Δεν πρόλαβε να ξαναμπεί στο #GNTMgr και αποχώρησε ξανά! Επιστροφή - καταστροφή

#GNTMgr: Έφτασε η ώρα των... επιστροφών- Το glam concept, τα props και το ασανσέρ! - Tο advantage και η πρόταση της Μιχαέλας που έκανε Καράβα- Σοφρωνίου να μείνουν άφωνοι! - Το σουρεάλ πλατό, τα κλάμματα και η απογοήτευση στην αποχώρηση!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αναταραχές προκάλεσε η Μικαέλα στο #GNTMgr με μία ατάκα της για τα disadvantages που η ίδια κρατά στα χέρια της, καθώς στο προηγούμενο πλατό είχε την καλύτερη φωτογραφία. Η Βικτώρια, η Μαρίτα κι η Μύρια άστραψαν και βρόντηξαν και στράφηκαν εναντίον της με τα σχόλιά τους.

«Και ξαφνικά η Μικαέλα θυμίζει σε όλες μας ότι θα δώσει τα disadvantages και σήμερα. Ξαφνικά έχει αποκτήσει ένα τουπέ κι ότι θα φτάσει τελικό κι άντε να φεύγουμε εμείς μια ώρα νωρίτερα. Έχει πόσες ημέρες που μιλά για αυτά τα disadvantages κι έχω βαρεθεί να την ακούω. Οι 9 στις 10 λέξεις έχουν να κάνουν με το disadvantage κι ότι θα το πάρουμε εμείς… Έξαλλη… Έχει μείνει ο αέρας της Μυκόνου και θα κοπεί σήμερα (σ.σ. από την προηγούμενη φωτογράφιση στο νησί)». Η Μύρια είπε: «Το ένα από τα disadvantages θα είμαι εγώ γιατί της είχα δώσει… Το νιώθω»

«Αχ και να πάρει την καλύτερη φωτογραφία τι έχει να γίνει. Έτσι θες; Disadvantage. Κάνεις μπάνιο; Disadvantage. Η Μικαέλα κάτι έχει πάθει με τα disadvantages. Είναι πόσο χρονών και κάνει λες κι είναι 18… Γενικά η κατάσταση είναι αφασία» ανέφερε η Μαρίτα από τη μεριά της στο GNTM. «Οι άνθρωποι που είναι ταπεινοί, φτάνουν ψηλά και το αφήνω εδώ. Αυτό που έχω να ευχηθώ στην Μικαέλα είναι καλή προσγείωση και τα λέμε στον τελικό» πρόσθεσε η Βικτώρια.

 

 

 

 

Στο επεισόδιο οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες, μιας και οι παίκτριες που είχαν αποχωρήσει επέστρεψαν, για να διεκδικήσουν μια ακόμα θέση στον διαγωνισμό. 

Aκόμα ανατροπή, μιας και οι παίκτριες που είχαν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, επέστρεψαν για να δεκδικήσουν μια ακόμα θέση στο σπίτι και φυσικά στο όνειρο της νίκης, μιας και στην ουσία είναι εκείνο που επιζητούσαν από την αρχή που δήλωσαν συμμετοχή. Τα κορίτσια μπήκαν μέσα στο set της φωτογράφησης που θα έκαναν με πολύ ενθουσιασμό και έτοιμες να δώσουν το έκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους!

Ο Χρήστος Μπίρμπας και η Mary Vitinaros βρίσκονταν εκεί για να τις υποδεχτούν και φυσικά τους περιέγραψαν αναλυτικά το concept. Οι κοπέλες ήταν ντυμένες με ρούχα υψηλής ραπτικής απόλυτα glamorous και αυτό που είχαν να κάνουν ήταν να φωτογραφηθούν μέσα σε ένα ασανσέρ με διαφορετικά props η κάθε μια, ενώ είχαν μόνο έναν λεπτό, για να βγάλουν το καλύτερο κλικ!

Στο σετ οι «επιστροφές», με τη βοήθεια και τη στήριξη της Mary Vitinaros και του Χρήστου Μπίρμπα, βάζουν τα δυνατά τους για να έχουν το καλύτερο «κλικ», υπό το βλέμμα του φωτογράφου Δημήτρη Κλεάνθους. 

 

 

 

 

Μετά το τέλος της δοκιμασίας και ενώ ήταν έτοιμες να ακούσουν το αποτέλεσμα, μια δυσάρεστη έκπληξη τις περίμενε, μιας και ο Χρήστος Μπίρμπας και η Mary Vitinaros τους ζήτησαν να επιλέξουν εκείνες, κατόπιν ψηφοφορίας, το ποιές θα γυρίσουν στο σπίτι του #GNTMgr. Οι κοπέλες απογοητεύτηκαν, μιας και θα ήθελαν οι κριτές να επιλέξουν το ποιές θα επιστρέψουν, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν τους κανόνες!

Μετά από ψηφοφορία των κοριτσιών, η Κάτια και η Ραφαέλα αποδείχθηκαν νικήτριες του challenge και έτσι πήγαν απευθείας στο πλατό.

 

 

Η Κάτια και η Ραφαέλα επιστρέφουν στον διαγωνισμό! Τι έμαθαν από την εμπειρία τους το προηγούμενο διάστημα και τι θέλουν να διορθώσουν ώστε να παραμείνουν μέχρι το τέλος στο #GNTMgr;

 

 

 

Στο επεισόδιο μετά από το concept της φωτογράφησης για τις επιστροφές των πρώην παικτριών, σειρά είχε η τελική υπάρχουσα επτάδα, για να φωτογραφηθεί. 

