Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε στο #GNTMgr - Σώες και οι 7 Κύπριες

#GNTMgr Cyprus edition: Η Έλενα παραλίγο να πέσει από την κούνια και ξέσπασε σε κλάματα - Η Μαρία έκανε έξαλλη την Καγιά για το περπάτημα της - Η Μαρίτα τρέλανε τον Καράβα με το set της - Και η Μύρια βρέθηκε στο bottom three! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Tο βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, παρακολουθήσαμε τον ενθουσιασμό των 21 καλύτερων κοριτσιών που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, έτοιμες για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα set και στις απαιτητικές δοκιμασίες, να προχωρήσουν στον διαγωνισμό και να περάσουν επιτυχώς από τις δοκιμασίες του bootcamp, του ID Catwalk, αλλά και της απαιτητικής πρώτης φωτογράφισης.

 

 

Η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας υποδέχτηκαν τα κορίτσια έξω από το σπίτι, με όλες τους να μην μπορούν με τίποτα να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, μιας και ένα μέρος από το όνειρό τους έχει ξεκινήσει να γίνεται πραγματικότητα.

Πολύ γρήγορα οι κοπέλες εγκληματίστηκαν στον χώρο και επέλεξαν τα δωμάτιά τους, θέλοντας να τακτοποιηθούν και να ξεκινήσουν να δημιουργούν παρέες. Ο Χρήστος Μπίρμπας και η Mary Vitinaros ενημέρωσαν τις κοπέλες ότι φέτος το παιχνίδι θα έχει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις και αυτά που θα έχουν να περιμένουν θα είναι ήδη πολλά, δίνοντάς τους μια μικρή γεύση από οτιδήποτε θα ακολουθούσε στη συνέχεια!

Ο Χρήστος Μπίρμπας ενημέρωσε όλες τις κοπέλες ότι περιμένουν εντός ολίγων ημερών μια κοπέλα, την Αλεξία και μάλιστα κάποιες κοπέλες ήδη της έχουν κρατήσει ένα κρεβάτι!

 

 

Λίγο μετά την εγκατάστασή τους στο σπίτι του #GNTMgr, τα κορίτσια έκαναν ένα μικρό διάλειμμα λίγο πριν από την πρώτη τους φωτογράφιση, ενώ ύστερα μια έκπληξη τις περίμενε από τον coach τους Χρήστο Μπίρμα, ο οποίος και τις ενημέρωσε ότι θα οδηγηθούν στο set για την πρώτη τους φωτογράφιση αποχώρησης. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση πάγωσε τις διαγωνιζόμενες, μιας και κατάλαβαν ότι τα δύσκολα για εκείνες τώρα ξεκινούν και ότι η συνέχεια θα είναι συναρπαστική.

 

 

Λίγο αργότερα, μεταφέρθηκαν στο set, όπου και ετοιμάστηκαν για την πρώτη τους φωτογράφιση, που θύμιζε κάτι από παραμύθι, με τις περισσότερες να ενθουσιάζονται. Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι τρεις κριτές, η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας ενημέρωσαν τις κοπέλες ότι θα έχουν να φέρουν σε πέρας την καμπάνια ενός γαλλικού αρώματος και αυτό που έχουν να κάνουν είναι να κάνουν κούνια στον αέρα και να δείχνουν υπέρλαμπρες, αλλά και όσο το δυνατόν πιο... ακριβές.

Η Βίκυ Καγιά και ο Τάσος Σοφρωνίου τόνισαν ότι θα πρέπει όλες τους να είναι πάρα πολύ προσηλωμένες και αυτό που απαιτείται για το συγκεκριμένο πρ΄το concept για την αποχώρηση είναι η έκφραση, ο ρομαντισμός, αλλά και ο κατάλληλος αισθησιασμός. Μάλιστα, η Mary Vitinaros έκανε κανονικά το set για να δείξει στα κορίτσια το πώς πρέπει να διαχειριστούν την οποιαδήποτε δυσκολία.

 

 

 

Η φωτογράφιση είχε να κάνει με την καμπάνια του γαλλικού αρώματος Paco Rabanne, με τις διαγωνιζόμενες να πρέπει να κάνουν κούνια στον αέρα και να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό σαν αιθέριες υπάρξεις. Όταν έφτασε η σειρά της 18χρονης Έλενας, η ίδια έδειχνε να δυσκολεύεται πάρα πολύ, ενώ μάλιστα πολλές φορές πήγε να πέσει από την κούνια.

Ο Γιώργος Καράβας προσπάθησε πολύ να την βοηθήσει η αλήθεια είναι, αλλά το νεαρό μοντέλο δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε και μάλιστα και οι υπόλοιποι κριτές της είπαν ότι το set της δεν ήταν καθόλου καλό και πώς τα υπόλοιπα θα τα έλεγαν στο πλατό της αποχώρησης. Η Έλενα, λίγα λεπτά αργότερα, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα, μιας και ένιωσε ότι δεν έδωσε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της.

«Στεναχωρήθηκα όταν ο Γιώργος ήρθε να με ρωτήσει γιατί δεν τα πήγα καλά, γιατί σκέφτηκα ότι δεν τα έχω πάει καλά. Είμαι πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου, γιατί δεν έδωσα αυτό που ήθελα να δώσω. Νιώθω πολύ άσχημα με τον εαυτό μου, θα δούμε στο πλατό αν έχω λήψη ή όχι» είπε η Έλενα.

Η Βίκυ Καγιά την ώρα της κριτικής δεν μάσησε τα λόγια της όταν είδε την φωτογραφία της Έλενας, η οποία δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική.

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, είδα ένα κορίτσι που δεν έχει ταλέντο. Αυτό είναι τυχαία πόζα. Βλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα, είναι άρτιο και περνά αλλά αυτό το πράγμα με κάνει να νιώθω χαζή, που έχω ένα κορίτσι που δεν προσπαθεί ποτέ και προσπαθώ να τη βάλω σε μια σειρά με τα υπόλοιπα κορίτσια.

Δεν είμαι καθόλου αυστηρή. Καμία επαφή με την πραγματικότητα. Με θεωρείς υπερβολική; Δεν υπάρχει αυτό που λες και δεν έχεις επαφή με το αντικείμενο. Yoy vibrate very low» τόνισε η Βίκυ Καγιά.

 

 

 

H 46χρονη Μικαέλα γιόρτασε την επέτειο του γάμου της μέσα στο σπίτι του ριάλιτι και μιλώντας με τον σύζυγό της, Γιώργο, στο τηλέφωνο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Η 46 χρονη διαγωνιζόμενη συμμετέχει στο #GNTMgr μαζί με την κόρη της και η αλήθεια είναι ότι αυτός που της λείπει περισσότερο από όλους είναι ο σύζυγός της, με τον οποίο και μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια.

Λίγο μετά από την πρώτη φωτογράφιση του GNTM 5, η Μικαέλα μίλησε με τον σύζυγό της, μιας και την προηγούμενη ημέρα είχαν επέτειο 25 χρόνων από τον γάμο τους και η παίκτρια συγκινήθηκε πολύ, μιλώντας για την γνωριμία με τον αγαπημένο της.

Η Μικαέλα είπε χαρακτηριστικά: «Με τον άνδρα μου, γνωριζόμαστε από τότε που βγήκα εγώ Μις Σλοβενία. Από την αρχή που εγώ έκανα πολλά ταξίδια, εκείνος ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριζε σε οτιδήποτε. Αν δεν είχα τον Γιώργο στη ζωή μου δεν θα είχα καταφέρει όλα αυτά είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ και το μόνο που θέλω είναι να τον κάνω περήφανο...»

 

 

 

Μετά από την πρώτη απαιτητική φωτογράφιση, σειρά είχε το πρώτο πλατό, με τις διαγωνιζόμενες να περιμένουν πώς και πώς την ετυμηγορία των κριτών. 

Μια από τις διαγωνιζόμενες, όταν της φώναξαν οι κριτές, έκανε έξαλλη τη Βίκυ Καγιά. Ποιός ήταν ο λόγος;

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Μαρία όταν πήγε μπροστά τους κριτές έκανε μια πολύ κακή πασαρέλα, με την Βίκυ Καγιά να μην μπορεί να μην το σχολιάσει. Μάλιστα της είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δυνατόν τα κορίτσια του Shopping Star να περπατούν καλύτερα από εσένα. Πήγαινε πίσω και ξαναέλα σε παρακαλώ πολύ»

Στη συνέχεια, της είπε ότι ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ είναι η πασαρέλα, μιας και δεν είναι δυνατό να περπατάει τόσο άσχημα μπροστά στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

 

 

Η Μαρίτα, είχε δείξει ήδη από το set της φωτογράφισης ότι θα είχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα οι περισσότερες από τις παίκτριες ήταν σίγουρες πώς θα είχε μια πολύ δυνατή λήψη. Έτσι και έγινε και όταν βρέθηκε μπροστά από τους κριτές εκείνοι την αποθέωσαν, λέγοντάς της ότι μοιάζει σαν αερικό και ότι πέτυχε το concept της φωτογράφισης στο εκατό τοις εκατό.

Εκείνη τη στιγμή, ο Γιώργος Καράβας συγκινήθηκε πολύ, μιας και της είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που της έδωσαν οι κριτές το "ναι" και την έχουν κοντά τους, μιας και είναι σίγουρος ότι και στη συνέχεια του ριάλιτι θα συνεχίζει να τα καταφέρνει τόσο καλά και να βγάζει υπέροχες φωτογραφίες!

 

 

 

Στο σημερινό επεισόδιο, η Αλεξία κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία για την δοκιμασία με το γαλλικό άρωμα, ενώ στο bottom two βρέθηκαν οι Μύρια και η Κατερίνα. 

Μόλις ξεκίνησε η Βίκυ Καγιά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, φώναξε μπροστά της την χρυσή τριάδα της δοκιμασίας, που αυτήν δεν ήταν άλλη από την Αλεξία, την Μικαέλα και την Μαρίτα, οι οποίες τα κατάφεραν φαντασικά και υπηρέτησαν το concept όσο το δυνατόν καλύτερα, δεδομένου ότι ήταν και η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, αυτό ήταν πολύ μεγάλο επίτευγμα για τις τρεις τους, οι οποίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε 21 κορίτσια.

Στο bottom two βρέθηκαν οι Μύρια και η Κατερίνα, μιας και ήταν οι δυο που άκουσαν τις πιο αμφιλεγόμενες κριτικές. Η Αλεξία πήρε το εισιτήριο για την 20αδα του διαγωνισμού ενώ η Κατερίνα και η Μύρια έμειναν στο τέλος και οι δυο τους έδωσαν τις δικές τους εξηγήσεις για τι μπορούν να δώσουν στη συνέχεια. Η Κατερίνα δεν τα κατάφερε, μιας και δεν τα πήγε καθόλου καλά και αυτό που είπε ήταν ότι θέλει να πάει στα παιδάκια της!

 

 

To trailer 8ου επεισοδίου - Τρίτη 11.10.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
#Cannes Film Festival 2024: Οι λαμπερές εμφανίσεις της απαστράπτουσας Χριστιάνας Αριστοτέλους!
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»