Ο 50 Cent κατά της Μadonna: «Η γιαγιά κάνει... like a virgin στα 64 της»

Την «οργή» του 50 Cent αντιμετωπίζει η Μadonna, μετά τις αναρτήσεις της, οι οποίες έχουν σχολιαστεί ποικολοτρόπως το τελευταίο διάστημα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η 64χρονη τραγουδίστρια δεν έχει σταματήσει να βάζει «φωτιά» στα κοινωνικά δίκτυα και να χαρίζει συχνά - πυκνά, προκλητικά στιγμιότυπα στους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια δεν διστάζει να χορεύει αισθησιακά με σέξι εσώρουχα, να ποζάρει στον φακό και να κάνει διάφορες εκφράσεις και χειρονομίες, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά στους ακόλουθούς της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

 

 

Η αντίδραση του 50 Cent απέναντι στη Μadonna, ήρθε μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο TikTok, στο οποίο κοίταζε την κάμερα και συγχρόνιζε τα χείλη της, με τους στίχους του κομματιού #Vent του ράπερ Baby Keem. Στο συγκεκριμένο βίντεο ήταν ντυμένη με ένα διάφανο μαύρο μπλουζάκι που τόνιζε ιδιαίτερα το μπούστο της και ένα δαντελένιο κορσέ, ενώ ήταν στολισμένη με εκθαμβωτικά κοσμήματα κολιέ και χρυσά βραχιόλια.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

 

Σε απάντηση αυτού του βίντεο ο 50 Cent, εξέφρασε την άποψή του για την αλλαγή της... στάσης ζωής της τραγουδίστριας και δημοσιεύοντας ένα screenshot από το βίντεο τόνισε: «Η Μadonna,χρησιμοποιώντας τη ραπ μουσική, για να επηρεάσει το κοινό της στο TikTok, είναι αξιολύπητη και πραγματικά διαταράσσει το πνεύμα μου». Μάλιστα ο ίδιος συνέχισε εκφράζοντας τις σκέψεις του στη λεζάντα της ανάρτησης: «Είπα σε όλους ότι η γιαγιά κάνει βλακείες, σαν παρθένα στα 64» αφήνοντας υπονοούμενα για το δημοφιλές κομμάτι της «βασίλισσας της ποπ», «Like a virgin». 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

 

Οι διαδικτυακοί φίλοι του διάσημου ράπερ, που πριν από λίγο καιρό χάρισε στο ελληνικό κοινό μια συναυλία στο ΟΑΚΑ, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έσπευσαν να τον υποστηρίξουν, καταδικάζοντας τη στάση που διατηρεί η Μαντόνα τον τελευταίο καιρό.

«Φαίνεται δαιμονισμένη...» έγραψε ένας θαυμαστής, με έναν άλλον να προσθέτει «Αυτό που συνέβη στο πρόσωπό της είναι εξωγήινο», ενώ ένας τρίτος συμπλήρωσε«Ναι, κάτι δεν πάει καλά μαζί της».

Η προϊστορία της κόντρας των δύο καλλιτεχών

Η Μαντόνα απάντησε στον 50 Cent τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν της άσκησε κριτική για κάποιες φωτογραφίες της με εσώρουχα. 

«Ο 50 Cent προσποιείται ότι είναι φίλος μου» είχε γράψει στη λεζάντα μιας selfie κοινής τους φωτογραφίας, που δημοσιεύτηκε σε Instagram Story. «Τώρα αποφάσισες να μιλήσεις για μένα. Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα τραβάει την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η λιγότερο καλή επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας».

 

Τις ανησυχίες των θαυμαστών της συνεχίζει να προκαλεί η Madonna. Η 64χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο κάνει twerking φορώντας μαύρα εσώρουχα καθώς χόρευε το τραγούδι «L$D» του Luclover.

Η βασίλισσα της ποπ αφου πρώτα κοιτάει την κάμερα, στη συνέχεια αρχίζει τα λικνίσματα, βγάζει τη γλώσσα της για να γλείψει τα χείλη της και στρέφει την κάμερα στα οπίσθια της και αρχίζει να τα κουνάει πάνω-κάτω.

Οι θαυμαστές πήγαν αμέσως στην ενότητα σχολίων για να εκφράσουν την ανησυχία τους για την 64χρονη.

«Αυτή δεν είναι η Μαντόνα που ξέρω. 😢», έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ κάποιος άλλος έδειξε να τρομάζει με τα ὀσα κάνει στο βίντεο. «Η Μαντόνα δεν υπάρχει πια.. Δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος», γράφει ένας άλλος.

Πάντως υπήρξαν και θαυμαστές που έδειξαν να στηρίζουν τις αναρτήσεις της Μαντόνα, λέγοντας πως η βασίλισσα της ποπ μπορεί να δημοσιεύει ότι θέλει.

«Η Madonna ήταν πάντα αμφιλεγόμενη. Γιατί πιστεύατε ότι θα άλλαζε με την ηλικία" σημείωσε ένας χρήστης του TikTok, ενώ μια θαυμάστρια της 64χρονης σχολίασε: «Όταν είμαι στην ηλικία της, θέλω να είμαι τόσο ελεύθερη, γεμάτη ζωή και να μην δίνω δεκάρα 🥰».

 

@madonna

 

♬ L$d - Luclover

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη