Κωστέτσος & Κονδυλάτος στόλισαν με κοσμητικά επίθετα την Καγιά & την στάση της

Β. Κωστέτσος: «Η Καγιά δελεάστηκε από τα λεφτά και παριστάνει την κακιά» - Περικλής Κονδυλάτος: «Το #GNTMgr είναι… freak show» - Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Νίκος Αποστολόπουλος κατακεραυνώνουν το #GNTMgr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το αυστηρό πρόσωπο που έχει βγάλει τη φετινή σεζόν στο #GNTMgr η Βίκυ Καγιά σχολίασε σήμερα ο Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου #GeiaSou.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε πως το κοστούμι της κακιάς που έχει φορέσει η Βίκυ Καγιά κάνει κακό στην εικόνα της και πως όλο αυτό είναι αποτέλεσμα οικονομικού συμφέροντος.

«Επιλέγεις να εκτεθείς έτσι. Θεωρώ ότι είναι λάθος κάποιων ανθρώπων να εκτεθούν έτσι. Όταν έχεις διαγράψει μια καριέρα ως μοντέλο όπως έχει κάνει η Βίκυ Καγιά και αποφασίζει να εκτεθεί και να ακολουθήσει τις οδηγίες της παραγωγής και του ριάλιτι που τη θέλουν. Ας μην κοροϊδευόμαστε, τα λεφτά είναι που τη δελέασαν για να παίξει τον ρόλο αυτό, δεν είναι ότι από μόνη της αποφάσισε να το παίξει έτσι.

Δεν πιστεύω ότι το κάνει με δυσκολία. Το κοστούμι αυτό που φοράει νομίζω ότι βασίζεται λίγο στη Μαίρη Δρακοπούλου που ήταν και μάνατζέρ της. Έχει πάρει πολλά στοιχεία από εκείνη αλλά χαλάει την εικόνα της. Ο κόσμος την είχε ως μοντέλο διαφορετικά και τώρα έχει έρθει αυτό και έχει βγει κακιά» είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Οι μόνες Ελληνίδες top models είναι η Κουντουρά, η Κουλιανού και η Κωστάκη»

 

 

Ο Περικλής Κονδυλάτος σχολιάζει το #GNTMgr και τη στάση των κριτών απέναντι στις διαγωνιζόμενες.

«Δεν έχουμε τέτοιες συμπεριφορές τα κορίτσια όταν έρχονται απλά κάνουμε τη δουλειά μας. Είτε μας αρέσει κοπέλα την κρατάμε και προβάλλουμε το ρούχο είτε της λέμε θα επικοινωνήσουμε με το πρακτορείο σου.

Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε έτσι ούτε και χρόνο. Καταρχήν θέλω να πω ότι σέβομαι πάρα πολύ την Βίκυ Καγιά και δεν θεωρώ ότι είμαι ικανός να κρίνω έναν άνθρωπο με τόσα χρόνια στο χώρο περισσότερο από μένα.

Εμένα μου έχει κάνει εντύπωση που σας σοκάρει η συμπεριφορά αυτή και δεν αναφέρεται στο γεγονός, ότι είναι ένα freak show, που πάνε κάποιες γυναίκες κάποιας ηλικίας. Τ

ώρα θα κατηγορηθώ ότι κάνω body shaming & ageism και ότι κρίνω τους ανθρώπους με βάση της ηλικίας τους, ενώ η πραγματικότητα είναι, ότι αυτοί οι άνθρωποι σε αυτή την ηλικία δεν μπορούν να κάνουν καριέρα, όχι top μοντέλου, ούτε κανονικού, γιατί τι δουλειές θα κλείσουν;

Βλέπω και βάζει το μαγιό και από πίσω αισθάνομαι πολύ άσχημα. Είναι κάποιες εικόνες που δεν είναι αισθητικά ωραίες, να ξεφτιλίζεις μια γυναίκα. Εγώ αν δεν έχω την νοημοσύνη να προστατέψω τον εαυτό μου… Εσείς όταν βλέπετε μια γυναίκα, δεν θέλετε να την προστατεύσετε ως γυναίκα προς γυναίκα και να της πείτε ξέρεις κάτι γιατί να ξεφτιλιστείς;

Η εκπομπή λέγεται top model δηλαδή ποια θα πάρει τις περισσότερες δουλειές και καριέρα σε έκταση και εύρος. Θα κάνει η κυρία που είναι 80 χρονών καριέρα; Μπορούμε να είμαστε λίγο ειλικρινείς;

 

 

Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης μιλάει για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM, τη Σοφία Χατζηπαντελή, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού και τη Ζήνα Κουτσελίνη.

 

 

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μιλάει για τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για το σχόλιο της πρώην συνεργάτιδα της, Νάταλι Κάκκαβα λέει ότι δεν είναι τηλεοπτικό ταίρι της Φαίης Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας, απλά συνυπήρχαν μαζί σε εκπομπή, σχολιάζει το GNTM και μιλάει για τα νούμερα της τηλεθέασης.

 

 

Ο Νίκος Αποστολόπουλος λέει ότι η περσινή επιτροπή του GNTM ήταν χίλιες φορές καλύτερη, ειδικά χωρίς την Βίκυ Καγιά, και ότι «δεν θα μπορούσα να πάω επιτροπή στο GNTM και να βλέπω 70άρες με μαγιό, το πράγμα έχει ξεφύγει». Επίσης επικρίνει την Σοφία Χατζηπαντελή.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων