Ο Μπέζος ξεκαθαρίζει ποιοι είναι οι «ηλίθιοι» που δεν του αρέσει να μιλά μαζί τους

 

«Το πιο ακραίο που έχω κάνει είναι μια δήλωση, ότι καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να πάνε στο σπίτι τους. Να τελειώνουμε. Αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

O Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, «Direct».

Ο ηθοποιός εξήγησε σε ποιους αναφερόταν όταν έλεγε ότι αποφεύγει τους «ηλίθιους» και αποκάλυψε γιατί δεν φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Είμαι σνομπ δεν μου αρέσει να μιλάω με ηλίθιους» «Τον αγαπώ» Σε μια από τις σπάνιες κοινές συνεντεύξεις τους, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Γιάννης Μπέζος, μίλησαν από καρδιάς στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή «Προσωπικα» στην ΕΡΤ.

 

Ο Γιάννης Μπέζος αρχικά αναφέρθηκε στην κόρη του, Ηρώ: «Η κόρη μου έχει μια μεγάλη διαδρομή. Δεν έχει να πάρει κάτι από εμένα εκτός από το επίθετο. Στην αρχή της ήταν λίγο βάρος αυτό αλλά πλέον το έχει ξεπεράσει… Μιλάμε, δεν τα αναλύουμε όλα όμως πολύ. Με τα παιδιά δεν πρέπει να είσαι φίλος, είσαι γονιός. Συμβουλές δε δίνω ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου, δε μας αρέσουν οι συμβουλές ούτε στα παιδιά αρέσουν τις βαριούνται».

Μέσα σε όλα, ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε τόσο στον χώρο προς τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον χώρο της υποκριτικής όσο και σε παλαιότερες δηλώσεις που έχουν δεχθεί έντονη κριτική.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός τόνισε πως «είμαι βέβαιος ότι δίνω αρκετό έως πολύ χώρο στα νέα παιδιά αλλά επιλεκτικά. Κυρίως στην τηλεόραση είναι μεγαλύτερο το πεδίο που μπορείς να βοηθήσεις, να μπούνε κάποιοι άνθρωποι στον στίβο αυτόν και να προχωρήσουν».

«Το πιο ακραίο ίσως που έχω κάνει είναι πως είχα κάνει μια δήλωση κάποτε ότι καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να πάνε στο σπίτι τους. Να τελειώνουμε. Πρέπει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να καταλάβουμε ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους.  Το ότι είχε αντιδράσεις το θεώρησα φυσικό. Θα ήταν και ανώμαλο να μην έχει αντιδράσεις αλλά, ένας από τους λόγους που την έκανα, ήταν για να δημιουργηθούν και αντιδράσεις να ξεκουνηθούμε λιγάκι» πρόσθεσε, επίσης, ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός. «Πάντα σκέφτομαι πριν μιλήσω».

Όσο γιατί δεν φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του, ανέφερε ότι είναι πρόθυμος να συνομιλήσει μαζί τους αλλά όχι να φωτογραφηθεί.

Και όσον αφορά την περιβόητη δήλωση που έκανε ότι δε μπορεί να συνομιλεί με ηλίθιους, εξήγησε ποιους εννοούσε: «Είναι αυτοί που προσπαθείς να τους πείσεις ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή και δε βγαίνει από τη Δύση»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν