Summertime and the livin' is easy - H μάχη του μπικίνι είναι... ανελέητη!

 

 

Φουρέιρα, Σκορδά, ΚαινούργιουΜπουλέ, Λουκάκη, Μανούρη, Σολωμού, Νάργιες, Μαλέσκου, Χριστoπούλου, Πρέλεβιτς, Μπόσνιακ, Παπαδοπούλου, Συνατσάκη, Τσιμτσιλή, Μαρία, Κέισι και Χαρά Παππά topless
 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τις βουτιές της και χαρίζει τα πιο όμορφα στιγμιότυπα στου διαδικτυακούς της φίλους! Ανεβάζει τη... θερμοκρασία με το μικροσκοπικό της μαγιό.

Είναι ταλαντούχα, είναι πανέμορφη, είναι fashion icon και διαθέτει ένα από τα πιο sexy κορμιά της ελληνικής showbiz.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

H διάσημη τραγουδίστρια αναστάτωσε για ακόμη μια φορά τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram με τις φωτογραφίες που ανήρτησε.

Το κορμί της είναι αψεγάδιαστο και θα μείνετε... άφωνοι με τις sexy πόζες της πάνω σε κότερο, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι χρώματος κίτρινο.

  

  

  

  

  

 

Η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz που εκτιμούμε ιδιαίτερα. Είναι πολύ καλή στη δουλειά της και αυτό το αντιλαμβάνεσαι καθημερινά μέσα από την εκπομπή της στην τηλεόραση.

Εκτός από άψογη επαγγελματίας όμως είναι και μία πολύ όμορφη γυναίκα. Ούσα μαμά δύο παιδιών πια, η φαίη φροντίζει τον εαυτό της και θα λέγαμε πως διαθέτει ένα πό τα πιο ωραία σώματα στην ελληνική showbiz.

Η χθεσινή Κυριακή (11/7/21) ήταν μια ιδιαίτερα ωραία και ζεστή μέρα, όμως όλα τα επίθετα αυτά ανέβηκαν στον υπερθετικό βαθμό, όταν η Φαίη Σκορδά ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram account της. Φορώντας ένα αρκετά hot ολόσωμο μαγιό και ψηλοτάκουνα πέδιλα, μας έδειξε με ποιον τρόπο «κυνηγάει» τα όνειρά της, όπως ανέφερε και το caption της και το post της «πήρε φωτιά».

Το hot και καλλίγραμμο κορμί της Φαίης ήταν μια υπενθύμιση στο γιατί θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες  στην ελληνική showbiz και το σίγουρο είναι πως θα κάνει καιρό να το ξεχάσει κανείς.

  

Αντίστροφα πλέον μετρούν η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ για να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, όμως στο μεταξύ η μέλλουσα μαμά, απολαμβάνει δροσιστικές βουτιές. 

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ποζάρει με υπέροχο μπικίνι και είναι απλά υπέροχη!

Και μπορεί η Νάντια Μπουλέ το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης της να φορούσε αέρινα φορέματα και να έκρυβε την κοιλίτσα της, όμως από τη μέρα που ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, φορά και εφαρμοστά ρούχα και δείχνει συνεχώς την κοιλιά της που έχει φουσκώσει!

 

Μετά από μια πετυχημένη αλλά πολύ δύσκολη τηλεοπτικά χρονιά η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στη Μύκονο όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη και τον καλό τους φίλο, Νίκο Κοκλώνη.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό πριν δυο εβδομάδες και ανανέωσε το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη χωρίς όμως να δίνει λεπτομέρειες για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Έτσι λοιπόν, πριν αρχίσει να ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, αποφάσισε να γεμίσει τις μπαταρίες της και να βρεθεί μακριά από την Αθήνα απολαμβάνοντας τη συντροφιά των δικών της ατόμων και την ηρεμία της θάλασσας.

«Το καλοκαίρι μου… Καλοκαίρι θα πει να ηρεμείς …να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου …να είσαι εκεί για εσένα και για τις μικρές απολαύσεις της ζωής!

Τινάζω από πάνω μου τον χειμώνα και ζω λίγο πιο μαγικά και..ελεύθερα … Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εκδοχή μου. Ίσως είναι κι η καλύτερη δική σου… Σας στέλνω την αγάπη μου κ ένα μεγάλο καλοκαιρινό φιλί …», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε. 

 

Και κάπως έτσι μόλις αποκαλύφθηκε πως τα γυρίσματα της δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει καθώς η Δανάη Λουκάκη ανέβασε φωτογραφία από τις διακοπές της στα Κουφονήσια.

Η όμορφη και ταλαντούχα τηλεοπτική «Παγώνα» από τις «Άγριες Μέλισσες», απολαμβάνει τις διακοπές της στο υπέροχο αυτό νησί και μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

Η ηθοποιός την οποία πραγματικά απολαμβάνουμε στον υπέροχό της ρόλο στη σειρά που έχει αγαπηθεί όσο καμία είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους. 


 

Η Εριέττα Μανούρη αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές με τον ρόλο της στη σειρά του ALPHA «Αγγελική».

Μετά το τέλος της σειράς έχει ξεκινήσει θέατρο με τον σύντροφό της, Αναστάση Ροϊλό. Όταν όμως βρίσκουν λίγο ελεύθερο χρόνο απολαμβάνουν τις βουτιές της. Η ηθοποιός πόζαρε πάνω σε σκάφος με μπικίνι μαγιό και αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν αμέσως να της κάνουν like. 

 

Από νωρίς ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά, η Μαρία Σολωμού για το φετινό καλοκαίρι. 

Στη Σκιάθο βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός μαζί με την καλή της φίλη, Κατερίνα Θεοχάρη. Να σας θυμίσουμε πως η Μαρία Σολωμού βρέθηκε πριν από περίπου ένα μήνα με φίλες της στα Κουφονήσια για ολιγοήμερες διακοπές.

Η Κατερίνα Θεοχάρη και η Μαρία Σολωμού απήλαυσαν τις βουτιές τους σε παραλία στη Σκιάθο κι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, τα πέρασαν συναρπαστικά!

Οι δυο τους άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρήκαν χρόνο να επισκεφθούν τα ελληνικά μας νησιά.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε την στιγμή που η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη έκαναν τις πρώτες τους καλοκαιρινές βουτιές. 

  

  

Η Λαούρα Νάργιες πιο ανανεωμένη και πιο αδυνατισμένη από ποτέ.

Οι πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι είναι το κάτι άλλο!

Η ίδια μάλιστα απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις διακοπές της στην Ιταλία και δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες με τους followers της.

Κι αν περιμένεις να δεις τις juicy καμπύλες της; Δεν θα τις δεις αφού μετά την απώλεια των 13 της κιλών έχει στεγνώσει και πλέον η σιλουέτα της δείχνει να είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ.

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει, αφού η πρώτη της σεζόν στον ΣΚΑΙ κλείνει με ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Η ξανθιά παρουσιάστρια όμως, πριν ξεκινήσει να ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, ανυπομονεί να ξεκινήσει τις διακοπές της, σε σημείο μάλιστα που αποφάσισε να βάλει το μαγιό της και να ποζάρει από το μπαλκόνι του σπιτιού της.    

 

 

 

 

Μπορεί  να μην έφτασε στον μεγάλο τελικό, κατάφερε ωστόσο να κερδίσει εύκολη δημοσιότητα η οποία μετέπειτα έφερε τις πρώτες της δουλειές στον χώρο του modeling. Κάτι το οποίο αποδεικνύει πλέον ολοφάνερα και ο προσωπικός της λογαριασμό στο instagram μέσα από τις επαγγελματικές λήψεις που ανεβάζει με την ίδια σε ρόλο μοντέλου.

Φέτος η Μαρία έκανε το τηλεοπτικό της comeback, αφού την είδαμε να συμμετέχει στο ριάλιτι του ANT1, Η Φάρμα στο οποίο κατάφερε να παραμείνει αρκετές εβδομάδες. Πλέον, το γνωστό μοντέλο απολαμβάνει τις διακοπές του ανεβάζοντας σχετικά στιγμιότυπα. Το πιο πρόσφατο, η topless φωτογραφία από την παραλία που δημοσίευσε λίγες ημέρες πριν με αφορμή τα γενέθλιά της…

«It’s my BIRTHDAY, το σώμα μου έγινε 21 για το μυαλό μην με ρωτάτε, όμως αυτό που έχω καταλάβει είναι πως δεν εχει πλάκα να είσαι σοβαρός»,  ήταν το μήνυμά της στο instagram με αφορμή τα φετινά της γενέθλια… 

 

Μπορεί, λοιπόν, να μη βρέθηκε στην πρώτη θέση του reality, ωστόσο η Κέισι Μίζιου έχει κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα της, αφού μετρά συνεργασίες τόσο με ελληνικές όσο και με ξένες εταιρείες. Παράλληλα, η ίδια διαθέτει έναν πολύ ενεργό στο Instagram, τον οποίο τροφοδοτεί σχεδόν καθημερινά με εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, η Κέισι Μίζιου πόζαρε topless, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, και έριξε το Instagram. Πιο σέξι από ποτέ, το μοντέλο εξέπληξε τους διαδικτυακούς φίλους της, με την πόζα της να κόβει την ανάσα. 

 

Η Χαρά Παππά, ταξίδεψε λοιπόν μέχρι την Πάρο μαζί με τις φίλες της τις οποίες γνώρισε μέσα στο ριάλιτι μοντέλων και εκ τότε έγιναν αχώριστες. Χαρά Παππά, Κέισι Μίζιου, Σπυρούλα Κάιζερ, Νίνα Τζιβανίδου, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Εμμανουέλα Μαϊνα, Ελευθερία Καρναβά, Ίλντα Κρόνη και Όλγα Καλογήρου περνούν όμορφες στιγμές στο κυκλαδίτικο νησί κάποιες από τις οποίες μοιράζονται και με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από το instagram. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όταν είσαι σε ένα μέρος που αγαπάς αρκεί να πάρεις μια βαθιά ανάσα και όλα γύρω σου φαίνονται πιο όμορφα! #fact" 

Μαίρη Συνατσάκη: Φήμες λένε ότι αν είσαι πολύ αγνή ψυχή και πλησιάσεις αυτήν την φωτο θα με ακούσεις να φωνάζω από μακριά «Ειιι πειρατή ?‍☠️!Το τόπι μου!» 

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Να είσαι πάντα ο εαυτός σου

Υβόννη Μπόσνιακ: Καλημέρα φιλαράκια μου

Άννα Πρέλεβιτς: Αυτό το μέρος... 

Έλενα Χριστόπουλου: Δεν ειμαι εκει τωρα, αλλα δεν την ξεπερασα ποτε εκεινη την ημερα....

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»