Aνατροπή στην φανερή ψηφοφορία στο #BigBrotherGR και το βρίσιμο της Δανέζη!

 
 
Ο Κεχαγιάς είναι βαρύμαγκάς, πούλησε τσαμπουκά στον Χρήστο, παραβίασε βασικούς κανόνες και έφαγε ποινή που την φυσάει και δεν κρυώνει από τον #BigBrotherGR! Άγριος καβγάς Άννα Μαρίας - Κεχαγιά! Αντάλλαξαν βαριές κουβέντεςΕκτός εαυτού η Δανέζη με τον Κεχαγιά! Βρίστηκαν άσχημα! 'Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrother λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μια έντονη λεκτική διαμάχη είχαν, στο επεισόδιο του Big Brother το βράδυ της Τετάρτης, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Χρήστος Βαρουξής. Ο πρώτος, μάλιστα, δε δίστασε να προβεί σε άσχημους χαρακτηρισμούς προς τον συμπαίκτη του.

Ειδικότερα, στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ/Sigma, ακούστηκαν δια στόματος του παίχτη κουβέντες όπως «χαζός», «τρύπας» και «ηλίθιος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μετά τον έντονο, ωστόσο, διάλογων των δύο ανδρών στο σαλόνι του σπιτιού και μπροστά στα μάτια των υπολοίπων, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τον Δημήτρη Κεχαγιά στο δωμάτιο επικοινωνία προς την απαραίτητη επίπληξη.

 

«Δημήτρη, με την συμπεριφορά σου παραβίασες έναν πολύ βασικό κανόνα του Big Brother. Πολύ σύντομα θα σου ανακοινώσω την απόφαση μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μεγάλος Αδελφός στον εκρηκτικό διαγωνιζόμενο του Big Brother.

«Δεν θα ξεφτιλιστώ εγώ για κανέναν εδώ μέσα» τόνισε με έμφαση, μεταξύ άλλών, ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ψέμα και υποκρισία και δεν άντεξε την όλη ατμόσφαιρα στο σπίτι! Μπαίνοντας στο δωμάτιο επικοινωνίας ζήτησε να αποχωρήσει για ακόμη μια φορά, καθώς δεν δέχτηκε να τον υποβιβάζουν σε καμία περίπτωση!

 

Φυσικά η ποινή ήταν να τεθεί αυτόματα υποψήφιος για αποχώρηση και αμέσως μετά απολογήθηκε σε όλους τους συμπαίκτες του! Ζήτησε επίσης από τους παίκτες να συμπεριφέρονται σα να μην υπάρχει στο σπίτι!

«Δημήτρη, νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ψηφοφορίας απευθύνθηκες σε συγκάτοικο σου χρησιμοποιώντας απαράδεκτη φρασεολογία. Μη αποδεκτή, παραβιάζοντας βασικούς κανόνες του Big Brother. Οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν δεν επιλύονται με τον τρόπο που επέλεξες. Συνεπώς τίθεσαι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση. Επίσης, δεν μπορείς να διεκδικήσεις το βέτο και δεν μπορεί κανένας συγκάτοικος να σε σώσει χρησιμοποιώντας το βέτο» συμπλήρωσε ο Big Brother λίγα λεπτά αργότερα.

 

Πυργίδης και Χρήστος συζητούν για την αλλαγη χαρακτήρα του Κεχαγιά 

 

Σοφία & Κεχαγιάς συζητούν για τους ψήφους και ποιος κινεί τα νήματα

 

Ο Big Brother αποκάλυψε στους παίκτες στο επεισόδιο πως η δεύτερη ψηφοφορία για τους υποψηφίους δεν θα γίνει όπως ήταν καθιερωμένη κάθε φορά αλλά θα είναι «ανοιχτή»!

Οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν ανοιχτά μπροστά σε όλους τον παίκτη που επιθυμούν να αποχωρήσει από το σπίτι την Παρασκευή!

Αιφνιδιάστηκαν οι παίκτες και ήταν κάτι που δεν το περίμεναν καθόλου! Την αρχή έκανε ο Θέμης ψηφίζοντας την Σοφία Δανέζη και μετά ακολούθησαν οι υπόλοιποι. Το κλίμα ήταν ψυχρό και η θέση τους ήταν κάτι παραπάνω από άβολη! Η Άννα Μαρία ψήφισε τον Κεχαγιά και είπε ότι την επόμενη φορά θα ψηφίσει τη Σοφία και η Δανέζη ξεκίνησε τα γαλλικά λέγοντας "χέστηκ@@@". Χαμός επικράτησε στο σπίτι!

Δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν με την εβδομαδιαία αποστολή και βρέθηκαν εκτεθειμένοι στο κέντρο του σαλονιού και επιχειρηματολόγησαν για τις ψήφους!

Παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Αφορμή ήταν η «ανοιχτή» ψηφοφορία των παικτών που τους έθεσε ο Big Brother για τους υποψηφίους αυτής της εβδομάδας και τα αίματα... άναψαν!

Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και η Άννα Μαρία έγινε έξαλλη και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στον Κεχαγιά! Η παίκτρια ένιωσε ότι την προσέβαλαν τα λόγια του Κεχαγιά, καθώς οι χαρακτηρισμοί του ήταν τουλάχιστόν εμπαθείς, κατά τη γνώμη της, προς το πρόσωπό της.

Η Άννα Μαρία εκτός εαυτού για ακόμη μα φορά, έγινε σημείο συζήτησης για όλο το σπίτι και τους τηλεθεατές! Ο Δημήτρης Κεχαγιάς από την άλλη προσπάθησε να της εξηγήσει τους λόγους που τον έκαναν να της μιλήσει με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν τα κατάφερε! Το σπίτι θα πήρε... φωτιά για ακόμη μια φορά!

 

Εβδομαδιαία αποστολή

Ο Κεχαγιάς πήγε να κοιμηθεί και η  Δανέζη ξεκίνησε την κρεβατομουρμούρα και τον έβγαλε… εκτός εαυτού! Ξεκίνησαν τα γαλλικά μεταξύ τους, προηγήθηκε ένας απίστευτα άγριος καβγάς και βρίστηκαν άσχημα!

Με αφορμή τα όσα προηγήθηκαν μετά την παράκληση του Κεχαγιά στους συμπαίκτες του να μην του μιλούν μέχρι την Παρασκευή, μια απίστευτη γκρίνια ξεκίνησε από την μεριά της Σοφία Δανέζη.

Συγκεκριμένα, η Σοφία είπε ότι δεν την στηρίζει πραγματικά και του ζήτησε να μην της μιλάει γιατί είναι ψεύτικος.

Δεν την στήριξε όταν έπρεπε και ήρθε η στιγμή που έκανε κι εκείνη την έκρηξή της.

Επιπλέον, η Δανέζη μίλησε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τους συμπαίκτες που ξεκίνησαν την κατάσταση αυτή και δημιουργήθηκε ο πανικός στην φανερή ψηφοφορία.

Και οι δυο τους αντάλλαξαν άσχημους χαρακτηρισμούς και τα υβριστικά σχόλια έδιναν και … έπαιρναν μεταξύ τους και όλο αυτό κατέληξε σε έναν μεγάλο καβγά!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»