Τελικά το εμβόλιο δε βοήθησε τον Bill Gates! Χώρισε μετά από 27 χρόνια γάμου

 

 

 

Διαζύγιο-βόμβα ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates και η σύζυγός του, Μelinda ανακοίνωσαν πως χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Σε ανάρτηση του στο Twitter ο 65χρονος Γκέιτς αναφέρει τα εξής: «Μετά από πολλή σκέψη και δουλειά στη σχέση μας, καταλήξαμε στην απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας. Τα τελευταία 27 χρόνια μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και δημιουργήσαμε ένα Ίδρυμα με δραστηριότητες σε ολόκληρο τον πλανήτη για να μπορέσουν όλοι οι άνθρωποι να διάγουν υγιή και παραγωγικό βίο. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην αποστολή αυτή και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί στο ίδρυμα, αλλά πλέον δεν θεωρούμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί σαν ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας. Ζητάμε να μας δοθεί χώρος και να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή της οικογένειας μας καθώς ξεκινάμε στη νέα φάση της ζωής μας».   

   

Οι οικονομικές λεπτομέρειες του χωρισμού τους δεν έχουν γίνει γνωστές. Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο τέταρτος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η 56χρονη Μελίντα Γκέιτς, πρώην μάνατζερ της Microsoft, έχει γίνει υπέρμαχος της παγκόσμιας υγείας και της ισότητας των γυναικών στο πλαίσιο του ρόλου της στο Ίδρυμα. 

Σύμφωνα με την «Daily Mail», που απέκτησε πρόσβαση στο εν λόγω δικαστικό έγγραφο, η έλλειψη προγαμιαίου συμφώνου σημαίνει ότι δεν το διάσημο ζευγάρι ουσιαστικά δεν έχει κάποιο «οδικό χαρτη» που θα μπορούσε να τους βοηθήσει στον διαμοιρασμό της πελώριας περιουσίας τους, η οποία αγγίζει τα 130 δισ. δολάρια. Η περιουσία αυτή περιλαμβάνει ακίνητα σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ, ένα ιδιωτικό τζετ, μια εντυπωσιακή συλλογή τέχνης και έναν «στόλο» από πολυτελή αυτοκίνητα.

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς άρχισαν να βγαίνουν το 1987 μετά από μια συνάντησή τους σε μια εμπορική έκθεση της Νέας Υόρκης. Οι δυο τους παντρευτήκαν την 1η Ιανουαρίου 1994 στη Χαβάη... και η Melinda εγκατέλειψε την εταιρεία το 1996 για να επικεντρωθεί στην οικογένειά τους. To πρώην πλέον ζευγάρι απέκτησε μαζί τρία παιδιά.

 

Η 25χρονη Τζένιφερ Γκέιτς, κόρη του διάσημου ζευγαριού, σχολίασε την απόφαση των γονιών της με μια ανακοίνωση στη σελίδα της στο Instagram εχθές το απόγευμα. Τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη περίοδος είναι δύσκολη για ολόκληρη την οικογένεια, η νεαρή σπουδάστρια ζήτησε χώρο και σεβασμό της ιδιωτικότητάς της ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί τα δικά της συναισθήματα αλλά και να στηρίξει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Δεν θα κάνω κάποιο περαιτέρω σχόλιο για τον χωρισμό, αλλά θέλω να γνωρίζετε ότι τα ευγενικά σας λόγια και η στήριξή σας είναι πολύ σημαντικά για εμένα» συμπλήρωσε η 25χρονη απευθυνόμενη στους followers της, που της έχουν προσεγγίσει τις τελευταίες ώρες δείχνοντας την συμπαράστασή τους. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»