Η καταγγελία Μουτσινά για κατάχρηση εξουσίας της ΕΛΑΣ η απάντηση των αστυνομικών

 

Κόντρα ανάμεσα σε αστυνομικούς και το Νίκο Μουτσινά ξέσπασε μετά από ανάρτηση του τελευταίου στα social media, στην οποία καταγγέλλει περιστατικό κατάχρησης εξουσίας από αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Νίκος Μουτσινάς κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ότι αστυνομικοί προσήγαγαν στο ΑΤ Ψυχικού ανήλικο που γυρνούσε από το σούπερ μάρκετ, με την κατηγορία ότι είχε περάσει αρκετή ώρα από τη στιγμή που έστειλε το μήνυμα στο 13033.

 

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε ότι το παιδί δέχτηκε χλευαστικά σχόλια για την εμφάνισή του και ότι οι αστυνομικοί ήταν επιθετικοί μαζί του ώστε να του αποσπάσουν τους κωδικούς του κινητού του.

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής απάντησε στο Νίκο Μουτσινά ότι διακινεί fake news.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών: Το «γύρο» του διαδικτύου πραγματοποιεί ανάρτηση συγκεκριμένου γνωστού παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και εσχάτως ηθοποιού με την οποία καταγγέλλεται «κατάχρηση εξουσίας» αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, «καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού», «προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή» (;) και εντέλει, «επιβολή προστίμου αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν», καθώς παρήλθε «αρκετή ώρα από την αποστολή SMS».

Μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά από αυτό εγείρονται πλέον, εκ των πραγμάτων, σοβαρότατες ευθύνες του εν λόγω παρουσιαστή για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου και προσπάθεια δημιουργίας αναίτιας δυσφήμισης ολόκληρης Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του Α.Τ. Ψυχικού, καθώς και στη Διοίκηση του, θέτοντας υπόψη ότι η νομική συνδρομή του Σωματείου προς αυτούς θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει, με κάθε κόστος, να αποφεύγονται τέτοιες αστοχίες που δημιουργούν εντυπώσεις άνευ λόγου και αιτίας».

Το «Happy Day». με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή φιλοξένησε το πρωί τον κ. Σταύρο Μπαλάσκα, συνδικαλιστή της ελληνικής αστυνομίας, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του.

«Είμαι fan του κ. Μουτσινά. Είναι ένας χαριτωμένος άνθρωπος, τον συμπαθώ πολύ και τον συμπαθούν πολύ και συνάδελφοι αστυνομικοί. Θα πρέπει να έγινε ένα λαθάκι, θα πρέπει να παραπλανήθηκε και να μην του τα είπαν καλά. Διάβασα πολύ προσεχτικά την ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων και με κάλυψε πλήρως. Η ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ.Μουτσινάς λέει ψέματα. Και προφανώς – εγώ το λέω αυτό – ενδεχομένως κάποιος τον παραπλάνησε γιατί δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα» ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας.

Και πρόσθεσε: «Η ανακοίνωση λέει ότι έχει κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων. Όσα ο κύριος Μουτσινάς λέει  και το κατέβασε νομίζω από το Instagram, είναι ψέματα. Είναι ψευδής όλη η καταγγελία του κ. Μουτσινά» επισημαίνοντας ότι ουδέποτε υπήρξε προσαγωγή νεαρού στο Α.Τ.

Δες όλα όσα είπε ο κ. Μπαλάσκας στο παρακάτω βίντεο:

 

Το πρωί της Πέμπτης, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να απολογηθεί δημόσια ζητώντας συγγνώμη, αφού – όπως αποκάλυψε – ενημερώθηκε ότι το συγκεκριμένο συμβάν δεν συνέβη ποτέ. Μέσα από ένα Instagram Story έγραψε:

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού. Δεν ήταν πρόθεσή μου να μεταφέρω ψευδείς ειδήσεις αλλά να υπογραμμίσω συμπεριφορές, οι οποίες δεν αρμόζουν σε ένα καθεστώς δημοκρατίας σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη. Ενημερώθηκα σήμερα ότι αυτό το συμβάν δεν έχει συμβεί γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση»

Δες τη φωτογραφία:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»