Άλλες έβαλαν κι άλλες έβγαλαν... τον μαγιό τους και αναστάτωσαν τα social media

 

 

 

Ελένη Μενεγάκη, Βίκυ Καγιά, Σμαράγδα Καρύδη, Μελίνα Ασλανίδου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Ιωάννα Μαλέσκου, Ναταλία Δραγούμη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Σολωμού, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Γερονικολού, Νικολέττα Καρρά, Ελευθερία Ελευθερίου, Γωγώ Μαστροκώστα, Χρύσπα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Σάσα Σταμάτη ... με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι, διάφανο και ροζ μπικίνι ή και χωρίς…  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πιο natural από ποτέ πόζαρε η Ελένη Μενεγάκη!

Αδιαμφισβήτητα η αγαπημένη της γωνιά στο σπίτι της στην Άνδρο είναι αυτό το υπέροχο πετρόχτιστο σημείο οπού μαζί με την οικογένειά της απολαμβάνει στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πίνει τον καφέ της, χαζεύει στο Instagram, τρώει με τα παιδιά της και φυσικά μόλις πέσει η νύχτα, απολαμβάνει με τον αγαπημένο της, Ματέο ένα ποτήρι κρασί.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν η Ελένη, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22-07) απαθανατίστηκε να τρώει το αγαπημένο της φαγητό που δεν είναι άλλο από την κλασσική μακαρονάδα.

«Μμμμμ … απολαυστική μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και καυτερή πιπερίτσα ! #eleni», έγραψε στη λεζάντα με τους followers της να μην σταματούν τα σχόλια αλλά και τα like.

Σε αυτή τη φωτογραφία φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την εξαιρετική και φυσική της εμφάνιση.

Με τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα και πιασμένα κότσο από την αλμύρα της θάλασσας, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με το στιλάτο ροζ μπικίνι της και με το μοναδικό της χαμόγελο έκανε τη φωτογραφία viral σε μόλις λίγα λεπτά. 

Η αγαπημένη ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη, έβαλε το μπορντό μπικίνι της και πόζαρε μπροστά από ένα πετρόχτιστο σπίτι δείχνοντας πόσο ευδιάθετη και ευτυχισμένη είναι. Δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό της, ενώ πηδούσε στον αέρα αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τις αναλογίες της. 

 Η Βίκυ Καγιά δείχνει τις ρυτίδες της και το Instagram την αποθεώνει

Σε αυτές τις λήψεις, ποζάρει χωρίς υποψία μακιγιάζ, εντελώς ακομπλεξάριστη και πιο όμορφη από ποτέ. Παράλληλα, δεν παραλείπει να μοιραστεί με το κοινό της και εικόνες με την κόρη της, Μπιάνκα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ελληνικό καλοκαίρι καλά κρατεί και, για το επόμενο διάστημα, οι celebrities θα συνεχίσουν να δημοσιεύουν υπέροχο υλικό από τις διακοπές τους.

Το κοινό του Instagram, πάντως, εκδήλωσε όλον τον θαυμασμό του για την ανάρτηση μέσα από τα σχόλια που δε σταμάτησαν να εμφανίζονται.

  

  

 Η Μελίνα Ασλανίδου έχει καταφέρει μέσα σε όλο αυτό το διάστημα να αλλάξει θεαματικά το κορμί της.

Με γυμναστική, πρόγραμμα και σωστή διατροφή κατάφερε να χάσει όλα εκείνα τα περιττά κιλά που την «ενοχλούσαν» και πλέον έχει την ιδανική σιλουέτα. 

  

  

H Γωγώ Μαστροκώστα απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον Τραϊανό Δέλλα και την κόρη τους Βικτώρια και μας δείχνει πως τα περνά!

Μάλιστα, δεν κάνει μόνο τις βουτιές της και τρώει σε υπέροχα μέρη με τους φίλους της, αλλά παίζει φορά το μαγιό της και παίζει σα μικρό παιδί… κουτσό!

Και εμείς φυσικά σταθήκαμε στην αψεγάδιαστη σιλουέτα που διαθέτει στα 50 της χρόνια! 

  

  

  

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι πιο αδύνατη από ποτέ και έχει εντυπωσιάσει ακόμα και τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram με τις φωτογραφίες της με κόκκινο μαγιό!

Έχει καταφέρει να χάσει όλα τα παραπανίσια κιλά και έχει μείνει μισή, όχι ότι ποτέ είχε θέμα με τα κιλά της, αλλά αυτή τη φορά και χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός της ζωής της, η Κατερίνα Ζαρίφη έχει αδυνατίσει πολύ.

Η ηθοποιός, ραδιοφνική παραγωγός και παρουσιάστρια βρέθηκε στα μαγευτικά Κύθηρα με τις έτερες Roomies, Μαρία Σολωμού και Ντορέττα Παπαδημητρίου και μας εντυπωσίασε αφού δημοσίευσε όχι μία, αλλά τρεις φωτογραφίες της με μαγιό! 

     

 

 

  

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ένα από τα πιο όμορφα σώματα της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η παρουσιάστρια έχει θεϊκό κορμί και πάθαμε πλάκα όταν την είδαμε με μαύρο μπικίνι!

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει καλά ότι για ένα σφιχτό και καλλίγραμμο χρειάζεται διατροφή και άσκηση, επομένως είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις διατροφικές της επιλογές και ασκείται τακτικά και…αυτό φαίνεται! 

  

  

 «Φωτιά» έβαλε στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Απολαμβάνει τις διακοπές της και μας «κολάζει» με την αποκαλυπτική της φωτογραφία.

Η Ηλιάνα αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της και καθημερινά μοιράζεται υπέροχες φωτογραφίες με τους followers της.

Αυτή τη φορά ανέβασε μια σέξι φωτογραφία στην οποία πόζαρε δίχως το πάνω μέρος του μαγιό της, βάζοντας σε εκείνο το σημείο δυο πολύχρωμα κοχύλια που έκαναν θραύση. 

Η Ναταλία Δραγούμη δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της με μπικίνι για φέτος στο Instagram της και εντυπωσιαστήκαμε για ακόμα μία φορά με την τέλεια σιλουέτα της!

Τι και αν έχει γίνει μανούλα και μεγαλώνει, η ηθοποιός έχει κορμί «λαμπάδα»!

Στα 48 της χρόνια η Ναταλία Δραγούμη βάζει κάτω πολλές εικοσάρες! 

  

  

  

Η Κατερίνα Γερονικολού έχει κορμί «άγαλμα» και οι φωτογραφίες της με μπικίνι είναι όνειρο! 

Η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνει τις διακοπές της στα Σύβοτα με τον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» και η ηθοποιός απόλαυσε τις βουτιές της σε καταπράσινα νερά και δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις βουτιές της. 

  

  

  

  

Αυτές τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού, όσοι δεν έχουμε τη δυνατότητα να δραπετεύσουμε σε κάποιο μακρινό προορισμό, ονειρευόμαστε βουτιές σε καταγάλανα νερά και δροσερά κοκτέιλ.

Η αγαπημένη ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, φόρεσε το μαγιό της, και απόλαυσε τις βουτιές στη παραλία του ξενοδοχείου EverEden Beach Resort & Spa. 

 

H Ελευθερία Ελευθερίου μετά το Survivor απολαμβάνει τις βουτιές της και… αναστατώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις απίθανες φωτογραφίες της με μικροσκοπικά μπικίνι που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

H τραγουδίστρια δροσίζεται, χαλαρώνει με φίλους της και… προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά στους followers της!

  

  

  

  

  

  

 

Ανανεωμένη η Χρύσπα ποζάρει με το μαγιό της απολαμβάνοντας το φετινό της καλοκαίρι. Η γνωστή τραγουδίστρια ακολούθησε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής το οποίο την βοήθησε να χάσει βάρος.

Η Χρύσπα παραμένει στην Αίγινα όπου και απολαμβάνει τις διακοπές της. Η τραγουδίστρια μετά την απώλεια 10 κιλών πόζαρε ανανεωμένη από την παραλία… 

  

Τις διακοπές της απολαμβάνει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και είναι στα καλύτερά της.

Για την ώρα η Ελιάνα συνεχίζει τις διακοπές της και στις νέες της φωτογραφίες με μαγιό, είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Πόζαρε με ένα στιλάτο και άκρως θηλυκό μπικίνι στη βεράντα του δωματίου οπού διαμένει και τα χάσαμε με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Κατάφερε μέσα σε σχεδόν δυο χρόνια να «πετάξει» από πάνω της τα κιλά που της είχαν αφήσει οι εγκυμοσύνες της. 

  

  

«Μαρμαροκολώνα μου», αναφώνησε ο ανδρικός πληθυσμός στην θέα της Σάσας Σταμάτη στην Μύκονο.

Η παρουσιάστρια έσκασε μύτη στην Ψαρρού και έκανε τους άρρενες λουόμενους να παραμιλάνε!

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος που ταξίδεψε μέχρι το νησί των Ανέμων για να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, επέλεξε μπικίνι που τόνιζε το δίμετρο κορμί της!

Η Σάσα που της αρέσει πολύ η γυμναστική, δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει θαλάσσια σπορ.

Η κάμερα του Mykonos Live TV ήταν στην Ψαρρού και την απαθανάτισε.

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο