Χείμαρρος αποκαλύψεων η Μαριαγάπη για τη σχέση της με τον Αιμιλιάνο

 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τη γνωριμία που εξελίχθηκε σε σχέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Εκτός GNTM βρίσκεται η Μαριαγάπη, η οποία δεν κατάφερε τελικά να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι. Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε στο πλατό του Star και στην πρωινή εκπομπή, «Στη Φωλιά των Κου Κου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Μαριαγάπη απάντησε στις ερωτήσεις που έγραψαν για εκείνη οι τηλεθεατές, ενώ πέρασε σε μια σειρά αποκαλύψεων για τη σχέση της με τον Αιμιλιάνο.

«Με τον Αιμιλιάνο είμαστε μαζί και είμαστε πάρα πολύ καλά. Ανυπομονώ να φτιάξουν τα πράγματα, ώστε να βγαίνουμε έξω και να περνάμε καλά. Με τον Αιμιλιάνο γίναμε φίλοι από το ξεκίνημα κιόλας του παιχνιδιού. Γνωριζόμασταν από πριν, δεν κάναμε παρέα όμως. Απλά γνωριζόμασταν. Με τον καιρό αρχίσαμε να ερχόμαστε πιο κοντά, να γινόμαστε καλύτεροι φίλοι και μετά από κάποια φάση όλο αυτό εξελίχθηκε σε φλερτ. Έτσι τώρα είμαστε εδώ που είμαστε», ανέφερε για τον αγαπημένο της.

 

Ο Αιμιλιάνο δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για την αποχώρηση της Μαριαγάπης, την οποία πιστεύει πολύ και ως μοντέλο και μετά την ανακοίνωση στο πλατό έκανε τις πρώτες  του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου-Κου”.

«Γενικά χρειάζεται τον χρόνο της μετά από κάποιες στιγμές που ξεσπάει. Δεν θέλει να την καταπιέζει κανείς και να τη παρηγορεί. Μπορεί να νιώθω κι εγώ λίγο περίεργα επειδή δεν πήγα να την παρηγορήσω. Δεν είμαι άτομο που δεν έχει αισθήματα και πόσο μάλλον όταν νιώθω έτσι για μια κοπέλα. Θέλω να είμαι πάντα εκεί για εκείνη.

Εννοείται πως θέλω να είμαι πάντα στην εντέλεια. Είμαι και ωραιοπαθής. Δεν είναι κακό, πόσο μάλλον αν είσαι μοντέλο, θέλω να κοιτάζομαι πάντα στον καθρέφτη και να είμαι στην εντέλεια και προσεγμένος.

Ο Ηρακλής βρήκε τη λάθος στιγμή να γελάσει. Όταν μιλάω γενικά δεν μου αρέσει να βλέπω άτομα να γελάνε. Είναι κάτι που απεχθάνομαι. Εκείνη τη στιγμή ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος γιατί ήξερα ότι θα αποχωρήσει η Μαριαγάπη, οπότε δεν ήμουν σε θέση για πολλά – πολλά.

Θα χαθεί ένα βασικό στήριγμα μου, μια συντροφιά για μένα. Από εκεί και πέρα, τελειώνει ο διαγωνισμός σε λίγο οπότε θα την ξαναδώ. Εννοείται θα την σκέφτομαι αλλά θα την σκέφτομαι μόνο σε δύσκολες στιγμές. Είναι σκέψεις παρηγοριάς εκείνες. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή που ήθελα να αποφύγω. Θα πρέπει να είμαστε και οι δύο ευγνώμονες για όσα έχουμε ζήσει εδώ και τον καιρό που ήμασταν μαζί», είπε ο Αιμιλιάνο.

Δείτε όσα δήλωσε:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου