«Ο Harry με αποκάλεσε παππού! Η Ελισάβετ έβλεπε #Crown σε προτζέκτορα»

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός Matt Smith που υποδύθηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο στο επικό #Crown

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το #Crown αποτελούσε ήδη μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του #Netflix, ωστόσο, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η δημοφιλότητά του έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η βασιλική οικογένεια δεν ενέκρινε το σενάριο και τη μεταφορά της ιστορίας της στη μικρή οθόνη, αλλά μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Matt Smith, αποκαλύφθηκε ότι μερικοί από τους φαν της σειράς είχαν… βασιλικό αίμα.

Ο λόγος για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον εγγονό της, πρίγκιπα Ηarry.

Ο Matt Smith, ο οποίος υποδύεται τον πρίγκιπα Φίλιππο στους πρώτους κύκλους της σειράς, αποκάλυψε, πως γνώριζε από πρώτο χέρι ότι τόσο η βασίλισσα όσο και άλλα μέλη της οικογένειας παρακολουθούσαν φανατικά το #Crown.

«Έμαθα ότι η βασίλισσα το έβλεπε. Συνήθιζε να το παρακολουθεί τα Σαββατόβραδα σε ένα προτζέκτορα» είπε ο 39χρονος σε συνέντευξή του στην εκπομπή #Today.

Και ο πρίγκιπας Harry έβλεπε τη σειρά και μάλιστα φανατικά. Είναι χαρακτηριστικό, ότι έκανε κι ένα αστείο στον Μatt Smith με αναφορά στον ρόλο του Φιλίππου.

«Ο Harry με αποκάλεσε παππού. Δεν ξέρω εάν το βλέπει τώρα, αλλά έβλεπε λίγο τότε» είπε. 

 

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρίγκιπας Harry είχε παραδεχτεί ότι έβλεπε τη σειρά μαζί με τη σύζυγό του, Μeghan Markle. Ωστόσο, όπως είχε σχολιάσει, η πλοκή του #Crown δεν ανταποκρίνεται 100 τοις 100 στην πραγματικότητα.

«Δεν είναι ακριβώς βασισμένη στην αλήθεια. Δεν είναι αυστηρά ακριβής. Σου δίνει μια ιδέα για τον τρόπο ζωής και την πίεση που υπάρχει όταν βάζεις το καθήκον και την υπηρεσία πάνω από την οικογένεια”, είχε πει τονίζοντας πως "είμαι πιο άνετος με το #Crown από τις ιστορίες που γράφονται για την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου ή εμένα. Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στη σειρά που είναι εμφανώς πλασματική και στο να καταγράφεται η ζωή μου ως γεγονός και ως είδηση» είχε αναφέρει ο πρίγκιπας Harry.

 

 

Η «παύση» των γυρισμάτων ως ένδειξη πένθους

Λίγο αφού ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ διαδόθηκε σε κάθε άκρη του πλανήτη, η παραγωγή του #Crown ανακοίνωσε το «πάγωμα» των επεισοδίων για μερικές μέρες ως ένδειξη πένθους.

Σύμφωνα με τη #DailyMail η παραγωγή αποφάσισε να σταματήσει τα γυρίσματα, ως ένδειξη πένθους.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σήμερα, μία μέρα αφότου η βασίλισσα Ελισάβετ απεβίωσε, ήταν προγραμματισμένο να γυριστούν οι σκηνές από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Diana τον Αύγουστο του 1997, στο Παρίσι. Το καστ και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας θα βρίσκονταν σήμερα στη Βαρκελώνη, την πόλη που είχαν επιλέξει οι δημιουργοί για να γυρίσουν τη σκηνή του ατυχήματος.

Εκπρόσωπος του #Netflix είπε: «Ως ένδειξη σεβασμού, τα γυρίσματα στο #Crown ανεστάλησαν σήμερα. Τα γυρίσματα θα διακοπούν επίσης την ημέρα της κηδείας της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας».

Τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν από τη Μαγιόρκα αυτές τις μέρες και να ολοκληρωθούν στα τέλη Οκτωβρίου.

Η γειτονιά της Βαρκελώνης που μετατράπηκε σε... Παρίσι

Το σετ στήθηκε σε μία συνοικία της Βαρκελώνης και έχει μεταμορφωθεί σε παριζιάνικο δρόμο με γαλλικές πινακίδες. Μάλιστα, κυκλοφόρησε βίντεο  από το σετ, το οποίο αυτές τις ώρες είναι «εντελώς άδειο», όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

 

Η επιχείσηση «Γέφυρα του Λονδίνου»

Όπως έχει ανακοινωθεί από τον Ιούλιο, εφόσον η σειρά προβάλλεται παράλληλα με το δυσάρεστο γεγονός, θα μπει σε εφαρμογή η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου».

Η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου» είναι το πρωτόκολλο, που γράφτηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1960, το οποίο καλύπτει τι θα συμβεί από τη στιγμή του θανάτου της βασίλισσας.

«Έχουμε τη δική μας βερσιόν της “Γέφυρας του Λονδίνου”. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι» είχε δηλώσει άτομο από την παραγωγή του #Crown.

Η 5η σεζόν της σειράς πρόκειται να προβληθεί τον Νοέμβριο, με τους νέους ηθοποιούς να αναλαμβάνουν τους χαρακτήρες. Σε αυτό τον κύκλο, πρόκειται να παρακολουθήσουμε την απομάκρυνση της πριγκίπισσας Diana από τον πρίγκιπα Κάρολο και άλλα σημαντικά γεγονότα που έλαβαν χώρα τη δεκαετία του '90.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, «έφυγε ειρηνικά» από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

  

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων