Ξέσπασε ο Παναγιώτης Βαρουξής μετά την επίθεση του Κεχαγιά στον αδερφό του

 
 
Ρούλα Κορομηλά, Νίκος Μουτσινάς και Ιωάννα Μαλέσκου ζήτησαν να αποβάλλουν τον Κεχαγιά από το σπίτι του #BigBrotherGR! Ο πατέρας του Δημήτρη μιλά για την συμπεριφορά του γιου του στο σπίτι και τον καβγά του με τον Χρήστο Βαρουξή
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημήτρη Κεχαγιά απέναντι στον δίδυμο αδερφό του, Χρήστο, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Big Brother», πήρε θέση ο Παναγιώτης Βαρουξής.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε λόγο για αδικία και τόνισε πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα πρέπει να αποβληθεί από το παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Η στάση του Χρήστου απέναντι στον επιθετικό Κεχαγιά, δεν είναι μια στάση ότι είναι κότα. Είναι μια στάση και νοοτροπία που έχουμε πάρει από την οικογένεια, να λύνουμε τα πράγματα με ήρεμο διάλογο και όχι με κανιβαλισμούς.

Και αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η Άννα Μαρία έσπασε μια πόρτα και η ποινή της ήταν να είναι προτεινόμενη και να μην έχει δικαίωμα σε βέτο, αρχηγία και ψηφοφορία. Και ο Κεχαγιάς που χρησιμοποιεί λεκτική και παραλίγο σωματική βία, που για ‘μένα αν δεν ήταν η Σοφία ίσως να είχε χρησιμοποιήσει, ποια είναι η ποινή του; Γιατί τόση αδικία; Για εμένα είναι κόκκινη κάρτα και αποβολή από το παιχνίδι» είπε ο Παναγιώτης Βαρουξής.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

 

Ο πατέρας του Δημήτρη Κεχαγιά μίλησε ζωντανά στο «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής και πήρε θέση για το σοβαρό επεισόδιο που είχε ο γιος του με τον Χρήστο Βαρουξή, στο προχθεσινό επεισόδιο του «Big Brother».

«Βεβαίως με εξέπληξε η συμπεριφορά του Δημήτρη. Σαν παιδί μου χρόνια, δεν έχει τσακωθεί ποτέ, δεν έχει σηκώσει χέρι ποτέ, δεν έχει ακουμπήσει άνθρωπο ποτέ. Ο Δημήτρης πιστεύω ότι οδηγήθηκε στο ξέσπασμα, γιατί μετά από τρεις μήνες που όλοι τον κατέκριναν, ξαφνικά βλέπει ότι ενώ πάει να μιλήσει, είναι όλοι εναντίον του. Για όλους μετράει ο εγκλεισμός και για τον Δημήτρη δε μετράει;

Βεβαίως την κατηγορώ την κίνηση. Λεκτική βία είναι εδώ, όχι σωματική. Και απειλή για σωματική βία. Αν γυρίσουμε πίσω τους μήνες, έχουν γίνει λεκτικές και σωματικές βίες; Είχε γίνει και σωματική βία. Έχουν σπρωχτεί. Μιλάω για το σπρώξιμο της Άννας Μαρίας στη Ραμόνα και το σπρώξιμο της Ραίσα στην Άννα Μαρία.

Μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας ο Δημήτρης είπε ότι κατάλαβε το λάθος του. Και στον Χρήστο το είπε. Δεν προσπαθώ να καλύψω τον γιο μου. Είδαμε την πραγματικότητα. Αλλά εάν θα βάλουμε κάποια πράγματα στη σειρά, κάπου καταλήγουμε.

Ξεχνάμε τι έχει γίνει εδώ και τρεις μήνες. Γιατί τον ψηφίζανε αρχηγό; Γιατί ήταν όλοι κοντά με τον Δημήτρη; Ξαφνικά το τελευταίο 15ημερο… Ο άνθρωπος που αισθάνεται προδομένος είναι άσχημο πράγμα. Και να τον είχα απέναντι θα του έλεγα ότι δεν έπρεπε να το κάνει. Ήταν λάθος. Το είπα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο για τον Δημήτρη μου. Αλλά έχω λάβει και μηνύματα να ψοφήσω εγώ και ο γάιδαρός μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του Δημήτρη Κεχαγιά.

 

Η Ρούλα Κορομηλά που παρακολουθεί το ριάλιτι και συχνά σχολιάζει τα όσα γίνονται μέσα από το twitter φαίνεται να ενοχλήθηκε πολύ από όσα έβλέπε για αυτό και έγραψε, «Aπό πότε επιτρέπεται το Μπουλινγκ, η λεκτική βία, επιθετικότητα, κ κινήσεις χειροδικίας στην τηλεόραση; Συνέπειες υπάρχουν; Σοβαρές όμως κ παραδειγματικές! Όχι μεσοβέζικες!».

 

 

 

Το επίμαχο απόσπασμα έπαιξε στο Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άφωνος. Ο παρουσιαστής ζήτησε την αποβολή του παίκτη από το Big Brother.

«Δεν θα τον διώξουν; Συγγνώμη. Υποψήφιος προς αποχώρηση δεν είναι ποινή, δεν τον διώχνει ο Big Brother, βάζει τον κόσμο να αποφασίσει. Όχι, να τον διώξουν! Όχι γιατί έκανε κάτι κακό -που έκανε- για να πάει να ηρεμήσει το παιδί, γιατί είναι οριακά. Δεν μπορείς να πηγαίνεις ξαφνικά εναντίον κάποιου. Έδωσε στη Σοφία μία κι έφυγε.

Ανοίξτε την πόρτα να φύγουν παιδιά! Κι ας μοιράσουν τα 100. Παρακολουθώ έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει φύγει από τα όριά του σίγουρα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Και η Ιωάννα Μαλέσκου, θορυβημένη από το περιστατικό, πήρε σαφή θέση και «άδειασε» και τους δύο παίκτες.

«Θεωρώ απαράδεκτο να παρακολουθώ ανθρώπους, είτε γυναίκες είναι είτε άνδρες, να υποδαυλίζουν καταστάσεις και ανθρώπους οι οποίοι είναι σε μία ένταση και σε μια οξυμένη διάθεση να τους τσιγκλάνε -αναφέρομαι στην Σοφία.

Θεωρώ απαράδεκτο και αδιανόητο να μιλάει -όπως ακούσαμε τον Δημήτρη Κεχαγιά- με αυτόν τον τρόπο και με τη μορφή απειλών, όχι μόνο λεκτικά αλλά και «θα σε χτυπήσω». Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά;

Αυτό που δεν μπορώ όχι να το δικαιολογήσω, όχι απλά δεν άντεχα να το παρακολουθώ, όχι απλά το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσε, αλλά από τον τρόπο και το αιμοβόρικο ότι «έχω αποφασίσει να κάνω αυτό γιατί μπορώ». Αυτά στη ζωή μου εγώ γενικά δεν τα ανέχομαι.

Αυτό που βαθύτερα με ενόχλησε είναι ότι δεν άκουσα μία συγγνώμη», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»