Ο Λιανός ξεμπροστιάζει τον Πρίαμο & τη συμπαίκτρια που συναντιούνται στη ζούγκλα

Ο Λιανός ξεμπροστιάζει τον Πρίαμο & τη συμπαίκτρια που συναντιούνται στη ζούγκλα - Χανταμπάκης: Τι συνέβαινε τη 2η εβδομάδα του 2017 και τι συμβαίνει τώρα - Η τεράστια αλλαγή - Ο Ορέστης Τσανκ και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (που χώρισε,) πέρασαν από εργομετρικά τέστ - Η κατάσταση της υγείας της Δαλάκα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Συνεχίζεται το ειδύλλιο ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την συμπαίκτριά του στο #SurvivorGR All Star.

Ο 36χρονος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, από τις πρώτες μέρες που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, έχει έρθει αρκετά κοντά με μια από τις παίκτριες του παιχνιδιού, αφού συνδέονται με ένα νέο ειδύλλιο το οποίο μέχρι αυτή την ώρα, εμείς δεν το έχουμε δει τηλεοπτικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής, ο Μάριος Πρίαμος απομονώθηκε στο δάσος με το φλερτ του προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μαζί μακριά από τους συμπαίκτες τους.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής #PrwinoMas, οι δυο παίκτες συναντιούνται κρυφά σε ένα καλυβάκι μέσα στη ζούγκλα. Ο Γιώργος Λιανός θα μιλήσει στους δύο παίκτες για τις κρυφές συναντήσεις των παικτών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο παίκτες θα έρθουν σε άβολη θέση έπειτα από τις ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού.

 

 

Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή της στο Survivor η Ελένη Χαμπέρη είναι ξανά ερωτευμένη και έχει αφήσει το άλλο της μισό στην Ελλάδα. Η γνωστή γυμνάστρια βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό Αλέξανδρο Αναστασίου ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Πριν λίγες ώρες ο σύντροφος της γυμνάστριας έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο προφίλ του, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία με το κορίτσι του. Όσο η Ελένη Χαμπέρη παραμένει στον Άγιο Δομίνικο ο αγαπημένος της δεν σταματά να μοιράζεται κοινά τους στιγμιότυπα, δηλώνοντας περήφανος για εκείνη.

 

 

Η κατάσταση της υγείας της Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε δύο αγωνίσματα καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Παρτσώλης, η κατάσταση της υγείας της υποτροπίασε και ξαναβγαίνει εκτός αγωνισμάτων μέχρι να γίνει τελείως καλά.

Σίγουρα στα επόμενα δύο επεισόδια, η Κατερίνα Δαλάκα δεν θα εμφανιστεί. Η ίδια είναι λίγο καλύτερα αλλά σίγουρα πρέπει να παραμείνει για λίγο ακόμη στο νοσοκομείο.

 

 

Ο Ορέστης Τσανκ και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πέρασαν από εργομετρικά τέστ του #SurvivorGR

Η Ελένη Μουστάκη με την κάμερα της εκπομπής #PrwinoMas συνάντησε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία αποκάλυψε πως χώρισε, ενώ απάντησε και για το #SurvivorGR και το #MyStyleRocks.

«Είμαι εδώ επειδή θα κάνω ένα γκεστ στο #MyStyleRocks και όχι για τα εργομετρικά του #SurvivorGR. Όντως χώρισα. Πριν συμβεί αυτό δεν σκεφτόμουν να σηκωθώ και να φύγω, αλλά πλέον είμαι ελεύθερη και δεν με κρατάει τίποτα. Πάντα ένας χωρισμός είναι πολύ δύσκολος, αλλά όλα γίνονται για καλό. Η ζωή συνεχίζεται», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε στη συνέχεια: «Στο #SurvivorGR All Star όλοι πάνε για τα χρήματα και τη δημοσιότητα. Με στεναχώρησε η αποχώρηση της Βρισηίδας».

 

 

Αυτό είναι το έπαθλο που διεκδικούν οι Survivors στο νέο επεισόδιο 

 

 

Χανταμπάκης: Τι συνέβαινε τη 2η εβδομάδα του 2017 και τι συμβαίνει τώρα - Η τεράστια αλλαγή

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα η Έλενα Χριστοπούλου, σχετικά με τον Στέλιο Χανταμπάκη και την εποχή που αυτός βρισκόταν μέσα στο #SurvivorGR.

«Εγώ, όταν έπαιζε τότε το #SurvivorGR, ήθελα να του βγάλω του Χανταμπάκη τα μάτια, κανονικά, έτσι όπως φερόταν στον Ντάνο. Μιλάμε, κάθε φορά που μιλούσε έτσι στον Ντάνο ήθελα να σπάσω την οθόνη», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Με την Έλενα Χριστοπούλου, προφανώς, συμφωνούν και όλοι όσοι έβλεπαν τότε #SurvivorGR.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

 

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο