Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο 6ο live του #J2US

Ο βράκαman Μαυρίκιος και η χανούμισσα Ιλάειρα έγιναν πρεσβευτές της κυπριακής γαστρονομίας: Χαλούμι, λούντζα, τσαμαρέλα, σουσούκο, κουμανταρία και ζιβανία στο πλατό του #J2US

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η είσοδος του Νίκου Κοκλώνη και σε αυτό το #J2US ήταν άλλη μία φορά θεαματική και ευρηματική! 

Ο δαιμόνιος παρουσιαστής και παραγωγός ανέβηκε στη σκηνή σε μία ultra glam rock εμφάνιση διασκευάζοντας την επιτυχία των Knack «My Sharona» σε… «My Koklonis»!

Ταρακούνησε τη σκηνή και φυσικά κέρδισε το πιο ζεστό χειροκρότημα όλων για το μίνι σόου που παρουσίασε και αυτό το Σαββατόβραδο.

 

 

 

Όλα τα είχε το #J2US του Σαββάτου: πολλή μουσική, μοναδικές εμφανίσεις και εκλεκτούς guest που εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη με τις επιτυχίες τους.

Τα ζευγάρια χάρισαν υπέροχες ερμηνείες στο τηλεοπτικό κοινό ενώ τα ηνία της διασκέδασης ανέλαβαν στη συνέχεια η Κατερίνα Λιόλιου και ο ένας και μοναδικός Σταμάτης Γονίδης.

Παρόλα αυτά ένα ζευγάρι κλήθηκε να αποχωρήσει και αυτό το Σαββατόβραδο…

Μετά την ψηφοφορία κριτών και τηλεθεατών ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα στην πιο δύσκολη στιγμή του σόου.

 

 
 
 
Εν τέλει Νάνσυ Παραδεισανού και Σώτης Βολάνης ήταν αυτοί  που αποχαιρέτησαν το λαμπερό σόου.
 
 

 

 

Αναλυτικά οι αναθέσεις των τραγουδιών για το 7ο live

Dj Pitsi – Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Κάνε μας τη χάρη

Ναταλί Κάκκαβα – Κώστας Αγέρης: Σ΄αγαπάω

Μπέσυ Αργυράκη – Τόλης Παπαδημητρίου: Πού θα πας

Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα: Να ζήσουν οι κομμώτριες

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή – Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Αίμα

Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου: The Shady Dame

Ιωάννης Μελισσανίδης – Μελίνα Μακρή: Όσο έχω φωνή

Παναγιώτης Τριανταφύλλου- Φωτεινή Δάρρα: Ηλιοβασίλεμα

Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Τα λόγια είναι περιττά

Βίκυ Κουλιανού – Άρις Πετράκης: Ζήσαμε

Παύλος Σταματόπουλος – Άντζελα Δημητρίου: Πυρετός

 

Με τα τραγούδια τους πλαισίωσαν την εκπομπή ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Λιόλιου

 

 

Τα ζευγάρια:

Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση άναψαν το κέφι με τα «Ριάλια».

Ο Μαυρίκιος όμως επιφύλαξε μία έκπληξη στους κριτές κερνώντας τους χαλούμι, τσαμαρέλα, λούντζα και άλλα κυπριακά εδέσματα τους κριτές.

Ο Νίκος Κοκλώνης το είδε σαν «λάδωμα» αλλά φαίνεται πως δε χρειάστηκε γιατί τα σχόλια των κριτών ήταν όλα ενθουσιώδη για το act τους.

«Θαύμασα τη μικρή που την άκουσα να τραγουδά σε ένα άλλο εύρος που δεν το είχα υποψιαστεί γιατί με επιείκεια θα πω ότι η φωνή της είναι ναζιάρικη, λίγο αυτοχαιδευόμενη. Σε ένα τραγούδι που θεωρώ εύκολο, δώσατε την πραγματική του πνοή, κάτι χιλιοειπωμένο, εσείς το ξαναγεννήσατε» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Οι κυρίες της επιτροπής συμφώνησαν μαζί του και έτσι στο τέλος το ζευγάρι πήρε φουλ του 10!

 

 

Και Αντώνη Ρέμο τραγούδησαν, και τις εντυπώσεις έκλεψαν και πολύ καλή βαθμολογία απέσπασαν η Αφροδίτη Γεροκωνταντή και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Τι ωραία που τραγούδησε η Didi. Τραγούδησες απλά με μία ωραία και στρωτή φωνή» επεσήμανε η Καίτη Γαρμπή.

