Η μοναδική στιγμή ευτυχίας της Άννας Μαρίας στο #BigBrotherGR! Παντρεύτηκε!

 
 

Μετάλλαξη! Το είδαμε κι αυτό! Η Δανέζη δηλώνει εντυπωσιασμένη με την Άννα Μαρία! Αυτές είναι οι τρεις υποψήφιες παίκτριες προς αποχώρηση στο #BigBrotherGR! Αυτή η αποχώρηση είναι και η σοβαρότερη, γιατί αλλάζει τη ροή του παιχνιδιού! Ειδικά αν φύγει η Άννα Μαρία έστω και καταλάθος, χάνει το ενδιαφέρον του εντελώς το παιχνίδι! Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrother λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η αλλαγή στα μαλλιά έφερε και αλλαγές στην ψυχολογία της.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας, αφού η αποστολή της είναι να βιώσει όλα τα ήθη και τα έθιμα ενός γάμου, από τις προετοιμασίες, το bachelor παρτi, μέχρι την ώρα της γαμήλιας τελετής.

Φυσικά όλα τα παραπάνω ανήκουν στο σκετσάκι που εξελίσσεται στο σπίτι του Big Brother με τον Δημήτρη Κεχαγιά να βρίσκεται στο ρόλο του γαμπρού.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη (17/11) είδαμε το Bachelor πάρτι αλλά και τον καυτό χορό που έκανε δώρο η Ραμόνα στον Δημήτρη Κεχαγιά.

Αμέσως μετά όλοι σχολίασαν τα όσα έζησαν στο σπίτι και σίγουρα θα θυμούνται για καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother η Σοφία Δανέζη παραδέχτηκε τη μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο της Άννας Μαρίας, αφού θεώρησε πως όλη αυτή η διαδικασία και το σκετσάκι στο σπίτι συνέβαλαν θετικά στην ψυχολογία της.

«Παιδιά να σας πω κάτι, η Άννα Μαρία που έφυγε η κιτρινίλα από πάνω της και άλλαξε και το μαλλί της, είναι πιο ωραία. Χάρηκε», ανέφερε και συμφώνησαν μαζί της ο Κεχαγιάς με τον Γρηγόρη Τσεκούρα.

 

Η Σοφία Δανέζη έχοντας αντιληφθεί καλά τις στρατηγικές των παικτών, αλλά και τις κλίκες στο σπίτι, θεωρεί δεδομένο το όνομά της στη λίστα με τους υποψήφιους της εβδομάδας.

Σε σχετική συζήτηση που είχε μαζί με τον Κεχαγιά και τον Τσεκούρα, η Σοφία ανέφερε πως γνωρίζει ήδη τα πρόσωπα που θα ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Η ίδια αποκάλυψε πως αυτή την εβδομάδα, μαζί με τον Γρηγόρη, τη Ραμόνα και την Άννα Μαρία, οι τέσσερίς τους θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

 

Η εβδομαδιαία αποστολή θα μπορούσε να ήταν σενάριο τηλεοπτικής σειράς

H Άννα Μαρία ντύθηκε νύφη και έζησε το δικό της παραμύθι στο σπίτι του Big Brother. Αυτή την εβδομάδα, η ομαδική αποστολή των παικτών ήταν να οργανώσουν από την αρχή έναν γάμο, με γαμπρό τον Δημήτρη Κεχαγιά και νυφούλα την Άννα Μαρία.

Μετά το ξέφρενο bachelor party στο σαλόνι του σπιτιού, οι παίκτες του ριάλιτι θα έπρεπε να προετοιμαστούν για την επόμενη μέρα αλλά και τη γαμήλια τελετή στον κήπο του σπιτιού.

H Άννα Μαρία ντύθηκε νύφη και άφησε τους πάντες άφωνους όταν εμφανίστηκε στον κήπο με τον Χρήστο Βαρουξή να την παραδίδει στον γαμπρό, Δημήτρη Κεχαγιά.

Μάλιστα η Άννα Μαρία και ο Δημήτρης είχαν ετοιμάσει από έναν λόγο τον οποίο θα έπρεπε να εκφωνήσουν ο ένας στον άλλο, με τον Ζακ να έχει τον ρόλο του ιερέα, ο οποίος και θα πάντρευε στο ζευγάρι.

Όλοι ωστόσο παραδέχτηκαν πως το κλίμα ήταν τέτοιο που για αρκετή ώρα ένιωσαν να βρίσκονται σε πραγματικό γάμο. Αμέσως μετά ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι αλλά και το πλούσιο τραπέζι για το οποίο και είχαν φροντίσει οι συμπαίκτες τους.

 

Μετά τον γάμο και τους χορούς, τα χαμόγελα πάγωσαν

Ή αποχώρηση του Χρήστο Μακρίδη άλλαξε ξανά τα δεδομένα στο σπίτι του ριάλιτι με τον Χρήστο Βαρουξή να χάνει ακόμη έναν παίκτη"στήριγμα για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Τη νέα εβδομάδα ωστόσο ο μεγάλος αδερφός είχε και μεγάλα κέφια, αφού στο σπίτι του ριάλιτι στήθηκε γάμος με τα όλα του και μάλιστα με νιόπαντρους που δεν θα μπορούσες να φανταστείς ούτε για πλάκα.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ντύθηκε νυφούλα, κάτι που την έκανε να χαρεί και να ξεχαστεί από τις εντάσεις του σπιτιού. Όσο για τον γαμπρό, ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν και ο τυχερός που συμμετείχε στο μικρό αυτό σκετσάκι έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα πράγματα σοβάρεψαν όμως όταν όλοι ο μεγάλος αδερφός κάλεσε έναν - έναν τους συμμετέχοντες για την καθιερωμένη διαδικασία της ψηφοφορίας. 

 

Ποιοι είναι οι τρεις παίκτες που ψηφίστηκαν αρνητικά από τους συμπαίκτες τους και τι θα συμβεί με το βέτο αυτής της εβδομάδας;

Τρεις γυναίκες υποψήφιες προς αποχώρηση. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη και η Ραμόνα Μοροσάνου.

Αυτή η αποχώρηση είναι και η σοβαρότερη, γιατί αλλάζει τη ροή του παιχνιδιού! Ειδικά αν φύγει η Άννα Μαρία έστω και καταλάθος, χάνει το ενδιαφέρον του εντελώς το παιχνίδι!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»