Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στον αποψινό τελικό του #GNTMgr;

 
 
Τα προγνωστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον ο μεγάλος νικητής στον αποψινό τελικό του #GNTMgr
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η τετράδα του τελικού είναι γεγονός! Ηρακλής, Παρασκευή, Αιμιλιάνο ή Ανδρέας;

Ανάμεσά τους βρίσκεται ο μεγάλος νικητής ή η νικήτρια που είναι έτσι κι αλλιώς η Παρασκευή, αφού έσπασε όλα τα ταμπού της φυλής της και απόδειξε ότι και με την οικογένεια της δε μένει προσκολλημένη σε παράδοξα ήθη και έθιμα και δίνει την ευκαιρία στον εαυτό της να προχωρήσει και να πάει μπροστά στην ζωή της!

 

Σε λίγες ώρες ο κρίσιμος τελικός του επιτυχημένου ριάλιτι μοντέλων στο STAR έρχεται και η αγωνία των παικτών για το μεγάλο έπαθλο κορυφώνεται! Ένας εκ των τεσσάρων φιναλίστ θα καταφέρει να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής ή η μεγάλη νικήτρια του 3ου κύκλου GNTM.

Το GNTM 3 ρίχνει σήμερα αυλαία και όλοι έχουμε αγωνία για να δούμε τον νικητή του ριάλιτι μοντέλων να σαρώνει τα έπαθλα! Τα μοντέλα που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να διαγράψουν την καλύτερη πορεία είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος και η Παρασκευή Κερασιώτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Παρασκευή από την πρώτη στιγμή στις auditions είχε ξεχωρίσει με το commercial στυλ της και πρόσωπο. Στα μισά των επεισοδίων δεν κατάφερε να έχει μερικές λήψεις στη σειρά και αυτό της κόστισε την παραμονή της στο σπίτι.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, είδαμε την παίκτρια να ξανά μπαίνει στην τελική δεκάδα, πιο ανανεωμένη και προσηλωμένη στον στόχο της που δεν είναι άλλος από τη νίκη του επάθλου! Η Παρασκευή κατάφερε να κατατροπώσει με την ομορφιά της, την προσωπικότητά της και τις λήψεις της όλα τα κορίτσια μοντέλα στο σπίτι του GNTM. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Παρασκευή δεν είχε ξανά δουλέψει ως μοντέλο και δεν προκάλεσε καμιά ίντριγκα στο σπίτι.

 

Η Παρασκευή, αφού έσπασε όλα τα ταμπού της φυλής της και απόδειξε ότι και με την οικογένεια της δε μένει προσκολλημένη σε παράδοξα ήθη και έθιμα και δίνει την ευκαιρία στον εαυτό της να προχωρήσει και να πάει μπροστά στην ζωή της!

Η Παρασκευή ήταν αυτό που λέμε η «ήρεμη δύναμη» του σπιτιού! Δεν προκάλεσε ποτέ καμία κόντρα και ίντριγκα στο σπίτι, ήταν πολύ εσωστρεφής καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και άφηνε τη δουλειά της στο σετ να μιλήσει… για εκείνην!

 

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, κι εκείνος με την σειρά του, αν και από την αρχή ήταν το μεγάλο φαβορί του GNTM, κάπου στα μέσα του παιχνιδιού δυσκολεύτηκε με τα concepts και του στοίχισε την παραμονή του στο σπίτι. Λίγες μέρες αργότερα, τον είδαμε να επιστρέφει στην τελική δεκάδα πιο χαλαρός και συνειδητοποιημένος για τη νίκη ενώ η εξέλιξή του ήταν τεράστια! Ο Ηρακλής είναι επαγγελματίας μοντέλο και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους φωτογράφους στο χώρο της μόδας.

 

Ο Ηρακλής ήταν πιο ώριμος και μαζεμένος και δεν δημιούργησε καμία αναστάτωση στο σπίτι, αλλά «κάρφωνε» τη σχέση του Αιμιλιάνο και της Μαριαγάπης ενώ τα πειράγματά του ήταν ουκ ολίγα!

 

Από την άλλη, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο οποίος είναι και ο πιο μικρός της παρέας, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κλέψει τις εντυπώσεις και να απασχολήσει θετικά τους κριτές με τις λήψεις των φωτογραφιών του.

 

Ο Ανδρέας είναι μόλις 18 χρόνων και έχει πολύ χρόνο μπροστά του ώστε να διαπρέψει στο χώρο της μόδας.

 

Τέλος, ο Αιμιλιάνο Μάρκου είχε γοητεύσει την κρητική επιτροπή από τις πρώτες auditions και είχε μια σταθερή πορεία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας απασχόλησε με την ερωτική σχέση που δημιούργησε με την Μαριαγάπη μέσα στο σπίτι του GNTM. Οι γωνίες του προσώπου και το καλοσχηματισμένο του κορμί είναι δύο από τα πιο δυνατά στοιχεία που διαθέτει ως μοντέλο.

 

Για τον χαρακτήρα του η αλήθεια δεν μπορούμε να πούμε τα ίδια καλά λόγια αφού έδειξε πόσο εγωκεντρικός εγωπαθής, ωραιοπαθής και κακεντρεχής είναι αλλεπάλληλες φορές.

 

Και οι τέσσερεις έχουν πάρει τις καλύτερες φωτογραφίες στο πλατό και έχουν γοητεύσει την κριτική επιτροπή με τις λήψεις τους!

Τα προγνωστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο twitter δίνουν και παίρνουν και υποστηρίζουν πως το φετινό GTNM θα το κερδίσει αγόρι. Μέχρι ώρας, τα προγνωστικά κατατάσσουν στην τέταρτη θέση τον Αιμιλιάνο, στην τρίτη θέση την Παρασκευή, στη δεύτερη θέση τον Ηρακλή και στην πρώτη θέση τον Ανδρέα.

Ο τελικός θα γίνει σε live μετάδοση ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο θα διεξαχθεί η ψηφοφορία του μεγάλου νικητή! Απόψε στις 21:00 θα μάθουμε τον φετινό νικητή του GNTM!

Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα επιλέξουν από δύο πρώην συμπαίκτες τους να είναι μαζί τους προκειμένου να τους ενθαρρύνουν σε όλη τη διαδικασία του τελικού και στις δοκιμασίες του τελικού θα δούμε να επιστρέφουν 15 παίκτες προκειμένου να τους δυσκολέψουν!

H πρώτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού θα είναι μια εντυπωσιακή πασαρέλα σε ειδυλλιακό μέρος της Αθήνας, όπου θα συμμετέχουν 15 viral παίκτες από τα bootcamps. Αμέσως μετά τη δοκιμασία της πασαρέλας, θα υπάρξει μια τεράστια ανατροπή, καθώς θα γίνει αποχώρηση και μόνο τρία μοντέλα θα συνεχίσουν προς τον τελικό! 

Η επόμενη δοκιμασία θα είναι δύο φωτογραφίσεις, με φωτογράφο φυσικά τον κριτή του GNTM, Δημήτρη Σκουλό! Η δοκιμασία θα δυσκολέψει αρκετά κάποιους…

 

Πώς θα γίνει η ψηφοφορία και η ανάδειξη του μεγάλου νικητή

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»