«Δεν έχω σκεφτεί για του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό»

Από την αντίδραση του Μουτσινά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και το «Μην το συνεχίζετε! Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι», καλεσμένος στην εκπομπή της Σκορδά  - Απασφάλισε ο Λιάγκας και η Μελέτη 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δέχτηκε «καταιγισμό» ερωτήσεων για το #ΚαλόΜεσημεράκι, το τηλεοπτικό του μέλλον, τον Τριαντάφυλλο και την Ελεονώρα Μελέτη. 

Για το #ΚαλόΜεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Αλήθεια μου λες; Αλήθεια; Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον. Αν είχαμε, θα το λέγαμε στην εκπομπή φαντάζομαι…».

Όταν ρωτήθηκε για τον Τριαντάφυλλο κι αν θα του ευχηθεί καλά Χριστούγεννα, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Γιατί να μην του ευχηθώ; Αλήθεια εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο. Πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ; Μην το συνεχίζετε… Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι. Ποια είναι η κοπέλα η άτιμη; Θα πάω να δω που μένει τα Χριστούγεννα…».

«Θα θυμηθείτε τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα, μια ωραία εμπειρία…», ρώτησε στη συνέχεια η ρεπόρτερ, με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά: «Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα είναι πριν σε γνωρίσω. Βάλε όποια χρονιά θες».

Σε ερώτηση για την Ελεονώρα Μελέτη και για το αν υπήρξε κάποια παρεξήγηση, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε όλοι μαζί; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μη ρωτάτε τέτοια πράγματα. Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Μην απαντήσετε… Είναι κακή τηλεόραση, καινούρια στήλη. Σας ευχαριστώ πολύ».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε από το #MegaΚαλημέρα.

 

 

Μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς σε βραδινή του έξοδο και την αντίδρασή του στον «καταιγισμό» ερωτήσεων των δημοσιογράφων, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση στο #Πρωινό.

Ο παρουσιαστής απασφάλισε κατά του Νίκου Μουτσινά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Καλώς ήρθε στον κόσμο της τηλεόρασης ο Νίκος Μουτσινάς, που δεν ξέρει, δεν είδε τόσα χρόνια, παλιός στο κουρμπέτι που δεν καταλαβαίνει ότι έτσι γίνονται οι ερωτήσεις στις εκπομπές. Ευτυχώς εδώ, ο ομιλών έχει φύγει από το έντονο κομμάτι του lifestyle και το έχει γυρίσει προς την ενημέρωση. Έτσι γίνεται το lifestyle τόσα χρόνια.

Και επειδή έχω βρεθεί στη θέση του Νίκου Μουτσινά, πάρα πολλές φορές και καμιά φορά έχω φύγει κιόλας και βγαίνουν και μου τη λένε, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου το καλοκαίρι… Για ευνόητους λόγους έφυγα, για να μην υπάρξει ανθρωποφαγία. Όταν δεν θες, φεύγεις. Τώρα ο Νίκος, όταν υπάρχει θέμα αν μείνει ή δεν θα μείνει του χρόνου, να μην τον ρωτήσει ο δημοσιογράφος όταν ο αρχισυντάκτης του έχει πει “βγάλε του είδηση”;

Άρα αν δεν μας αρέσει η ερώτηση, τη θεωρούμε κακή βρε Νίκο μου; Δεν υπάρχουν τέτοιες ερωτήσεις. Κι εσύ μπράβο σου, γιατί εσύ έχεις ένα μεγάλο προσόν. Αν ο Λιάγκας φύγει, ή ο οποιοσδήποτε Λιάγκας, επειδή εσύ είσαι stand up comedian και ηθοποιός και τα αντιμετωπίζεις όλα με χιούμορ όπως την κακιούλα που είπες “χαζά είστε;” που τσαντίστηκες, δεν στο πιστώνουν. Αυτή είναι η αλήθεια» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σε κάποιους ανθρώπους υπάρχει ασυλία! Και καλά κάνει και υπάρχει, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει σε όλους. Στον Νίκο Μουτσινά υπάρχει ασυλία επειδή κάνει κωμωδία. Να αποφασίσουμε όλοι μας ότι δεν θα γίνονται ούτε προς εμάς κριτική τέτοια, αλλά ούτε τέτοιες ερωτήσεις. Ρε Νίκο, με αγάπη και χρόνια πολλά και πάλι, όταν δηλαδή φέρνουν σε δύσκολη θέση εμένα ή τον οποιονδήποτε, εγώ τσαντίζομαι και αντιδρώ κάπως, εσύ γιατί παίρνεις αυτή την αντίδρασή μου αυτή, την κόβεις, τη ράβεις και τη βάζεις στην εκπομπή σου και κάνεις πλάκα; Και καλά κάνεις, είναι η εκπομπή σου αυτή».

