Ο Ηρακλής έδωσε disavantage στην Λερναία Ύδρα για να πληγώσει και τον Κάπρο!

 

Ο Ηρακλής με μια κίνηση ματ, έδωσε disavantage στην Λερναία Ύδρα για να πληγώσει και τον Ερυμάνθιο Κάπρο (Μαριαγάπη & Αμιλιάνο)! Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - άθλοι! Αυτός ο παίκτης είπε αντίο στο #GNTMgr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Φτάνοντας σιγά σιγά στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου, τα περιθώρια δείχνουν να στενεύουν για τους 6 παίκτες που έχουν απομείνει. 

Τα επτά επίδοξα Greece's Next Top Models που έχουν απομείνει, κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας μία ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία η οποία ναι μεν ενθουσίασε τους παίκτες, όμως συγχρόνως τούς προβλημάτισε καθώς θα πρέπει να επικεντρωθούν ακόμα πιο επισταμένα στον στόχο τους για να... επιβιώσουν.

Η ζωή στο GNTM 3 δεν έχει συνηθισμένο ωράριο. Είναι μόλις 4 το πρωί όταν ο Γιώργος Καράβας έφτασε στο σπίτι, για να οδηγήσει τους top7 του διαγωνισμού στον επόμενο fashion προορισμό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μάλιστα, ο Ηρακλής την ώρα που μοίραζε το disadvantage το είπε... ξεκάθαρα πως πλέον δεν υπάρχουν φιλίες μέσα στο παιχνίδι καθώς μόνο ένας θα νικήσει.

Αυτή τη φορά στο... λάκκο έπεσαν δύο παίκτες που από την αρχή θεωρούνται φίλοι. Ο λόγος για τη Μαριαγάπη και τον Ηρακλή οι οποίοι ήρθαν σε ένταση λίγο μετά την ανακοίνωση των disadvantage.

Ο Ηρακλής ήταν εκείνος που εφόσον είχε κερδίσει στην προηγούμενη δοκιμασία, έπρεπε να μοιράσει αυτά τα disadvantage. Ο νεαρός παίκτης εξέπληξε, σχετικά δυσάρεστα τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του και κυρίως τη Μαριαγάπη η οποία σε μία κουβέντα που είχε λίγο πριν το σετ μαζί του άκουσε τον Ηρακλή να λέει: «Η φάση είναι ότι προσπαθώ να διώξω άτομα»

Τότε εκείνη αποκρίθηκε: «Εγώ θα το έδινα πρώτα σε δυνατούς παίκτες από τα άτομα που δεν κάνω παρέα και μετά στους δικούς μου. Το να διώξεις τους δικούς σου φίλους και να είσαι μετά μόνος στο σπίτι είναι πολύ καλύτερο;»

 

Η μαγευτική και μοναδική Ελαφόνησος έγινε το σκηνικό για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης. Η φωτογράφηση για την καμπάνια ενός αυτοκινήτου υψηλών προδιαγραφών, εμπνεύστηκε από την ταινία “Mad Max”.

Σε ένα απόλυτα κινηματογραφικό σετ, τα μοντέλα καλούνται να ποζάρουν ως συμμορία της ερήμου, που ψάχνει για καύσιμα και πρώτες ύλες.

Κανείς δε έλειψε από τη λήψη, καθώς ο «πρωταγωνιστής» ή η «πρωταγωνίστρια» περιβαλλόταν κάθε φορά από τα υπόλοιπα μοντέλα, που συνέβαλαν με τον τρόπο τους στο αποτέλεσμα.

Μηχανές, αναβάτες, το αυτοκίνητο, το styling, αλλά και η πανέμορφη παραλία του Σίμου, συνέθεσαν τη δυστοπική ατμόσφαιρα και έβαλαν τα παιδιά πιο εύκολα στο ρόλο του σκληροτράχηλου αρχηγού.

 

 

Η στιγμή της κριτικής της Μαριαγάπης από τους κριτές στάθηκε η αφορμή για να πει ο Ηρακλής μία ατάκα που σίγουρα θα συζητηθεί. 

Και αυτή η ατάκα αφορά τη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο που όλοι έχουν πειστεί πως αποτελεί ένα από τα ζευγάρια που γεννήθηκαν μέσα στο GNTM.

Την ώρα λοιπόν που η Μαριαγάπη άκουγε κακή κριτική για τη λήψη της στην αποψινή δοκιμασία, ο Ηρακλής σχολίασε on camera ότι ο Αιμιλιάνο δεν θα στενοχωρηθεί και ιδιαίτερα αν φύγει η νεαρή κοπέλα με την οποία έχουν έρθει κοντά.

«Δε νομίζω να στεναχωρηθεί ο Emiliano αν φύγει η Μαριαγάπη. Ο τύπος είναι στ'... του. Απλά τους ενώνει ότι έχουν περάσει πολλά μέσα στο παιχνίδι και η Μαριαγάπη είναι η μόνη που τον καταλαβαίνει» σχολίασε ο Ηρακλής βγάζοντας και μία μικρή δόση... χολής για τον συμπαίκτη του.

Ο τελικός πλέον δεν είναι μακριά και τα περιθώρια για όλους τους παίκτες όλο και λιγοστεύουν. Κοινώς, λάθη δεν συγχωρούνται!

Όλοι γνωρίζουν πως η μάχη για τη συνέχεια δε θα είναι εύκολη, πόσο μάλλον όταν και οι κριτές τονίζουν ότι δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογίες.

Ο φωτογράφος Μάριος Καζάκος έδωσε τις κατευθύνσεις, ενώ η Βίκυ Καγιά με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα, προσπάθησαν πολύ να βοηθήσουν τα μοντέλα, καθώς φάνηκε από την αρχή ότι αντιμετώπιζαν ορισμένες δυσκολίες.

Η φυσική κίνηση, η ηγετική διάθεση και η σωστή ένταση στο ύφος, ήταν τα στοιχεία στα οποία εστίασαν οι κριτές στο πλατό. Η διεκδίκηση για μια θέση στην κορυφαία 6άδα του GNTM 3 είναι τόσο σκληρή, που αποτυπώθηκε ακόμα πιο έντονα στο πλαίσιο μια ομαδικής λήψης.

Ποιο μοντέλο κατάφερε τελικά να ξεχωρίσει καλύτερα ως αρχηγός στο concept και για ποιο μοντέλο η Ελαφόνησος έγινε η απόλυτη δυστοπία;

Άφωνοι έμειναν οι κριτές με το αποτέλεσμα της φωτογράφισης της Παρασκευής στο GNTM. Η ίδια έβγαλε το αποτέλεσμα που απαιτούσε το concept κι ήταν σαν όντως να ηγούνταν μιας ομάδας.

Το σκηνικό ήταν τόσο έντονο, όπως κι η έκφρασή της, που συγκέντρωσε διθυραμβικά σχόλια. Η Ζενεβιέβ κι ο Δημήτρης Σκουλός της είπαν ότι της δίνουν άνετα την δουλειά αφού είναι ‘υπερσυγκλό’ ενώ η πρώτη το πήγε ένα βήμα παρά πέρα λέγοντας ότι της δίνει την option και το αυτοκίνητο που είναι ένα από τα έπαθλα του σόου.

 

Δείτε την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά για τον ή την παίκτρια που αποχώρησε:

 
 
Η Παρασκευή απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι έχει επιστρέψει δυναμικά στο παιχνίδι, κερδίζοντας άλλη μία δοκιμασία!

 

 
Το ΤΟP 6!

 

Μετά την αποχώρησή της, η Ξένια μίλησε πρώτα στην κάμερα του Star τονίζοντας:

 

«Ευχαριστώ που αντέξατε να βλέπετε το προγούλι μου από κάθε γωνία στη μεγάλη οθόνη. Αποχώρησα για 2η φορά, πολύ δικαιολογημένα. Όχι και ότι η 1η δεν ήταν, δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας σε μια συνεργασία. Πέρασα υπέροχες στιγμές, υπέροχες στιγμές και μάζεψα αξέχαστες εμπειρίες.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω το πόσο ευγνώμων είμαι για τα άτομα που με έκαναν να εξελιχτώ, να δοκιμάσω και να πιέσω τα όρια μου, να βγω από την ασφαλή ζώνη και πίστευαν σε εμένα μέχρι και την τελευταία μου στιγμή στο παιχνίδι αυτό.

Όλη η εμπειρία ήταν κάτι τελείως άγνωστο για εμένα και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα που ήταν δίπλα μου κατά όλη τη διάρκεια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μετά την επιστροφή μου στο παιχνίδι είχα βρει τα πράγματα πολύ διαφορετικά και αυτό με είχε ταράξει αρκετά. Γι’ αυτό θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη για τις παρεξηγήσεις και τις στιγμές που βγήκα εκτός εαυτού λόγω πίεσης και του έντονου ανταγωνισμού.

Τέλος έχω να πω πως αυτή η φάση της ζωής μου θα μου μείνει αξέχαστη και δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Με έκανε πιο δυνατή και να τα βρω με τον εαυτό μου λιγάκι παραπάνω, για να αγαπήσεις το οτιδήποτε ή τον οποιονδήποτε πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Ευχαριστώ όλους όσοι ασχολήθηκαν μαζί μου είτε θετικά είτε αρνητικά», έγραψε η Ξένια Μοτσκαλίδου.

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου