Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η αντίδραση της... πρώην, Μαρίας Καλάβρια, στη σχέση Αλεξάνδρου - Τούνη

  23/07/2021 12:23
Η αντίδραση της... πρώην, Μαρίας Καλάβρια, στη σχέση Αλεξάνδρου - Τούνη

Η αντίδραση της... πρώην, Μαρίας Καλάβρια, στη σχέση Αλεξάνδρου - Τούνη

  23/07/2021 12:23

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να μην έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, ωστόσο το πρόσφατο βίντεο με τα παιχνίδια τους στην παραλία «μιλάει»… 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τα δύο μοντέλα είναι μαζί το τελευταίο διάστημα και η πρώην του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Μαρία Καλάβρια ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τον δεσμό τους.

Σε συνέντευξή της στο «Pop Up», η Μαρία Καλάβρια είχε δηλώσει για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Ο Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχουμε πολλές καλές σχέσεις και ήταν ευχάριστο όλο το κομμάτι της σχέσης μας. Δεν μπορώ να πω ότι μου έχει αφήσει κάτι άσχημο. Είναι η πρώτη φορά που μένω μόνη μου, γιατί ήμουν παντρεμένη πολλά χρόνια και μετά μπήκα κατευθείαν σε μια σχέση που ήμουν για τρία χρόνια.

Στην αρχή δεν ήταν εύκολο, αλλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί, όταν έχεις μάθει να έχεις έναν άνθρωπο, μόνο και μόνο από το θέμα της συνήθειας είναι δύσκολο. Σιγά σιγά, όμως, συνειδητοποίησα κάποια πράγματα γιατί ήταν και δική μου απόφαση να κλείσω τη σχέση αυτή και είπα ότι έπρεπε να το κάνω χωρίς να βάζω ούτε όρους ούτε όρια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

«Ωραία ερώτηση μου κάνετε! Για να σας φύγει η περιέργεια… Ωραίο ζευγάρι είναι. Ταιριάζουν πάρα πολύ. Μακάρι να είναι μαζί και να περνάνε τέλεια» απάντησε η Μαρία Καλάβρια σε Q&A στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας