσω πως έχουμε χωρίσει. Αλλά κάπως δεν χρειάστηκε. Ήξερε»!

Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία που είχε μήπως το παιδί της στεναχωρηθεί που ο πρώην άντρας της ζούσε με τις δύο του κόρες από το νέο του γάμο.

«Κάποια στιγμή, το παράπονό μου, η αίσθησή μου, ήταν μην το παιδί πει ‘’γιατί ο μπαμπάς μου ζει με τις αδερφές μου και όχι μαζί μου. Δεν ήθελα να του περάσει από το μυαλό. Ο Μάριος τον ήθελε. Και τώρα ζούνε μαζί με τα τρία παιδιά»

«Με το Μάριο είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Πραγματικά δεν ταιριάξαμε ποτέ. Έχουμε διαφορετικές απόψεις στα πάντα. Οπότε, όσο μένει μαζί μου το παιδί αποφασίζω εγώ, όσο μένει με τον πατέρα του, αποφασίζει εκείνος. Εκτός από θέματα που θα πούμε ότι πρέπει να τηρήσουμε. Είχαμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον για τις αποφάσεις που λαμβάναμε».

Και υπογράμμισε: «Ο Μάριος μένει στο ίδιο σπίτι. Έφυγα εγώ για να μην αλλάξει ο Νικόλας δωμάτιο. Με τον Μάριο είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και ουσιαστικά δεν ταιριάξαμε ποτέ. Κάναμε το εξής. Όσο μένει μαζί μου αποφασίζω εγώ, όσο μένει με τον πατέρα του αποφασίζει εκείνος. Όλο αυτό κούμπωσε. Μου λείπει πολύ τώρα. Δεν ήθελα ποτέ άλλο παιδί. Αυτό το παιδί μου λείπει»!

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party