Summer vibes! Όλες οι ηλικίες, όλοι οι σωματότυποι γυναικών έβαλαν τα μαγιό τους

 

Μιμή Ντενίση, Ναταλία Δραγούμη, Τατιάνα Στεφανίδου, Σοφία Μουτίδου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μαρίνα Ντεμολλάι έβαλαν τα μαγιό τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus   

 

Έχεις δει την Μιμή Ντενίση στα 68 της χρόνια με μαγιό; Θα εκπλαγείς με το υπέροχο κορμί της!

Από τις σπάνιες στιγμές που η υπέροχη ηθοποιός απαθανατίζεται με το μαγιό της μόνο. Η δημοφιλής ηθοποιός διατηρείται πολύ καλά και προσέχει πολύ τον εαυτό της και το σώμα της.

Η Μιμή Ντενίση ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις απήλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα και δεν δίστασε να ποζάρει με μαγιό!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Day off!! Μετά από σκληρή δουλειά μια μέρα ξεκούρασης!! Με τον αγαπημένο Martin!!», έγραψε η δημοφιλής ηθοποιός στην εν λόγω φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

Η Ναταλία Δραγούμη είναι πολύ καλή μαγείρισσα, δεν ενδίδει ποτέ σε πολύ παχυντικές απολαύσεις, φροντίζοντας τη σιλουέτα της που στα 48 της χρόνια είναι στα καλύτερά της.

Η όμορφη ηθοποιός, έχοντας ολοκληρώσει τις περισσότερες από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις πλέον έχει τον χρόνο που χρειάζεται για να χαλαρώσει όπως ακριβώς της αρέσει. Μάλιστα ανέβασε και την πρώτη της φωτογραφία για το φετινό καλοκαίρι με μαγιό.

Η Ναταλία Δραγούμεη ενημέρωσε πως η φωτό είναι χωρίς ίχνος φίλτρων και η ίδια πόζαρε μέσα στην πισίνα με άκρως εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της. Όσο για το στυλ της; Η αποθέωση της απλότητας!

Και φυσικά, μετά απ' αυτό, το instagram πήρε... φωτιά με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε στον παραθαλάσσιο οικισμό Γερολιμένα Λακωνίας, όπου απόλαυσε το γραφικό τοπίο και τη βόλτα της. Σήμερα ανυπομονεί για την επόμενη στάση του tour της, που θα είναι η όμορφη Πύλος.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο στιγμιότυπα, στα οποία απεικονίζεται με ολόσωμο animal print μαγιό. «Αποχαιρετούμε σήμερα το γραφικό Γερολιμένα, το ιερό λιμάνι των αρχαίων Λακωνικών πόλεων και ορμητήριο Μανιατών πειρατών κατά την τουρκοκρατία. Αγωνιώ για την πανέμορφη Πύλο, που είναι ο επόμενος σταθμός!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

Η Σοφία Μουτίδου που μετρά χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατάφερε να προκαλέσει και πάλι χαμό!

Πόσταρε στα social media μια φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει χωρίς φίλτρα, με κόκκινο ολόσωμο μαγιό πάνω σε ένα φουσκωτό.

«Αλαλαλαλαλονγκ!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Σοφία Μουτίδου και όπως ήταν φυσικό τα likes και τα comments «έπεσαν βροχή»!

Να θυμίσουμε πως «Στην αρχή είχα πολλά άσχημα σχόλια, τώρα έχω σπάνια. Με πείραζε πάρα πολύ, ποιος νιώθει καλά αν τον βρίσουν τυχαία; Πόσο υπεράνω να είσαι και να μη σε πειράξουν; Το πρόβλημα δεν είναι να μη σε γουστάρουν, αν εμένα δεν μου αρέσει κάποιος δεν μπαίνω στο κανάλι του και του λέω τράβα πέθανε», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η ίδια και είχε προσθέσει:

«Ο hate commenter μπορεί να σε αγαπάει πολύ, να είναι μεγάλος fan σου, αλλά κάτι τον πυροδοτεί εκείνη την ώρα. Περιμένει να ανταποκριθείς, να απαντήσεις. Μου λέγανε να σπάσω και το άλλο πόδι μου, να πεθάνω, να πάθω καρκίνο».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως επέλεξε την Μύκονο για τις καυτές μέρες του Ιούλη, καθώς εκεί μένει η αδερφή της με την ανιψιά της, στην οποία τρέφει τεράστια αδυναμία. Η παρουσιάστρια ανέβασε και τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές της, όπου ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι στην πισίνα… ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη!   

 

 

Η 29χρονη Μαρίνα Ντεμολλάι δήλωνε μαχήτρια από την είσοδό της στο Masterchef, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας της, η πάλαι ποτέ παίκτρια του MasterChef, είναι και μητέρα δύο παιδιών, από τον γάμο της με τον αγαπημένο της Χρήστο.

Και ενώ το MasterChef αποτελεί πλέον παρελθόν, η Μαρίνα συνεχίζει και να μαγειρεύει και να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Αυτή τη φορά, μας έδειξε τις αναλογίες της φορώντας μαύρο μπικίνι, κι εκεί είδαμε και το μεγάλο τατουάζ που διαθέτει η 29χρονη στο πόδι της. 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

  

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!