«Έλα που κάνεις και την ντροπαλή, σου έφεξε τώρα, καβάλησες τον Γεωργίτση»

 
 

Για τα ευτράπελα που βίωσε σε γυρίσματα ταινιών μίλησε σε συνέντευξή της η Μάγδα Τσαγγάνη. Mιλάει για την ερωτική σκηνή με τον Φαίδωνα Γεωργίτση και την ντροπή που ένιωθε.  Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά τα οποία όπως είπε έχουν μείνει βαθιά χαραγμένα στη μνήμη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τι της είχε πει ο αείμνηστος ηθοποιός για να την κάνει να νιώσει πιο άνετα...

«Υπήρξε μια σκηνή της ταινίας «Τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω» που θα έπρεπε να φάμε και εμείς κάναμε το διάλειμμά μας και φώναζε ο Στάθης Ψάλτης “Οι ηθοποιοί που είναι να συμμετέχουν στη σκηνή, μην τρώτε ρε πολύ γιατί θα σκάσετε και δεν θα μπορείτε να φάτε εν ώρα γυρίσματος. Κρατηθείτε λίγο ρε”. Τρώγαμε και μετά από 15 λεπτά θα έπρεπε να κάνουμε γύρισμα με φαγητό», λέει η Μάγδα Τσαγγάνη.

Πως ήταν η συνεργασίας σας με τον αείμνηστο Στάθη Ψάλτη;

«Ήταν μέσα στο χιούμορ και την πλάκα, μας πείραζε συνέχεια, μας έκανε σόκιν αστεία και εγώ κοκκίνιζα και του έλεγα “Ρε Στάθη δεν ντρέπεσαι” και μου απαντούσε “Ναι ρε σου πέσανε τα μούτρα τώρα ρε Τσαγγάνη”.

Έκανε συνεχώς πλάκα, ερχόταν πάντα με το χαμόγελο, πάντα στην ώρα του. Αγκάλιαζε τους νέους ηθοποιούς. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φύγει από τη ζωή. Ήταν όμως γυναικάς ο Σταθάκος. Ήμασταν πολύ δεμένοι και δεν νομίζω να είχε τσακωθεί ποτέ με συνάδελφό του, ήταν ένα υπέροχο παιδί.

Όλες οι ταινίες που παίζονται του Στάθη Ψάλτη τόσα χρόνια ήταν κινηματογραφικές, οι οποίες παιζόντουσαν δύο και τρεις εβδομάδες στους κινηματογράφους και όλοι γράφουν, οι βιντεοκασέτες του Στάθη Ψάλτη, είναι μεγάλο λάθος, ο Σταθάκος είχε κάνει μόνο δυο –τρεις βιντεοταινίες, όλες οι υπόλοιπες είναι ταινίες κινηματογραφικές.

Θέλω να αποκατασταθεί κάποια στιγμή όλο αυτό.  Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας στην οποία εγώ υποδυόμουν μια νεαρή κοπέλα με είχε πάρει ο Ψάλτης τηλέφωνο να πάρω μέρος στην επόμενη ταινία του, στην οποία έπρεπε να παίξω την 60χρονη μητέρα του.

Φυσικά και δέχθηκα γιατί ήταν ένας ρόλος πρόκληση για εμένα και γυρνάει τότε ο Σταθάκος και μου λέει “Μάγδα μου με συγχωρείς, αλλά άλλες συνάδελφοί σου δεν δέχθηκαν, γιατί δεν θέλουν να υποδυθούν μια μεγάλη γυναίκα σε ηλικία ενώ είναι νεαρές»



«Επίσης θυμάμαι όταν συμπρωταγωνίστησα με τον Φαίδωνα Γεωργίτση στην ταινία «Ο Σεξοκυνηγός», που υποδυόταν τον τυφλό του χωριού με τα μεγάλα «προσόντα». Εγώ τότε έκανα τη γιατρό και έπρεπε να ανέβω πάνω στον Γεωργίτση και εγώ να ντρέπομαι, γιατί ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν σε επαφή με τον Φαίδωνα, ο οποίος ήταν ένας ευγενικός κύριος και μου έλεγε “Έλα ρε Μαγδούλα μην ντρέπεσαι”, γιατί υποτίθεται ότι έπρεπε να βγάλω το φουστάνι, ώστε να φαίνεται γυμνή η πλάτη μου. Να ντρέπομαι, να γελάω και να μην με αφήνουν ήσυχη και να μου λέει ο σκηνοθέτης “Έλα που κάνεις και την ντροπαλή, σου έφεξε τώρα, καβάλησες τον Γεωργίτση” και να ντρέπομαι και να μας έχουν πιάσει όλους τα γέλια και να μην μπορούμε να κάνουμε το γύρισμα. Αλλά πρώτη φορά να βλέπω τον Φαίδωνα Γεωργίτση και να πρέπει να τον καβαλήσω;», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μάγδα Τσαγγάνη στο περιοδικό «Λοιπόν».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»