Η εξομολόγηση του Γιάννη Κότσιρα «Με τον πατέρα μου είχαμε τσακωθεί...»

 

«Του είχα πει κάποια μέρα θα πληρώνεις για να με ακούσεις. Μετά από κάποια χρόνια ήρθε και ζήτησα να του στείλουν τον λογαριασμό και πλήρωσε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μουσικό Κουτί» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη βρέθηκαν καλεσμένοι ο Γιάννης Κότσιρας και η Ανδριάνα Μπάμπαλη. Εκεί ο γνωστός μουσικός μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής και τη σχέση με τον πατέρα του.

«Έχω δουλέψει σε συνεργείο αυτοκινήτων, σε εργοστάσιο, σε οικοδομές…. Στο συνεργείο αυτοκινήτων που δούλευα ερχόταν ο Χρήστος Κωνσταντίνου, ο σολιστας. Έψαχνε έναν πιτσιρικά να βγαίνει στην αρχή του προγράμματος στο μαγαζί που δούλευε. Του είπε ο ιδιοκτήτης ότι τραγουδάω. Έκανα οντισιόν και είπα το “αετός χωρίς φτερά”. Και έτσι ξεκίνησα να τραγουδάω» είπε αρχικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Στη συνέχει ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στον τρόπο που αντέδρασε ο πατέρας του όταν του ανακοίνωσε την απόφασή του να γίνει τραγουδιστής περιγράφοντας μάλιστα και ένα άγνωστο περιστατικό.

«Με τον πατέρα μου είχαμε τσακωθεί για αυτό το θέμα. Υπήρχε η υποψία ότι θέλω να δουλεύω βράδυ. Δεν ήθελε ο γιος του να γίνει “μουσικάντης”. Τότε του είχα πει “κάποια μέρα θα πληρώνεις για να με ακούσεις”. Ψωνάρα από μικρός.. Κι έτσι έγινε. Μετά από κάποια χρόνια ήρθε στο «Περιβόλι του Ουρανού» που τραγουδούσα και ζήτησα να του στείλουν τον λογαριασμό και πλήρωσε. Την επόμενη μέρα με αυτά τα χρήματα πήγα και του πήρα ένα κοστούμι» είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο γνωστός καλλιτέχνης θα μιλήσει για διάφορες πτυχές στη ζωή του, ενώ θα αναφερθεί και στον Δημήτρη Μητροπάνο, με τον οποίο υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες. Ο ίδιος, μάλιστα, αποκαλύπτει το άγνωστο περιστατικό που συνέβη μεταξύ τους στις αρχές τις γνωριμίας τους.

«Ο Μήτσος ήταν οικογένεια. Πριν γνωριστούμε καλά, με κάλεσε στο σπίτι του να μιλήσουμε για το χειμώνα που θα δουλεύαμε μαζί. Εγώ περίμενα να δω τον Μητροπάνο όπως τον είχα στο μυαλό μου. Φορούσε ένα φανελάκι – αυτά του παππού – τα κλασικά τα άσπρα κι ένα τρομερό σορτσάκι και μου λέει “τι καφέ πίνεις; Εγώ φτιάχνω τον καφέ σε αυτό το σπίτι.

Και μου έφτιαξε καφεδάκι ο Δημήτρης Μητροπάνος. Κάτσαμε και τα είπαμε κι έτσι γνωριστήκαμε από κοντά. Με έβρισε πολύ… Άρχισε να με βρίζει γιατί του έλεγα όχι τόσα χρόνια. Και μετά αγαπηθήκαμε πάρα πολύ», ανέφερε ο Γιάννης Κότσιρας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»