Έκπληξη ήταν η εμφάνιση της Αφροδίτης για τον Σταμάτη Φασουλή: «Είσαι αδυναμία μου το ξέρεις, αλλά δεν περίμενα να είσαι σε κάτι τόσο κόντρα με εσένα που είσαι ένα παιδί μέσα στο γέλιο και το θαυμάζω σε εσένα» της είπε.

Η θετική αύρα της Αφροδίτης έφερε ιδιαίτερα λόγια από την Βίκυ Σταυροπούλου που έκανε λόγο για το πώς ο κάθε άνθρωπος επιλέγει να διαχειριστεί τον πόνο του: είτε να τον μετατρέψει σε κάτι θετικό είτε να κάνει άλλους να πονέσουν.

«Λένε και πάντα θα λένε αυτοί που έχουνε να πουν γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν. Με αφορμή τη στενοχώρια σου με σχόλια που έγιναν για τα παραπανίσια κιλά σου μέσα στα εκατοντάδες θετικά σχόλια που πήρες θέλω να σου πω ότι πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε πονεμένοι. Εγώ τους χωρίζω σε δύο κατηγορίες, σε αυτούς που πονάνε και επειδή πονάνε θέλουν να κάνουν και τον άλλον να πονέσει και σε αυτούς που έχουν πονέσει, συμπάσχουν, παίρνουν τον άλλο τρυφερά από το χέρι και τον βγάζουν στο φως.

Θέλω όλα τα νέα παιδιά να κλείνετε τα αυτιά σας, να έχετε στόχο και στο λέω πως όσο διαφορετικοί και αν είστε, αν έχετε παραπάνω κιλά, αν είστε γκέι, στρείτ, με μαλλιά χωρίς. Κάθε άνθρωπος όταν έχει στόχο και λειτουργεί με άξονα το καλό προοδεύει. Στο λέω βιωματικά γιατί και εγώ όταν βγήκα πριν κάποια χρόνια άκουσα από κάποιους διάφορα. Η αγάπη και η στήριξη του κόσμου όμως, μου έδωσαν τόσο όμορφα πράγματα στη δουλειά και στη ζωή που δεν θα μπορούσα να τα φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Με αυτή την αφορμή ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στην Κωνσταντίνα Συροπούλου με αφορμή τον ντόρο που προκλήθηκε μέσα στην εβδομάδα μετά τη δημόσια διαμάχη της με τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Έλεγα να μην το πω αλλά θέλω να στείλω ένα μεγάλο φιλί στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αυτή τη βδομάδα άκουσε και τι δεν άκουσε» δήλωσε ο παρουσιαστής.

 

 

 

Αγαπημένη επιτυχία το «Έλα μωράκι μου» από Χρήστο Κυριαζή και το ακούσαμε σε μία ιδιαίτερη εμφάνιση από Παύλο Σταματόπουλο και Άντζελα Δημητρίου.

Ο μαθητευόμενος της «λαίδης» βγήκε με το ποδήλατό του on stage και έβαλε τα δυνατά του για να τη βγάλει ασπροπρόσωπη και τα… κατάφερε!

«Η Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας» αναφώνησε ο Νίκος Κοκλώνης βλέποντας την εντυπωσιακή Άντζελα Δημητρίου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ενθουσιάστηκε με την πρόοδο του δημοσιογράφου και τον αντάμειψε με καλή βαθμολογία.

Η εξέλιξη του Παύλου ήταν κάτι που σχολιάστηκε και από τη Δέσποινα Βανδή αφότου πρώτα «έλουσε»με κοπλιμέντα τη συνάδελφό της που δεν φοβάται να παίρνει ρίσκο επί σκηνής.

 

 

Ανατριχίλα προκάλεσαν για άλλο ένα βράδυ Σαββάτου ο Πάνος Τριανταφύλλου και η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύοντας ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι.

Είπαν το «Όταν έχω εσένα» από Δημήτρη Μητροπάνο και σε συνδυασμό με το απίστευτο σκηνικό που δημιούργησε ο Φωκάς Ευαγγελινός συγκίνησαν και έκαναν το πλατό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Ο Πάνος μας κάνει να τον ερωτευόμαστε όλοι» είπε πρώτη η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Με ξένισε έτσι όπως ντυθήκατε και κρατούσατε τα ξίφη και περίμενα να δω τι θα κάνετε με αυτά τα ξίφη. Αλλά Πάνο… το τραγούδι αυτό σου ταίριαζε πάρα πολύ, ήταν πάνω σου, και μέσα από όλη αυτή τη λιτότητα ήταν τόσο πλούσια η απόδοσή σου. Μου άρεσες πάρα πολύ» έκρινε η Δέσποινα Βανδή.

Ιδιαίτερα ήταν όσα συμπλήρωσε από πλευράς του ο Σταμάτης Φασουλής. «Είναι σπάνιο αυτό που ζήσαμε σήμερα γιατί η φωνή σου δεν ακολουθούσε μόνο τη νότα αλλά και μία νότα καρδιάς, έχεις ένα πλεονέκτημα να ακτινοβολείς».

Στο τέλος η Φωτεινή Δάρρα αφιέρωσε το κομμάτι στη μαμά της που αύριο κλείνουν 40 μέρες από όταν έφυγε από τη ζωή.

 

 

Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης τραγούδησαν τον «Χαρτοπόλεμο» της Νατάσας Θεοδωρίδου ωστόσο δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή.

«Μας δώσατε μία πολύ ωραία γέφυρα και ρεφρέν και ένα πονεμένο κουπλέ» σημείωσε η Καίτη Γαρμπή.

«Το κουπλέ δεν ήταν καλό άλλα εκτιμώ ότι μπόρεσες και στάθηκες με μεγάλη αξιοπρέπεια στη γέφυρα και στο ρεφρέν» είπε στην ηθοποιό η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε ότι μέχρι κι ο ίδιος ένιωσε τρακ με το λάθος που έγινε αλλά δεν παρέλειψε να επιδοκιμάσει τις επιδόσεις της Ματίνας Νικολάου σε γενικές γραμμές.

«Είχαμε αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα θα μιλάγαμε για κάτι εξαιρετικό μέχρι κι εγώ αισθνάθηκα τρακ στην αρχή, νόμιζα ότι εγώ κάνω κάτι που έπρεπε να διορθώσω αλλά το διόρθωσες εσύ μετά στον αέρα»

 

 

Σε ρυθμούς μάμπο μας παρέσυραν ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα

Το ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή και με ανεβασμένη διάθεση τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία που αγαπήσαμε από τους Τρίο Κιτάρα και τη Σπεράντζα Βρανά δίνοντάς της άλλο «αέρα».

Πρώτη που τους έκρινε ήταν η Βίκυ και τα σχόλιά της ήταν πολύ θετικά.

Η Καίτη Γαρμπή παρέβλεπε ότι στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Λευτέρης το έχασε λίγο και έμεινε στο πόσο καλός ήταν στη συνέχεια.

Ο δε Σταμάτης Φασουλής έκρινε πως αντί για μάμπο το τραγούδι ειπώθηκε με πιο βαλς ύφος.

 

 

Επόμενο ζευγάρι που ανέβηκε στη σκηνή και επιχείρησε να μαγέψει κοινό και κριτές ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου.

Οι δυο τους τραγούδησαν το κομμάτι «Μέτρα» και σαν άλλοι Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας μέτρησαν τις…ώρες!

Μέτρησαν όμως και 10άρια αφού το ντουέτο τους απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τους ειδήμονες.

«Βρε, α να χαθείτε ήσασταν πάρα πολύ καλοί» είπε ο απολαυστικός Σταμάτης Φασουλής.

Η Δέσποινα Βανδή τους βρήκε φανταστικούς όπως άλλωστε και η Καίτη Γαρμπή.

Το ζευγάρι εισέπραξε ένα πολύ θερμό χειροκρότημα από όλους και 40 βαθμούς στο τέλος.

 

 

Ο Dj Pitsi και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ανέβηκαν στο stage και τραγούδησαν το all time classic «Billie Jean και κέρδισαν το στοίχημα

«Μου αρέσατε πάρα πολύ»τους είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και σημείωσε για τα πρακτικά πόσο δύσκολο είναι το κομμάτι που κλήθηκε να πει το ζευγάρι.

«Για μένα ήταν η καλύτερή σας εμφάνιση» συνέχισε η Δέσποινα Βανδή. Μαζί της συμφώνησε και ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή απέδωσε τα εύσημα και στον δάσκαλο Στέφανο Πιτσίνιαγκα για το πόσο καλά εκπαίδευσε τον μαθητή του.

 

 

Ποιος να το περίμενε ότι θα βλέπαμε τον Σώτη Βολάνη να ερμηνεύει Σάκη Ρουβά;

Έτσι ο τραγουδιστής έκανε εντατικά μαθήματα στη Νάνσυ Παραδεισανού για να τραγουδήσουν το «Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας» και ήταν τόσο καλοί που μόλις τελείωσαν την εμφάνισή τους έκαναν τον Νίκο Κοκλώνη να αναφωνήσει με ενθουσιασμό «Ρεσιτάλ ερμηνείας ήταν αυτό! Τα παλιά τα δικά μας».

Δυστυχώς, το ίδιο εντυπωσιασμένος δεν έμεινε ο Σταμάτης Φασουλής… «Ήταν δύσκολο για σένα κορίτσι μου. Δεν ήταν καλές οι διφωνίες ούτε η έναρξη» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Ένα τραγούδι «μύθο» στο ελληνικό πεντάγραμμα κλήθηκαν να ερμηνεύσουν ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή.

Η «Ρόζα» του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου αναβίωσε στη σκηνή του σόου και σκόρπισε ανατριχίλα στους τηλεθεατές.

Ο Ολυμπιονίκης προσπάθησε να αγγίξει το μεγαλείο του κομματιού αλλά η δυσκολία του τραγουδιού τον κατάπιε.

«Ήταν λεβεντιά» τους είπε παρόλα αυτά ο Νίκος Κοκλώνης μόλις ολοκληρώθηκε το act.

Η Δέσποινα Βανδή πήρε πρώτη τον λόγο και τόνισε σε πόσο δύσκολο τραγούδι δοκιμάστηκαν ενώ συμπλήρωσε ότι η φωνή του Ιωάννη Μελισσανίδη δεν ταίριαζε στο κομμάτι.

Από την πλευρά του ο Σταμάτης Φασουλής είπε στον Ιωάννη ότι «έχεις μία δραματικότητα λίγο παραπάνω από όσο πρέπει».

«Ήταν ένα τραγούδι που δεν χρειαζόταν τόσο στόμφο» ήταν το σχόλιο της Καίτης Γαρμπή.

 

 

Βίκυ Κουλιανού και Άρις Πετράκης κλήθηκαν να τραγουδήσουν την αγαπημένη επιτυχία της Γιώτας Νέγκα «Το δίκιο μου» αλλά δυστυχώς το act τους δεν πέρασε στις καλύτερες εμφανίσεις τους, καθώς είχε μεγάλες τονικές αστάθειες.

Το σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή εστίασε στο γεγονός ότι το τραγούδι δεν ταίριαζε να το πει μία γυναίκα σαν τη Βίκυ Κουλιανού, αλλά βρήκε την αντίρρηση της ίδιας.

«Δεν μπορώ να πω τα καλύτερα λόγια αλλά καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο για σένα, μία γυναίκα ευλογημένη από τη μοίρα και το ταλέντο να καταλάβει τι σημαίνει αυτό το τραγούδι. Αυτό είναι να το έλεγαν σε εσένα όχι εσύ να το έλεγες σε κάποιον άλλο» είπε ο κριτής.

«Σταμάτη μου, δεν είναι πάντα αυτά που φαίνονται» του αντιγύρισε η Βίκυ Κουλιανού, ωστόσο εκείνος επέμεινε στη γνώμη του.

 

 

«Τη βραδιά μου απόψε μη μου τη χαλάς» τραγούδησαν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης και οι έπαινοι έπεσαν βροχή από τους κριτές.

Σύμφωνα με την Καίτη Γαρμπή, ήταν η καλύτερη εμφάνιση της παρουσιάστριας μέχρι στιγμής στο σόου.

Στα ίδια κινήθηκαν και οι γνώμες των υπολοίπων με την παρουσιάστρια να ενθουσιάζεται με τα καλά λόγια που άκουσε.

Συνολικά το ζευγάρι απέσπασε 38 βαθμούς.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου