Ο Μουτσινάς δίκασε την εκπομπή της Mελέτη και τον... πετσόκοψαν! Βόμβα Λιάγκα!

Έγιναν μαλλιά κουβάρια για Σωφρονίου & Τριαντάφυλλο -  Ο Μουτσινάς δεν θα είναι στον ΣΚΑΪ, έχει συμφωνήσει με Κοκλώνη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τα όσα είπε ο Τάσος Σοφρωνίου στην εμφάνιση στον Νίκο Μουτσινά και στο #ΚαλόΜεσημεράκι σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης 10/11 η Ελεονώρα Μελέτη, με τον Κώστα Τσουρό, την Άννα Ζηρδέλη και τον Θανάση Πάτρα στο #MegaΚαλημέρα. 

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της «έσφαξαν» με το… γάντι τον κριτή του #GNTMgr, με αφορμή το γεγονός ότι εξέφρασε την επιθυμία του να παρουσιάσει μία πολιτική εκπομπή καθώς έχει ως χόμπι τη διπλωματία.

 

 

Αμέσως μετά την προβολή των σχολίων, ο Νίκος Μουτσινάς «δίκασε» την Ελεονώρα Μελέτη και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας βάζοντας το τραγούδι των τίτλων αρχής του… #HappyDay!

«Μπράβο! Ωραίο παιδιά… Happy! Όταν είναι στον αέρα το πρωτότυπο, τώρα όλοι οι υπόλοιποι αν πάμε να κάνουμε λίγο copy paste δεν είναι ωραίο. Δεν εννοώ τίποτα, τα εννοώ όλα! Παρόλα αυτά, τι τους πείραξε τώρα; Κάτι έχουν πάθει με τα νεύρα. Τι παθαίνετε Ελεονώρα; Κάποια νεύρα με την ανθρωπότητα. Ηρεμήστε καλέ, να κάνουμε την εργασία μας να πάμε σπίτια μας.

Ότι δεν μπορεί ο Σοφρωνίου να σπουδάζει διπλωμάτης και να κάνει αυτό; Τι με νοιάζει; Δεν θα σπουδάσω διπλωματία… Την έχω από το πεζοδρόμιο. Αλλιώς τόσα χρόνια με τόσα κανάλια που ξαναπηγαίνουμε… Διπλωματία θέλει. Μην σας κάνει εντύπωση, μπορούμε να είμαστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

 

Στον τρόπο με τον οποίο ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τη Φωτεινή Πετρογιάννη αναφέρθηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα.

«Συγγνώμη ο Νίκος δεν έλεγε ότι με όλα αυτά που ζούμε καθημερινά δεν έχει θέματα να παίξει στην εκπομπή του; Αυτό θα έπρεπε να του αρέσει, είναι βούτυρο στο ψωμί του» αναρωτήθηκε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας με την Ελεονώρα Μελέτη να του απαντά,  «Το θέμα νομίζω του άρεσε. Το twitter θεωρεί παλιό. Και για την Κατερίνα Καινούργιου δεν είπε ότι κάνει παλιά τηλεόραση;»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός ο οποίος αντέδρασε λέγοντας,  «Μα όλα για τον Νίκο παλιά είναι. Παλιά τηλεόραση η Κατερίνα Καινούργιου, παλιό το θέμα Σπυροπούλου-Πετρογιάννη… Δηλαδή αν θέλουμε να μάθουμε νέα και καινούργια τηλεόραση πρέπει να βλέπουμε τον Νίκο; Δεν έχω καταλάβει». 

 

 

 

Λίγο αργότερα με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος για τον Νίκο Μουτσινά, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της έκαναν τα σχόλιά τους στο #MegaΚαλημέρα. 

Ιδιαίτερα αιχμηρές ήταν οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για γνωστό παρουσιαστή.

«Ούτε με 100.000 ευρώ δεν θα παρουσίαζα εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά. Δεν θέλω να έχω σχέσεις μαζί του. Έχει βαρεθεί ο κόσμος για αυτό δεν πάει καλά η εκπομπή του», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του μόνο εάν ο παρουσιαστής τον προσέγγιζε για να κουβεντιάσουν.

«Θα γράψω στο συμβόλαιό μου ότι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν θα εμφανιστώ ποτέ. Θα ήμουν δεκτικός εάν μου πρότεινε να κάνουμε μία κουβέντα», δήλωσε.

 

 

Αρχικά η παρουσιάστρια ρώτησε την Άννα Ζηρδέλη με χιούμορ, με πόσες χιλιάδες ευρώ θα συνεργαζόταν με τον Νίκο Μουτσινά. Στη συνέχεια, το ίδιο ερώτημα έθεσε και στον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Βασίλη Γρηγορόπουλο, με τον ίδιο να απαντά όλο νόημα: «Αν είναι να μου διδάξει ο Νίκος Μουτσινάς τη νέα τηλεόραση που δεν ξέρει κανείς μας παρά μόνο αυτός, θα πλήρωνα κιόλας».

Λίγο αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ θα έλεγα στον Τριαντάφυλλο να μην παίρνει και τόσο πολύ στα σοβαρά αυτά που λέει ο Νίκος Μουτσινάς. Αν πάρει ο καθένας αυτά που λέει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του στα σοβαρά, δεν θα του μιλάει άνθρωπος στο τέλος»

«Εδώ ο Μουτσινάς δεν παίρνει στα σοβαρά αυτά που λέει και θα τα πάρει ο Τριαντάφυλλος. Αυτό είναι αυταπόδεικτο», είπε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

«Ας χαλαρώσουμε λιγάκι…», κατέληξε η παρουσιάστρια του Mega και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

 

 

Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα, έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον Νίκο Μουτσινά. Μάλιστα, κάποιοι από τους συνεργάτες του, τον κοιτούσαν με έκπληξη…

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στον ΣΚΑΪ και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει βραδινό στον Alpha. Θα είναι σαν το «Nick O’ clock» από ό,τι μαθαίνω, θα είναι λίγο late night και λίγο stand up comedy», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η αλήθεια είναι ότι από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, επιβεβαιώνονται οι επαφές του Νίκου Μουτσινάς με την Barking Well.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!