Έγιναν μαλλιά κουβάρια - Αντάλλαξαν πυρά δημόσια Γραμμέλη - Παπαδοπούλου

«Οφείλει ένα συγγνώμη σε όλους αυτούς τους παίκτες ριάλιτι. Ας προσέξει να μη δαγκώσει τη γλώσσα της γιατί θα φαρμακωθεί. Ας αγαπήσει τις γυναίκες. Ας αγαπήσει πρώτα τον ίδιο της τον εαυτό γιατί την διακατέχει ο μισογυνισμός.»  «Δεν θα μου πει αν θα πω συγγνώμη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 Όλα ξεκίνησαν, όταν η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός στο προσωπικό της blog έγραψε ένα κείμενο, στο οποίο έκανε λόγο για υποκουλτούρα που διακατέχει την ελληνική τηλεόραση με αφορμή την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να μην εμφανιστεί  τελευταία στιγμή στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, όπου ήταν καλεσμένη.

Μετά από το κείμενο αυτό, ακολούθησε ένας διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ των δυο γυναικών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα από Ευρυδίκη Παπαδοπούλου-«Τόσο καιρό ρίχνω άκυρα, δεν είμαι μαϊντανός»

 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διαβάζοντας το άρθρο για εκείνη δεν θα μπορούσε να το αφήσει αναπάντητο. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων έγραψε μεταξύ άλλων στα Instagram Stories της: 

«Ο αντίλογος κ. Γραμμέλη λέει ότι κάπως ανώτεροι αισθάνονται ορισμένοι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι και μάθανε να υποτιμούν τους άλλους συνανθρώπους τους με ζωντανό παράδειγμα ο τρόπος που μιλάτε για τους παίκτες reality, οι οποίοι είναι άνθρωποι σας και εσάς και δίνουν ψωμί στις εκπομπές που δουλεύετε (…) Καταλαβαίνω δε με το λογύδριό σας θέλετε να φανείτε αγαπητή στο συνάφι σας… 

Τέλος, να σας πω πως δεν έχετε δικαίωμα να κουνάτε το δάχτυλό σε κανέναν και πως ευτυχώς για εμένα δεν έχω ανάγκη και δεν ζω από τα καλέσματα των εκπομπών. Ίσως εσείς ζείτε από αυτά!».

 

  

Το μακροσκελές κείμενο της Ευρυδίκης αργά το βράδυ της Δευτέρας έφερε την αντίδραση της δημοσιογράφου, η οποία της απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

Τότε ξεκίνησε ανάμεσα στις δυο γυναίκες ένας έντονος διάλογος! 

 Διάβασε τα tweets που αντάλλαξαν το βράδυ της Δευτέρας η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:

 

 

  

  

  

 

Το πρωί της Τετάρτης 7/12, μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ θέλησαν (αρχικά) να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά με την απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή.

«Κάποιοι όπως η κυρία Γραμμέλη, η κυρία τηλεκριτικός, βρήκε ένα πάτημα να βγάλει την εμπάθειά της. Χαρακτήρισε τους παίκτες ριάλιτι υποκουλτούρα αλλά, προφανώς ξεχνάει η ίδια ότι πέρυσι ήταν σχολιάστρια σε ένα ριάλιτι που δεν έχει ούτε αθλήματα όπως το Survivor, είναι ένα καθαρά ριάλιτι παιχνίδι, σκληρό ριάλιτι, το πιο σκληρό ίσως.

Επίσης ξεχνάει ότι τρώει ψωμί από τα ριάλιτι και τους παίκτες των ριάλιτι. Δε μετανιώνω για τίποτα από όσα είπα γιατί δεν είπα κάτι. Η κυρία Γραμμέλη βρήκε το πάτημα να δείξει την εμπάθειά της προς το πρόσωπό μου. Δε με απασχολεί το τι λέει η κάθε Γραμμέλη. Θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Αυτό που είπε ήταν πολύ υποτιμητικό.

Θεωρώ, επίσης, ότι οφείλει ένα συγγνώμη σε όλους αυτούς τους παίκτες ριάλιτι. Ο καθένας έχει τους λόγους του που συμμετέχει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν έχει δώσει κανείς το δικαίωμα σε καμία τηλεκριτικό να μας κουνάει το χέρι και να μας βάζει όλους σε ένα σακί, μας βάζει όλους σε μια κατηγορία. Ήταν πολύ υποτιμητική η λέξη υποκουλτούρα και γι΄ αυτό απάντησα.

Απορώ πως έκανε αυτή τη δήλωση μιας και το κανάλι που δουλεύει έχει στο πρόγραμμά του ριάλιτι. Υποτιμάει τους ανθρώπους που εργάζονται στα ριάλιτι, και τον ίδιο της τον εαυτό γιατί έχει κολλήσει ένσημα ως σχολιάστρια ριάλιτι. Θα πρέπει αυτή η γυναίκα να βάλει ειρήνη και αγάπη στην ψυχή της και να σταματήσει πια να ρίχνει το δηλητήριό της.

Ας προσέξει να μη δαγκώσει τη γλώσσα της γιατί θα φαρμακωθεί. Ας αγαπήσει τις γυναίκες. Ας αγαπήσει πρώτα τον ίδιο της τον εαυτό γιατί την διακατέχει ο μισογυνισμός. Η κυρία Γραμμέλη δεν κάνει ούτε ντοκιμαντέρ, ούτε μιλάει για πιάνο και γαλλικά, ούτε για όπερα όταν βγαίνει στην τηλεόραση για να μπορεί να διαχωρίσει τον εαυτό της από την υποκουλτούρα» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του #ΠρωινούΜας και τον Γιάννη Μαυρίδη.

Η δημοσιογράφος κλήθηκε το πρωί της Τετάρτης να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Εγώ έγραψα στη στήλη μου ένα γενικότερο κείμενο το οποίο έχει παρανοηθεί σφόδρα. Ορμώμενη από όλες αυτές τις εικόνες που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες στα ριάλιτι, στο κείμενο μου αναφέρω ότι έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση στην τηλεόραση, όπου όλες οι εκπομπές, περισσότερες από 10, κυνηγάμε τους παίκτες ριάλιτι να μας δώσουν μία δήλωση. Κάποιοι δεν θέλουν να μιλήσουν, κάποιοι μας τρολάρουν, έχουμε δει σκηνές απείρου κάλλους στα αεροδρόμια για τις οποίες έχουν τοποθετηθεί αθλητές με μετάλλια. Πρόσφατα η Άννα Κορακάκη είχε κάνει κάποιο παράπονο.

Εγώ έγραψα ένα κείμενο που λέω ότι αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι ένα κλίμα υποκουλτούρας. Τα βάζω με εμάς που έχουμε κάνει την τρίχα, τριχιά. Φτάσαμε στο σημείο μία παίκτρια να ακυρώσει τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική εκπομπή στο παρά πέντε. Εννοούσα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά δεν έγραψα το όνομά της».

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά