Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έχει συμβεί να είμαι με μικρότερους... Δεν πίνω αίμα δεν είμαι ο δράκουλας»

  19/11/2020 08:57
«Έχει συμβεί να είμαι με μικρότερους... Δεν πίνω αίμα δεν είμαι ο δράκουλας»

«Έχει συμβεί να είμαι με μικρότερους... Δεν πίνω αίμα δεν είμαι ο δράκουλας»

  19/11/2020 08:57
 
 

Απέναντι από τον Τάκη Χατζή βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού τη νύχτα της Τετάρτης στο «Direct» του ALPHA. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε με θάρρος και τόλμη για όλα ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Φρέντυ, την Μαρία Ιωαννίδου, τον γάμο και την σχέση με έναν άνδρα δυο μόνο χρόνια μικρότερό της!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου. Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη. Δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία».

«Όταν είπα στον πατέρα μου πως ήθελα να γίνω ηθοποιός αντέδρασε πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα και δεν το έκανα. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός γιατί ένιωθα ότι είναι ένα πράγμα το οποίο μου πάει. Θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί και να βρίσκω καταφύγιο» πρόσθεσε η παρουσιάστρια. «Μου είπε, «να μου πεις ακριβώς και ότι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις. Εμείς έχουμε δημοκρατία στο σπίτι μας» και όταν του λέω πως θέλω να γίνω ηθοποιός, μου απαντάει «αυτό ξέχνα το». Μετά του είπε μήπως να γίνω τραγουδίστρια, μου είπε «και αυτό ξέχνα το». Του είπα τότε «τι είναι αυτή η δημοκρατία, τι είδους έχουμε στο σπίτι αφού μου λες ξέχνα το». Και μου λέει, «θα γίνεις δημοσιογράφος»! Τέτοιου είδους δημοκρατία είχαμε στο σπίτι».

 

Παράλληλα, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τις διαφορές που παρουσιάζει σήμερα η εικόνα της τηλεόρασης από εκείνη των 90s. «Την τηλεόραση έχω μάθει να την αποδέχομαι με τα στραβά και τα ωραία της» υπογράμμισε.

Για το αν θα παντρευτεί: «Μετά από αυτό που συνέβη στον Πέτρο δεν εύχομαι να παντρευτώ για το καλό των άλλων» είπε γελώντας η Ναταλία

Για τους άνδρες: «Έχει συμβεί πολλές φορές να είμαι με μικρότερους άνδρες. Δεν πίνω αίμα δεν είμαι ο δράκουλας αλλά έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου οι μισές να είναι με μικρότερους άνδρες. Με τους άλλους μισούς, δεν ασχολήθηκε κανείς  γιατί δεν έχει πλάκα».

Για τον άνδρα που έχει στη ζωή της: «Έχω μια σχέση. Είναι δυο χρόνια μικρότερος. Μα και το δυο πιάνεται; Είναι εκτός χώρου και δεν μπορώ να πω καμία άλλη λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι κάθε μέρα ξυπνάς και μπορεί να συμβούν τα πάντα στη ζωή.»

Είχε παράλληλη σχέση ποτέ; «Όχι αλλά μου ΄χει τύχει λίγο πριν ανακοινώσω τον χωρισμό να απιστήσω…»

Για την Μαρία Ιωαννίδου: «Ουδέποτε έχω τσακωθεί με τη Μαρία Ιωαννίδου. Δε βλεπόμαστε συχνά με τη Μαρία λόγω ωραρίων. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας