Αποχώρησε το πιο λαμπρό αστέρι από το #TheBachelorGR

 

Ραντεβού στο δάσος με το λύκο παρέα! Tι πιανίστας, τι φτυαρίστας! Οι κοπέλες έπιασαν τα… φτυάρια και ανταλλάσσουν ατάκες… όλα τα λεφτά! Ο απίστευτος καβγάς Εριέττας – Βίβιαν για τα μάτια ενός πρώην! Η συγκινητική εξομολόγηση της Αντζελίνας που άφησε άφωνο των Παναγιώτη Βασιλάκο και τις συμπαίκτριές της στο #TheBachelorGR! Θα μας λείψεις Εριέττα... τα λέμε ξανά με τον Ρομπέρτο στη χώρα των Δασών!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Παναγιώτης έχει ετοιμάσει ένα ομαδικό ραντεβού στη φύση. Οι κοπέλες φτάνουν σε ένα ξέφωτο και βρίσκουν τον Bachelor να τις περιμένει για να… κατασκηνώσουν στο δάσος. Για να γίνει αυτό όμως, θα χρειαστεί να στήσουν μόνες τους τις σκηνές τους. Αυτή θα είναι μια διαδικασία, η οποία για ορισμένες μοιάζει με το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Στο επεισόδιο του The Bachelor ο γοητευτικός εργένης Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε να πάρει όλες τις παίκτριες και να πάνε να διανυκτερεύσουν σε ένα δάσος. 

 

Εκεί βρέθηκαν όλα τα κορίτσια εκτός της Νικολέττας η οποία λόγω της αδιαθεσίας που ένιωσε δεν μπόρεσε να ακολουθήσε ωστόσο του έστειλε ένα γράμμα εκφράζοντάς του πόσο τη στεναχωρεί το γεγονός πως δεν μπορούσε να είναι μαζί του.

 

Αφού λοιπόν τα κορίτσια με τη βοήθεια του Παναγιώτη έστησαν τις σκηνές στις οποίες θα διανυκτέρευαν και μαγείρεψαν, κάθισαν μαζί του γύρω από τη φωτιά και άρχισαν να μιλούν για κάποιες από τις στιγμές της ζωής τους που τις έχουν σημαδέψει.

Μετά τη Σία που μίλησε για μια άσχημη σχέση που είχε, τον λόγο πήρε η Αντζελίνα που με την εξομολόγησή της κατάφερε να συγκινήσει όχι μόνο τον The Bachelor αλλά και τις συμπαίκτριές της.

H νεαρή κοπέλα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια  αφού όπως είπε δεν είχε ποτέ τη ζεστασιά μιας αγαπημένης οικογένειας δηλώνοντας πως η μαμά της για εκείνη είναι ένας πραγματικός ήρωας.

 

Στο cocktail party, ανάβουν γι’ ακόμα μια φορά τα αίματα. Η ένταση δημιουργείται ανάμεσα στη Βίβιαν και την Εριέττα. Η Εριέττα επιτίθεται στη Βίβιαν, λέγοντάς της ότι είναι τόσο βαρετή που την κάνει να νυστάζει. Αυτό όμως που βγάζει τη Βίβιαν από τα ρούχα της είναι όταν η Εριέττα αναφέρεται στον πρώην της, λέγοντας ότι η σχέση τους τελείωσε, επειδή εκείνος την βαριόταν.

 

Άλλη μια Τελετή των Ρόδων έλαβε τέλος στο The Bachelor, με ακόμη μία αποχώρηση. Η γυναίκα που αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να μη της δίνει το κόκκινο τριαντάφυλλο ήταν η Εριέττα. Η ξανθιά καλλονή έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να κερδίσει την καρδιά του γοητευτικού εργένη, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε οριστικά από τη βίλα. Όσο ο τελικός πλησιάζει, μερικά από τα πιο δημοφιλή κορίτσια θα αποχωρούν και ήταν η σειρά της Εριέττας.

 
 

Στο πρώτο μήνυμά της μετά το αντίο που είπε στον περιζήτητο εργένη, η Εριέττα με δάκρυα στα μάτια... απείλησε ότι θα χωρίσει τον Παναγιώτη από όποια και αν διαλέξει στον τελικό του παιχνιδιού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλουμενoi «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Η απάντησή του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τις γυναίκες
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα