Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κατήγγειλε κακοποίηση από ηθοποιό του ΘΟΚ σε ηλικία δέκα ετών ο Άλεξ Παναγή

  05/03/2021 08:31
Κατήγγειλε κακοποίηση από ηθοποιό του ΘΟΚ σε ηλικία δέκα ετών ο Άλεξ Παναγή

Κατήγγειλε κακοποίηση από ηθοποιό του ΘΟΚ σε ηλικία δέκα ετών ο Άλεξ Παναγή

  05/03/2021 08:31

Στον Alpha Κύπρου παραχώρησε συνέντευξη ο γνωστός καλλιτέχνης Άλεξ Παναγής, ο οποίος μέσα σε όλα μίλησε από καρδιάς για την κακοποίηση που δέχθηκε από ηθοποιό στα καμαρίνια. Αυτό που προκαλεί, αν μη τι άλλο, σοκ είναι πως τότε βρισκόταν σε ηλικία μόλις 10 χρονών, περίπου το 1980.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πιο συγκεκριμένα, ο Άλεξ Παναγής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έπαιζα στην παράσταση και, όταν είχε τελειώσει το δικό μου μέρος, με κάλεσε στο καμαρίνι του. Πήγα, φορούσε μόνο το εσώρουχο του, με έβαλε να του κάνω μασάζ, μετά έσπρωξε τα χέρια μου στα γεννητικά του όργανα, με έβαλε να του κάνω κι εκεί μασάζ και όταν πήγε να με τραβήξει κοντά του απλά έφυγα. Δηλαδή σαν ζαρκάδι την έκανα προς την πόρτα, έκλεισα την πόρτα, κατέβηκα κάτω, τρομοκρατήθηκα». 

«Ένιωσα ότι έφταιγα εγώ, η ντροπή μου ήταν τόσο μεγάλη. Ξυπνούσα κι ήμουν άρρωστος. Το θύμα ποτέ δεν παραγράφει τα όσα έζησε, το φόβο, τον τρόμο»

«Μου είπε να μην το πω σε κανέναν και θα είναι το δικό μας μυστικό»

«Eν το είπα ποτέ σε κανέναν» λέει ο καλλιτέχνης εξηγώντας πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί αυτό που έζησε. Απάντησε όμως στο "γιατί τώρα" λέγοντας ότι τώρα ένιωσε έτοιμος και αρκετά δυνατός να το πράξει και τόνισε ότι συνέβαινε πριν 40 χρόνια και συμβαίνει και τώρα κι πάντα κι έτσι αποφάσισε να μιλήσει, παροτρύνοντας τα θύματα να το πράξουν.

«Το ξεπέρασα αλλά τώρα με όλα αυτά που έχουν βγει στο προσκήνιο, θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να βρούμε τη δύναμη να δούμε ότι δεν φταίμε εμείς» πρόσθεσε, επίσης, ο καλλιτέχνης που συμμετέχει στην διδασκαλία στο YFSF. «Έχω ακούσει ότι έχει ξανασυμβεί από το ίδιο άτομο, αν χρειαστεί να καταθέσω ως μάρτυρας θα το κάνω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας