Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κανονικά η επόμενη #Eurovision στο Ρότερνταμ! Για πρώτη φορά χωρίς κοινό!

  19/11/2020 08:38
Κανονικά η επόμενη #Eurovision στο Ρότερνταμ! Για πρώτη φορά χωρίς κοινό!

Κανονικά η επόμενη #Eurovision στο Ρότερνταμ! Για πρώτη φορά χωρίς κοινό!

  19/11/2020 08:38
 
 

Πώς θα βγει στον αέρα η επόμενη #Eurovision; Σημαντικές αλλαγές στη διαδικασία λόγω της πανδημίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Νέες ανακοινώσεις υπήρξαν σε σχέση με την διεξαγωγή της Eurovision 2021. Η ακύρωση του προηγούμενου διαγωνισμού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οδήγησε την EBU σε μία σειρά αποφάσεων ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί κανονικά ο επόμενος διαγωνισμός στο Ρότερνταμ.

Έτσι για να διασφαλιστεί η παρουσία όλων των χωρών στον διαγωνισμό, οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς κάθε χώρας θα πρέπει να μεριμνήσουν και να δημιουργήσουν μία live-on-tape εμφάνιση πριν την διοργάνωση, δηλαδή να βιντεοσκοπηθεί μία live εμφάνιση της συμμετοχής. Η συγκεκριμένη εμφάνιση θα χρησιμοποιοηθεί σε περίπτωση που ο καλλιτέχνης δεν μπορέσει να ταξιδέψει στην Ολλανδία λόγω των περιοριστικών μέτρων ή στο ενδεχόμενο που βρίσκεται σε καραντίνα στην χώρα του.

Το act θα βιντεοσκοπηθεί σε στούντιο της εκάστοτε χώρας και δεν θα δημοσιευτεί μέχρι τον Μάιο. Φυσικά δεν είναι δυνατό να υπάρξει παρέμβαση στα φωνητικά και σε όλη την εμφάνιση με το που υποβληθεί στην EBU.

Για να είναι δίκαιη η διαδικασία, έχει εγκριθεί και μία σειρα μέτρων. Πριν από την εγγραφή, κάθε χώρα θα είναι σε επαφή με έναν συντονιστή από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Ολλανδίας με στόχο να διευθετήσουν όλα τα τεχνικά ζητήματα ενώ η διαδικασία θα διαρκέσει 60 λεπτά και θα επιλεγεί η καλύτερη εμφάνιση από τις τρεις που επιτρέπεται να πραγματοποιηθούν μέσα σε αυτό το διάστημα.

Η κάθε αποστολή θα είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει τεχνικά στοιχεία που θα είναι διαθέσιμα και στο Ρότερνταμ ενώ προφανές είναι ότι δεν θα υπάρχει κοινό. Επιπλέον η σειρά εμφάνισης των συμμετοχών θα παραμείνει η ίδια, όπως είχε καθοριστεί για την φετινή διοργάνωση που ακυρώθηκε.

Στόχος είναι όλοι οι καλλιτέχνες να είναι παρόντες στο Ahoy Arena της Ολλανδίας αλλά με την συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση που επικρατεί λόγω των πολλών κρουσμάτων της πανδημίας, η EBU θέλει να εγγυηθεί στους καλλιτέχνες ότι η εμφάνισή τους θα είναι διαθέσιμη στους εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολουθούν κάθε χρόνο την Eurovision.

Με τις ίδιες 41 χώρες να συμμετέχουν και φέτος στον διαγωνισμό που ματαιώθηκε πέρυσι και θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ, αποφασίστηκε ότι δεν θα υπάρξει νέα κλήρωση τον Ιανουάριο για τη σειρά εμφάνισής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας