Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Για 2 χρόνια δεν έδινα συνεντεύξεις γιατί…»

«Τα social media και η τηλεόραση είναι ένα ναρκωτικό, το οποίο νομίζεις ότι σε κάνει ευτυχισμένο επειδή θα πάρεις πολλές χιλιάδες likes για μία φωτογραφία σου» - Τα #Εγκλήματα, ο Παπακαλιάτης, ο Peter Steen, οι διαφημίσεις, η συντροφικότητα και οι απώλειες που τον σημάδεψαν

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεόραση και τα social media ως ναρκωτικά, ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίον απείχε από τις συνεντεύξεις.

«Μεγάλωσα με τους ηθοποιούς που νόμιζα ότι ήταν συγγενείς μου. Η θεία Ρένα, ο θείος Ντίνος, ο θείος Κώστας, ο θείος Θανάσης… Έπαιξε ρολό το ότι λάτρευα του παλιούς ηθοποιούς και έγινα αργότερα, κατά κάποιο τρόπο, ηθοποιός. Η τηλεόραση τότε κρατούσε το μύθο του πρωταγωνιστή. Σήμερα πρώτα βλέπεις τι τρώνε και τι κάνουνε και μετά λες “παίζει εδώ, άρα είναι ηθοποιός”. Όποιος πει ότι η δουλειά του ηθοποιού δεν έχει δυσκολίες είναι ψεύτης. Σε οποίο σημείο και αν φτάσει η καριέρα σου οι δυσκολίες δεν σταματάνε», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Για τα Εγκλήματα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Όταν έπαιζα στην παράσταση “Μόλις Χώρισα” είχαν έρθει η Καβογιάννη, η Κωνσταντίνου και ο Παπαπέτρου να με δούνε και έτσι με τσίμπησαν. Όταν είχε ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται η σειρά θυμάμαι που έλεγα στον εαυτό μου “πω πω, πόσο θα ήθελα να παίξω σε μία τέτοια σειρά!”.

Η τηλεόραση μπορεί να γίνει επικίνδυνο ναρκωτικό. Εάν θέλεις απλώς να υπάρχεις στην τηλεόραση μπορεί να κάνεις ό,τι χαζομάρα σου έρθει, μπορεί να φτάσεις σε σημείο να λες τι έφαγα χτες, τι έκανα προχτές, με ποιον ήμουν, πόσο ερωτευμένος είμαι, μόνο και μόνο για να υπάρχεις. Κάποια πράγματα στην τηλεόραση μου θυμίζουν ένα κακό παρελθόν. Γιατί να πέφτουν τόσα λεφτά και να γίνεται κάτι που δεν κοιτάζει πολύ μπροστά;».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε στη συνέχεια: «Πέρα από το βιοπορισμό, μέσα από τη διαφήμιση μου δίνεται η ευκαιρία να νιώσω για μία δύο μέρες πως μπορεί να είναι να δουλεύεις στο Χόλιγουντ. Στη διαφήμιση νιώθεις ότι όλα γίνονται με ένα μαγικό και εξαίσιο τρόπο απ’ ό,τι μπορεί να γίνει σε μία σειρά που τρέχουν για να βγάλουν χίλια επεισόδια.

Τον περασμένο Μάιο ο Πίτερ Στάιν μας φιλοξένησε στη φάρμα του στην Ιταλία και μαγεύτηκα. Η απλότητά του απέδειξε ότι ο μύθος του καλά κρατεί. Οι σημαντικοί άνθρωποι δεν χρειάζεται να δείξουν ότι είναι σημαντικοί, πρώτα απ’ όλα ο Πίτερ Στάιν μου έδειξε τις τριανταφυλλιές που είχε φυτέψει».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος χαρακτήρισε ως ναρκωτικό τα social media, τονίζοντας πως η ζωή είναι εκεί έξω: «Τα social media είναι ένα ναρκωτικό, το οποίο νομίζεις ότι σε κάνει ευτυχισμένο επειδή θα πάρεις πολλές χιλιάδες likes για μία φωτογραφία σου. Το χειρότερο απ’ όλα με τα social media είναι ότι μπορεί να σε καλύπτουν τα likes από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Άμα δώσεις πολλή σημασία στο μακρύ και το κοντό του καθενός θα χάσεις τον μπουσουλά της ζωής, καθώς η ζωή είναι εκεί έξω και όχι μέσα στα social media. Ο σημαντικός παράγοντας για τη συνύπαρξη δύο συντρόφων είναι να έχουν περάσει τα χρόνια χωρίς να το καταλαβαίνεις και να υπάρχει ακόμη χιούμορ. Να γελάει ο ένας με τον άλλον, να υπάρχει εκτίμηση και θαυμασμός που ο χρόνος δεν τα έχει φθείρει καθόλου».

Όπως δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, οι απώλειες που βίωσε στη ζωή του τον στιγμάτισαν και ήταν πολύ δύσκολο να τις διαχειριστεί: «Αυτό που με ζόρισε στη ζωή είναι που στα 50 μου έζησα απώλειες. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς απώλειες συνομήλικων φίλων σου. Με τις απώλειες έχασα τον εαυτό μου, ήταν ένας λόγος που δεν έδινα συνεντεύξεις για δύο χρόνια. Έζησα και την παρ’ ολίγον απώλεια της μητέρας μου από τον κορωνοϊό, η οποία ήταν διασωληνωμένη για 17 μέρες. Όλοι ξέρουμε που θα καταλήξουμε και πρέπει ο καθένας μας να φροντίζει το ταξίδι να είναι όμορφο και με ωραίους συνεπιβάτες».

 

 

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari