Τα φιλιά Μπόγδανου - Ντάφυ στο στόμα και το γυμνό μπάνιο με τον Ασημακόπουλο!

 

 

Η υπόσχεση που υλοποιήθηκε, η πρόταση που αγνοήθηκε, το στοίχημα που πληρώθηκε, το φιλί που δόθηκε, το πασχαλινό τραπέζι με... γεύση Ελλάδας και η μάχη της ασυλίας και ο έκπτωτος πρίγκιπας James στο στον τάκο του #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ένα λαχταριστό πασχαλινό τραπέζι με… γευσή Ελλάδας στον Άγιο Δομίνικο, μια υπόσχεση του Ντάφυ που εκπληρώθηκε, ένα στοίχημα των Κόκκινων που πληρώθηκε με Ηλία και Γιώργο να βουτάνε στη θάλασσα όπως τους γέννησε η μαμά τους, μια πρόταση του Σάκη στην Μαριαλένα που απαντήθηκε και ο Τζέιμς για ακόμα μια φορά στην… πυρά με τις... ξενέρωτες. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το ριάλιτι επιβίωσης πέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες τη Δευτέρα του Πάσχα με τη φιλία των Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη να μπαίνει ξανά στο στόχαστρο των υπόλοιπων παικτών. Η… Mπλε καρατέκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη τα λέει έξω από τα δόντια, με έκκληση της στο κοινό ζητάει να μη λυπάται τον Ροδίτη συμπαίκτη της τονίζοντας πως είναι στρατηγική του να είναι μειονότητα με τον Νίκο και τον κατηγορεί για ειρωνεία και έπαρση.

 «Το τελευταίο διάστημα ο James δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό αλλά έχει κάνει πολλά λάθη κατά το παρελθόν. Έχει σκεφτεί κι έχει πράξει εναντίον ατόμων εδώ μέσα κι η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο εδώ. Με ενοχλεί ο τρόπος του, που είναι ειρωνικός, εριστικός, έχει έπαρση. Στην αρχή του παιχνιδιού το έκανε πολύ φανερά ενώ τώρα έχει πάρει κάποια μηνύματα. Έτσι είναι ο James.

Ένα άλλο που με ενοχλεί είναι ότι ξεκάθαρα χρησιμοποιεί τον Νίκο. Ο Νίκος τον νιώθει φίλο και φαίνεται ένα καλό και γνήσιο παιδί αλλά τον χρησιμοποιεί για να μένει κι άλλες εβδομάδες εδώ… Μην τον λυπάστε, είναι στρατηγική του να είναι μειονότητα με τον Νίκο για να τον στηρίξετε σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία… Ελπίζω αυτό να φαίνεται προς τα έξω.»

 

Ο Ροδίτης αντιλαμβάνεται πρόθεση των άλλων παικτών να διώξουν από το παιχνίδι τον ίδιο και τον φίλο του, προκειμένου να... ξεφορτωθούν δύο ισχυρούς παίκτες, αλλά αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί τον κάκιστο χαρακτήρα του σε όλο στο παιχνίδι και να τον διορθώσει.

 

Ο Τριαντάφυλλος είχε υποσχεθεί ότι αν έμενε στο Survivor 4 μετά και την 9η υποψηφιότητα του θα ανέβαινε σε ένα ψηλό δέντρο και θα βουτούσε από εκεί στη θάλασσα. Ο Ντάφυ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον κράτησε και αποφάσισε να υλοποιήσει την υπόσχεση του. Η Μαριαλένα του έλεγε να μην το κάνει, ο Σάκης τον παρότρυνε να μην φοβηθεί καθώς «έτσι θα γίνεις άντρα», ο Ηλίας του έδινε οδηγίες… σκαρφαλώματος και ο Ασημακόπουλος θύμιζε σε όλους πως το προϊόν είναι ελαττωματικό. Τελικά ο τραγουδιστής ανέβηκε στον φοίνικα και παρόλο που το άλμα του ήταν… παιδικό λίγο έλειψε να χτυπήσει.

 

Πριν το αγώνισμα με έπαθλο  πασχαλινο τραπέζι αλλά και την πρώτη ασυλία, ο Ηλίας μαζί και με τον Ασημακόπουλο έβαλαν στοίχημα ότι αν η κόκκινη ομάδα κερδίσει τον αγώνα, θα τρέξει γυμνός με το τοτέμ έως την θάλασσα. Η απάντηση των Μπλε στο «Challenge» των Κοκκινων δόθηκε από τον Τζέιμς Καφετζή ο οποίος υποσχέθηκε πως αν κερδίσει η ομάδα του θα τρέξει με το μαγιό της Άννας Μαρία Βέλλη!

 

Ο στιβος μάχης με τροχαλίες, βουτιές στη θάλασσα, εμπόδια ισορροπίας και στόχους με κύβους και σακιά έδειξε να ταιριάζει στο αγωνιστικό στιλ των κόκκινων, οι οποίοι μπήκαν δυνατά και πήραν προβάδισμα 7-0.

Ενθουσιασμένοι με την απόδοσή τους δεν έλειψαν και οι… εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ Τριαντάφυλλου και Ηλία Μπόγδανου. Η μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους οδήγησε τους δυο τραγουδιστές να αρχίσουν τα φιλιά με κάποια εξ αυτών στο στόμα, κάνοντας τους υπόλοιπους να ξεσπάσουν σε γέλια.

 

Τα γέλια των Κοκκινων κόπηκαν όταν οι Μπλε πήραν τα πάνω τους και εκμεταλλευόμενοι την χαλαρότητα που έδειξαν οι αντίπαλοι τους μετα το 7-0 μείωσαν σε  8-9. Οι Κόκκινοι κυνήγησαν τον τελευταίο πόντο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος θα είχε απέναντι του τον Τζέιμς Καφετζή που θα προσπαθούσε να οδηγήσει τον αγώνα σε flag race. Όμως ο Ασημακόπουλος ήταν πιο εύστοχος κάνοντας το τελικό 10-9 για τους Κόκκινους… σερβίροντας και τα τζατζίκια εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

 

Πριν οι Κόκκινοι πάρουν το πρώτο τοτέμ ασυλίας έπρεπε οι Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Ασημακόπουλος να βουτήξουν στη θάλασσα… τσίτσιδοι, όπως είχαν υποσχεθεί.

 

Η χαρά των Κόκκινων ήταν τεράστια όπως είπε ο Ασημακόπουλος, ο οποίος έσυρε τον χορό με τους υπολοίπους συμπαίκτες του στην παραλία.

Ο Σάκης Κατσούλης είχε και μια πρόταση για την Μαριαλένα που δεν θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει μαζί του το φετινό πασχαλινό τραπέζι.

 «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη στην Μαριαλένα. Έχουμε κάνει δύο Πάσχα, το φετινό είναι σε διαφορετικό τραπέζι αλλά ίσως του χρόνο φάμε ξανά μαζί.» Η Μαριαλένα απέφυγε διακριτικά να δώσει απάντηση σε αυτό, όταν όλοι οι υπόλοιποι χαίρονταν κι αρκέστηκε μόνο να πει: «Για τις δηλώσεις του; Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ».

 

Στην ατομική ασυλία νικητής ήταν ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος θα κληθεί να βγάλει τον James στον… τάκο.

 

Με την επιστροφή του στην παραλία η υποδοχή που έτυχε ο Κόρο από την kόκκινη ομάδα ήταν σε… κόκκινα χαλιά. Από την άλλη η Μαριαλένα έδειξε σκληρή στην πρόταση του Σάκη.

 

Το ζεϊμπέκικο του Σάκη

 

Την ώρα που οι Mπλε θα έπρεπε να φάνε για ακόμα μια ημέρα καρύδες και σαλάχια που έπιασε ο Γιώργος Κόρομι, οι Kόκκινοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν… γεύση από Ελλάδα με αρνί στη σούβλα, χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, μπύρες και παραδοσιακή μουσική.

 

Ασημακόπουλος: Περνάνε τη μέρα και σκέφτονται μόνο το εγώ τους

 

Πως θα ψηφίσουν οι Μπλε

 

Στο συμβούλιο για ακόμα μια φορά όλοι τα είχαν με τον Τζέιμς Καφετζή και όπως ήταν αναμενόμενο ο έκπτωτος πρίγκιπας συγκέντρωσε και τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών του στη Μπλε ομάδα, με αποτέλεσμα να βγει πανηγυρικά στον… τάκο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»