Τα κορίτσια από την αρχή ένιωσαν πανέτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην φωτογράφηση, για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην εξάδα του διαγωνισμού.

Ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας καλοδέχονται τα εφτά μοντέλα στο ίδιο σετ στο οποίο φωτογραφήθηκαν και οι έντεκα διαγωνιζόμενες, που θέλουν να επιστρέψουν στο #GNTMgr 5. Το concept και τα δεδομένα παραμένουν ίδια, ώστε να ισχύουν για όλα τα μοντέλα, εντός και εκτός σπιτιού, οι ίδιοι όροι. Σε γενικές γραμμές η φωτογράφιση κυλάει ομαλά και ο φωτογράφος ξεχωρίζει κάποια μοντέλα για να συνεργαστεί μαζί τους στο μέλλον, γεγονός που ικανοποιεί τους κριτές. Στο πλατό, που ακολουθεί, υπάρχουν εκπλήξεις που δεν μπορούσαν καν να υποψιαστούν τα εφτά μοντέλα και οι αντιδράσεις τους είναι πολλές και διαφορετικές.

Ο Μάνος Σαμαρτζής, creative director και στυλίστας, άρτι αφιχθείς από το Μιλάνο, είναι ο τέταρτος guest judge και κρίνει τα μοντέλα με το ιταλικό του ταπεραμέντο και την εμπειρία του στον χώρο της μόδας. Στο πλατό υπάρχουν σχεδόν ισάριθμα θετικά και αρνητικά σχόλια από τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα και επικρατεί κέφι και καλή διάθεση. Ωστόσο οι κανόνες τηρούνται και η αποχώρηση είναι αναπόφευκτη.

 

 

 

Η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας της Μυκόνου ήταν η Μιχαέλα, η οποία, όπως φάνηκε, είχε καταλήξει από πριν σε ποιά κορίτσια θα έδινε το disadvntage. Μόλις έφτασαν τα κορίτσια στο σετ της φωτόγράφησης, εκεί τις περίμεναν ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας, με τους ίδιους αρχικά να περιγράφουν την διαδικασία.

Οι κοπέλες έπρεπε να φωτογραφηθούν μέσα σε ένα ασανσέρ, το οποίο, κάθε φορά που άνοιγε η πόρτα του, έκρυβε μια διαφορετική έκπληξη για τις κοπέλες με ένα διαφορετικό prop για την κάθε μια. Η Μιχαέλα, μόλις της ανακοινώθηκε το disadvantage χάρηκε αρχικά ήταν πολύ μεγάλη βοήθεια. Συγκεκριμένα, είχε συν δυο παραπάνω λεπτά για να φωτογραφηθεί.

Εκείνη την στιγμή η Μιχαέλα έκανε μια πρόταση, που τους άφησε όλους άφωνους και ιδιαίτερα τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα. Για να μπορέσει να βοηθήσει την Μάρα, εκείνη πρότεινε να δώσει το advnatage στην κόρη της, που στα τελευταία πλατό δεν τα πηγαίνει πολύ καλά.

Φυσικά, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, κάτι τέτοιο δεν επετράπη. Τα disadvantage τα έδωσε στην Μαρίτα και την Μύρια, μιας και είπε ότι έχουν πάρει τα λιγότερα μέχρι στιγμής σε όλο το παιχνίδι.

 

 

 

Μόλις οι κοπέλες αντιλήφθηκαν ότι από επτά θα γίνουν ξανά εννέα, δεν τους άρεσε καθόλου, μιας και όλες τους έχουν προσπαθήσει πολύ και δεν μπορούν να διανοηθούν πώς θα πρέπει να κάνουν ακόμα άλλες δυο δοκιμασίες, για να φτάσουν και πάλι στο ίδιο σημείο. Η αμηχανία που επικράτησε για ορισμένες διαγωνιζόμενες του #GNTMgr ήταν κάτι παραπάνω από προφανής.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση της Αλεξίας, η οποία κοίταζε αμήχανη και τρομαγμένη αντίστοιχα.!

 

 

 

Στις καλύτερες φωτογραφίες βρέθηκαν η Βικτώρια και για ακόμα μια φορά η Μύρια, με την Βικτώρια να καταφέρνει να κερδίσει την top, με την ίδια να πετάει από την χαρά της, μιας και προσπάθησε πολύ και ένιωσε ότι οι κόποι της ανταμείφθηκαν.

 

 

 

Η Βικτώρια ήθελε διακαώς να επιστρέψει στην κορυφή και τα κατάφερε!

 

 

 

Στο bottom three βρέθηκαν η Αλεξία, η Μάρα και η Ραφαέλα, μιας και είχαν τις χειρότερες αποδόσεις και δεν εξυπηρέτησαν το concept όπως πραγματικά έπρεπε. Εκείνη που αποχώρησε, νιώθοντας τεράστια απογοήτευση με τον εαυτό της ήταν η Ραφαέλα, η οποία ακόμα δεν μπήκε στον διαγωνισμό, έπρεπε να φύγει πάλι.

 

 

 

Όσα είπε η Ραφαέλα στο backstage μετά την αποχώρηση της

 

 

 

 

To trailer 25ου επεισοδίου - Δευτέρα 12.12.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»