Η Τζένη Χειλουδάκη διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Οι ευχές και οι κατάρες

 

 

«Μια δασκάλα μου ευχήθηκε καρκίνο καλά να πάθω ως τέρας της φύσης» - Το μήνυμα μετά την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας και η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τις προηγούμενες ημέρες, η Τζένη Χειλουδάκη μέσω δημοσίευσης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Πλασματα μου πανεμορφα……λοιπον αρχικα να σας ευχαριστησω για τα εκατονταδες ινμποξ σας σχετικα με την υγεια μου…..ειχα σκοπο να σας κανω βιντεακι να σας πω τα νεα αλλα δυστυχως δεν τα καταφεραμε και ετσι θα σας τα γραψω εδω…..εχουμε και λεμε και ειναι οριστικο…πηρα τις απαντησεις μετα τον υπερηχο που εκανα…μετα το πασχα θα αφαιρεσω τα στηθη μου……εχω ραντεβου εδω στο νοσοκομειο και επειτα στο παγνη στο ηρακλειο που θα γινει το χειρουργεο….αθηνα ειναι αδυνατο να ανεβω…..εχω τα ζωα μου εχω τη μανα μου…..εχω επισης ξανα ραντεβου με πνευμονολογο και παθολογο.. αλλα και καρδιολογο..επισης εχω 400 χοληστερινη και εντελως τζαζλεμενο θυρεοειδη….μιλησα ηδη με την ενδοκρινολογο φιλεναδαρα μου μαρια κουτσακη και αρχιζω ξανα με τ4 88αρι….συντομα χαπι και για τη χοληστερινη…παιρνω φυσικα και το λαντος που μου συνταγογραφησε η ψυχολογος μου……σημερα ξυπνησα με τρομερο πονοκεφαλο και κακοδιαθετη…..συμβαινουν αυτα….ζωη τη λενε…….σας φιλω,να εχετε υγεια και να σας προστατευει ολους το συμπαν και οι θεοι….η τζενη σας….», έγραψε. 

 

Λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση για την υγεία της, η Τζένη Χειλουδάκη επικοινώνησε ξανά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube. 

Στο βίντεο αναφέρθηκε στην υγεία της και στα σχόλια που δέχτηκε μετά την αποκάλυψη για το χειρουργείο που θα κάνει μετά το Πάσχα. Η Τζένη Χειλουδάκη στάθηκε στα άτομα που έσπευσαν να γράψουν απαράδεκτα σχόλια και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Ήθελα να σας πω κάτι. Αυτές τις μέρες πήραν κάποια sites και έγραψαν για το πρόβλημα της υγείας μου και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Από κάτω (στα άρθρα) εκατοντάδες κόσμος έγραψε τις ευχές του, όμορφα σχόλια και υπήρξαν βέβαια κάποια που όχι, πια δεν με εκνευρίζουν απλά σηκώνω τα χέρια ψηλά!

Ποιος άλλος άνθρωπος εύχεται για τον συνάνθρωπό του να πάθει καρκίνο, να πεθάνει, καλά να πάθει το τέρας της φύσης και τέτοια; Ούτε ο Χίτλερ να είσαι! Σ’ ένα site που κάποιος μου ευχόταν όμορφα πράγματα, έμπαινε μια και έγραφε ‘καρκίνους και καλά να πάθει το τέρας της φύσης’. Πάτησα στο προφίλ της για να δω ποια είναι, αν της έχω κάνει κάποιο κακό, αν την ξέρω ή αν της έχω ‘φάει’ τον άντρα παλιά. Αυτή η κυρία είναι δασκάλα και μια γυναίκα 35-40 χρονών και εύχεται καρκίνο. Σ’ έναν συνάνθρωπό της που δεν είναι ο Χίτλερ, δεν έχω σκοτώσει, δεν κάνω κακό στα ζώα, δεν είμαι απατεώνας…

Εγώ σε όλους τους ανθρώπους που έχουν να πουν κάτι κακό χωρίς να τους έχει πειράξει ένας συνάνθρωπός του, δεν θα πω να πεθάνετε, θα πω ίσως επιτέλους να αρχίσετε να ζείτε!», είπε στο βίντεο.

 

Η Έλενα Ακρίτα με αφορμή ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε η Τζένη Χειλουδάκη μετά την αποκάλυψη για την υγεία της, θέλησε να πάρει θέση μέσω δημοσίευσης στον δικό της λογαριασμό.

«Η Τζένη Χειλουδάκη είναι μια όμορφη, γενναία γυναίκα, μια ζωόφιλη ακτιβίστρια που ζει με την μανούλα της και τα ‘σκυλόπαιδά’ της, όπως τα λέει, κάπου στην Κρήτη.

Δυστυχώς η Τζένη διαγνώστηκε με καρκίνο και πρέπει να αφαιρέσει και τα δυο της στήθη. Όταν μαθεύτηκε η κατάσταση της υγείας της, χιλιάδες άνθρωποι τής ευχήθηκαν μέσα από την καρδιά τους. Εξαίρεση άθλια και θλιβερή μια νεα γυναίκα, δασκάλα κιόλας, που έγραψε χυδαιότητες κι εκτόξευσε κατάρες ανείπωτες. Λυπάμαι τα παιδιά που διδάσκει, λυπάμαι τα δικά της παιδιά αν έχει, μόνο την ίδια δεν λυπάμαι. Και δεν αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί της. Στην κ. Χειλουδάκη ευχόμαστε να γυρίσει σιδερένια πίσω στην απλή, όμορφη ζωή που η ίδια επέλεξε. Περαστικά και γρήγορα, Τζένη», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.  

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων