#HFarma: Ο παίκτης που αποχώρησε και η μεγάλη ένταση στον αχυρώνα

 

 

#HFarma: Λύγισαν οι παίκτες - Το μεγάλο παράπονο της Μαρίας της αγρότισσας - Τρικούβερτο γλέντι με τη Γωγώ Τσαμπά!  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η ένταση συνεχίστηκε...

Ένταση γεννήθηκε ανάμεσα στην Κυριακή Κατσογρεσάκη και την Κάτια Δέδε όταν οι δυο τους πέρασαν τη διαδικασία του κουίζ κατά την οποία η πρώτη θεώρησε ότι η συμπαίκτριά της είπε τη σωστή απάντηση όχι επειδή τη γνώριζε ή από τύχη αλλά επειδή της την είχαν πει!

Κάτι που από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε κατηγορηματικά η Κάτια, κάτι όμως που δεν πίστεψε η παρέα της Κυριακής, του Ντούπη και του Βασίλη Θεοδωρόπουλου.

Μάλιστα, η Κάτια, φανερά ενοχλημένη από τους υπαινιγμούς της Κυριακής, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και on camera είπε ότι κάποιες φορές ο χαρακτήρας της Κυριακής την ενοχλεί τόσο πολύ που θέλει να της δώσει... καμία για να ταρακουνηθεί και να συνέλθει.

Η ένταση όμως δεν έλειψε και μεταξύ της Κάτιας και του Ντούπη ο οποίος της είπε ευθέως ότι πιστεύει ό,τι ακριβώς και η Κυριακή, με την Κάτια να του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να ξαναπεί τίποτα τέτοιο για εκείνη ποτέ.

Αυτά φυσικά συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο, όμως, η ένταση συνεχίστηκε και το βράδυ της Κυριακής.

«Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ, δεν μπορώ να μιλήσω. Όταν έχεις κάτι το συζητάς», την ακούσαμε να λέει στο σημερινό επεισόδιο. 

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αποφάσισε σε ποιον θα δώσει τη μαύρη πέτρα και θα τον ορίσει αυτομάτως ως πρώτο υποψήφιο μονομάχο.

Να θυμίσουμε πως οι δύο υπηρέτες ήταν ο Κώστας Γκρέκας και η Μαρία Μιχαλοπούλου.

«Η πέτρα θα πάει στον φίλο μου Κώστα Γκρέκα. Είμαι βέβαιος ότι θα βρει τον τρόπο να νικήσει. Εφόσον κερδίσει πιστεύω ότι από εκεί και πέρα θα είναι στους τελικούς», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο Κώστας Γκρέκας μάλιστα δήλωσε ότι κέρδισε ένα τσουρέκι σε στοίχημα που είχε βάλει ότι αυτός θα είναι ο πρώτος μονομάχος. Από την άλλη ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος αντέδρασε για άλλη μια φορά, λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει το σκεπτικό του Μιχάλη ενώ κι άλλοι παίκτες ανέφεραν ότι περίμεναν την Μαρία Μιχαλοπούλου.

Ο Κώστας Γκρέκας λοιπόν ήταν ο πρώτος μονομάχος ενώ οι υπόλοιποι άντρες έπρεπε να παίξουν στον αγώνα ασυλίας προκειμένου να γλιτώσουν.

Αυτός που κέρδισε την ασυλία ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Τελικά, ο δεύτερος μονομάχος που επελέγη από τον Γκρέκα ήταν ο Βασίλης Μαντζουράνης. 

 

Δεν έλειψε και η συγκίνηση από το επεισόδιο καθώς κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και μίλησαν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους και η συγκίνηση ήταν εμφανής. Πολλοί μάλιστα από αυτούς έβαλαν μέχρι και τα κλάματα όταν είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην οθόνη.

Μετά το τρικούβερτο γλέντι και τους χορούς, ήρθαν τα κλάματα συγκίνησης.

Αυτή που έκλαψε όμως περισσότερο ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου καθώς όπως είπε η ίδια έχει πάρα πολύ μεγάλη οικογένεια και ήθελε να τους δει όλους. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη αφού εμφανίστηκε μόνο η αδερφή της.

Η πρώην παίκτρια του GNTM και νυν παίκτρια της Φάρμας, δεν άντεξε και εξέφρασε το παράπονό της αυτό και on camera. 

Λίγο μετά, οι παίκτες γλέντησαν με αφορμή το Πάσχα και έστησαν το δικό τους πάρτι με όλα τα καλούδια που είχε φροντίσει να τους πάει ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου.

Όλοι οι παίκτες είχαν απίστευτο κέφι και ξέσπασε τρικούβερτο γλέντι.

Όλοι, είχαν τη διάθεση να γιορτάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναλόγως των συνθηκών βεβαίως αυτό το ξεχωριστό Πάσχα και όπως διαπιστώσαμε από την προβολή του επεισοδίου, έκαναν όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες τόσο για την Ανάσταση όσο και για το Πάσχα.

Κεριά από φυσικό κερί μέλισσας που επιμελήθηκε η Κάτια Δέδε, τσουρέκια, αυγά βαμμένα με φυσικό τρόπο (με κρεμμυδόφλουδες) και άλλες όμορφες ετοιμασίες, έβαλαν στο κλίμα των ημερών και τους τηλεοπτικούς αγρότες οι οποίοι έδειξαν να τις απολαμβάνουν.

Η Γωγώ Τσαμπά μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί εκεί όμως μπήκε στο στούντιο και τους ετοίμασε ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα.

Ωστόσο, δεν έλειψαν οι εντάσεις λίγο πριν το αγώνισμα αποχώρησης. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Βασίλη Μαντζουράνη και η ατμόσφαιρα στον αχυρώνα ήταν ηλεκτρισμένη.

Ποιος όμως αποχώρησε από τη Φάρμα;

Αποχώρησε ο Βασίλης Μαντζουράνης. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!