«Τόσα χρόνια πια… Δεν αντέχω! Θα γράψω ένα βιβλίο» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας γελώντας και περνώντας στο επόμενο θέμα»

 

 

 

Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Νίκο Μουτσινά, με αφορμή την αντίδρασή του στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 7/12 στο #MegaΚαλημέρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε αρχικά ότι: «Τη φράση «χαζός είσαι;» δεν την χρησιμοποιείς. Κι εγώ ξέρετε πόσες εκφράσεις χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου που θα μπορούσε κάποιος να μου τις συγχωρέσει γιατί τις χρησιμοποιώ; Δεν τις λέω στην κάμερα. Με καταλαβαίνεις. Κι εγώ θεωρώ, ότι επειδή είμαστε όλοι ένα σινάφι, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ξέρουμε πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου και πόσο δύσκολη είναι η θέση του που πρέπει να κάνει τις κακές ερωτήσεις, γιατί αν δεν τις κάνει, θα θεωρηθεί ότι δεν έχει κάνει σωστά τη δουλειά του. Να τα λέμε αυτά!

Θέλω να πω ότι όταν οι κάμερες είναι ανοιχτές και γράφουν και έχουμε μπροστά μας συναδέλφους που έχουμε περάσει από τα ίδια και ξέρουμε τη θέση τους εκείνη τη στιγμή, υπάρχει τρόπος για όλα: και για την κακή ερώτηση και για την κακή απάντηση».

Ο Κώστας Τσουρός πήρε το λόγο, στη συνέχεια και σχολίασε: «Πήγε στην πρεμιέρα ο Νίκος Μουτσινάς και τι περίμενε ότι θα τον ρωτούσαν; Και νευρίαζε με τις ερωτήσεις; Για τον Τριαντάφυλλο τον ρώτησαν, για το αν φεύγει ή όχι από το κανάλι που μόνος του το έχει καλλιεργήσει καθημερινά. Φαντάζομαι ότι περίμενε ότι θα τον ρωτήσουν, εκτός αν έχει πολύ καιρό να βγει έξω και να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. Τον ρώτησαν και για την Ελεονώρα. Άμα κάθε λίγο και λιγάκι παίζει ένα θέμα από την εκπομπή και λέει ότι έχεις/έχουμε νεύρα, προφανώς δεν θα τον ρωτήσουν; Λέει ότι υπάρχουν αντίγραφα άλλων εκπομπών…».

Λίγο αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε, απευθυνόμενη στον Κώστα Τσουρό. «Γιατί δεν το λες ευθέως παιδί μου φοβάσαι; Για εμάς λέει». «Δεν θέλω να βγει από το στόμα μου αυτό το πράγμα» αποκρίθηκε ο δημοσιογράφος.

Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα κατέληξε: «Άλλοι το έχουν ξεκινήσει. Επειδή εγώ δεν έχω καμία απολύτως ενοχή και δεν έχω και τη φωλιά μου λερωμένη, υπάρχει κόσμος που λέει ότι η εκπομπή μας αντιγράφει άλλη πρωινή ανταγωνιστική εκπομπή. Τα φιλιά μου στη Σταματίνα.

Αλλά υποτίθεται ότι αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν τηλεόραση, έχουν ξεχάσει ότι κι εγώ έκανα την αντίστοιχη εκπομπή για τουλάχιστον 8 χρόνια από το 2008; Ξεχνάνε κάποιοι εδώ μέσα ποιοι είναι οι δημιουργοί κάποιων κόνσεπτ. Κι εγώ στενοχωριέμαι και το έχω πει στον κ. Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος εμπνεύστηκε αυτές τις εκπομπές σε αυτήν τη ζώνη. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τηλεόραση και ξεχνούν ότι αυτές τις εκπομπές τις ξεκίνησε πρώτος ο Σταμάτης Μαλέλης. Γιατί κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται σε αυτή την τηλεόραση και σε αυτή την εκπομπή και στις υπόλοιπες εκπομπές».

«Παίξτε τώρα το τραγούδι του #HappyDay» συμπλήρωσε με χιούμορ ο Κώστας Τσουρός…

 

 

Καλεσμένος στην εκπομπή #PrwinoMas και στη Φαίη Σκορδά, βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς την Τετάρτη 7/12, που αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή.

«Δεν έχω σκεφτεί τι θα ήθελα να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό, είμαι εντάξει, είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση, τώρα θέλω λίγο να μαζευτώ.  

Με τον κορωνοϊό έφυγε πολλή ενέργεια εδώ στην εκπομπή. Μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε πολλή εκείνη την περίοδο. Είχα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι σπίτι, έχει ανάγκη από αυτό, εμείς βγαίναμε, πηγαίναμε στην δουλειά, ο κόσμος ήθελε να του δώσουμε ενέργεια και εμείς όμως δεν ξέραμε από που να την αντλήσουμε γιατί ζούσαμε και εμείς αυτή την κατάσταση ενεργειακά», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινας. 

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νομίζω ότι το κάθε μέρα κάποια στιγμή κουράζει και τον κόσμο. Αυτή η κατάσταση είναι σαν τις σχέσεις. Η συγκατοίκηση κάποια στιγμή σου γυρίζει το μάτι, τα μικρά ελαττώματα γίνονται μεγάλα, αυτά που έβλεπα χαριτωμένα μετά σε νευριάζουν. Για να μην συμβεί λοιπόν αυτό θα ήθελα σιγά σιγά αυτή η σχέση να ανανεωθεί, να πάρει ο καθένας τον χρόνο του και ο κόσμος από εμένα και εγώ από εκείνους», συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς. 

 

 

Ο Νίκος Μουτσινάς κάθισε για μία μέρα στο πάνελ της Φαίης Σκορδά για να σχολιάσει μαζί με τους συνεργάτες της εκπομπής τα θέματα. 

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν ξέρω αν κάνεις νέα ή παλαιά τηλεόραση, οφείλουμε να σεβόμαστε τον χώρο που είμαστε και γεμίζει η τσέπη μας»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Γιατί εσύ δεν μας βρίζεις καλέ; Εσύ με έβριζες στο #BigBrotherGR φουλ πέρυσι. Τώρα θα σε πάω εγώ…»

«Πιστεύεις ήταν το φουλ μου αυτό;», την ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς κι εκείνη απάντησε: «Όχι ρε, έχω περάσει πολύ πιο δύσκολα όταν ήσουν στον Alpha».

Στη συνέχεια, όταν ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως: «Η σχέση που έχω με την τηλεόραση είναι συγγένεια, που δεν τον θες και πολύ τον συγγενή, τον αγαπάς όμως γιατί έχετε περάσει και πολλά», η Έλενα Χριστοπούλου πήρε τον λόγο και του απάντησε ως εξής:

«Ναι, όμως δουλεύεις για την τηλεόραση, χρόνια εκεί, ασχολείσαι με την τηλεόραση. Δεν ξέρω αν κάνεις νέα ή παλαιά τηλεόραση, παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να τη σεβόμαστε τον περιβάλλοντα χώρο που είμαστε και λειτουργούμε και γεμίζει και η τσέπη μας».

Ο Νίκος Μουτσινάς, με ένα αμήχανο χαμόγελο, σχολίασε: «Δεν σε ακούω εδώ και 30 δευτερόλεπτα γιατί η ομορφιά σου είναι πιο πάνω από αυτό που είπες αυτή τη στιγμή».

«Μην γλείφεις, θα στα χώσει», παρατήρησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων