«Αποφάσισα να μιλήσω και τηλεφώνησα ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ και τον ανέφερα!»

 

Μετά τον Ανδρέα Φυλακτού και την Πέννυ Φοινίρη σειρά στις καταγγελίες για το «διαμεσολαβητή» παίρνει η αγαπημένη ηθοποιός Φανή Πέτσα - Το γαϊτανάκι ξετυλίγεται - Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τα στόματα ανοίγουν και έχουν όλα έναν υπαίτιο, τον «διαμεσολαβητή», αυτόν που έστελνε αγόρια σε σκηνοθέτες και έκοβε το δρόμο του ΘΟΚ από νεαρούς ηθοποιούς. 

Μετά τις ανατριχιαστικές καταγγελίες των ηθοποιών Ανδρέα Φυλακτού και Πέννυς Φοινίρη άλλο ένα αγαπημένο πρόσωπο του κυπριακού θέατρο και τηλεόρασης, η ηθοποιός Φανή Πέτσα έκανε τις καταγγελίες της για τον συγκεκριμένο «διαμεσολαβητή» στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η ηθοποιός μάλιστα καταγγέλλει ότι ίδια προσωπικά έκανε καταγγελία για το πρόσωπο του στο παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δείτε όσα αποκαλυπτικά μοιράστηκε με τους φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό: 

«Λοιπόν και καπου εδω ηρθε η σειρά μου να μιλησω!Καταρχάς θελω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Andreas Phylactou και στην Penny Finiri που πρώτοι άνοιξαν τον Ασκο του Αιολου!

Ειναι και οι δυο άνθρωποι και καλλιτέχνες που εκτιμώ βαθύτατα! Με την Πεννυ εχουμε συνεργαστεί μαλιστα στο παρελθόν και με συγκινησε με τη δύναμη της να καταγγείλει τα όσα συνέβαιναν στο θοκ και με την προτροπή της: μιλα και εσυ και ειμαι διπλα σου!Τώρα πρέπει να μιλησουμε ολοι,τωρα πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας γιατι ΝΑΙ υπάρχει ομορφιά σε αυτο το χώρο και πρέπει να τη βρούμε!

Πρώτα θα κανω μια άχαρη εισαγωγή γιατι χρειαζεται για τη συνεχεια:

Κατέχω Πτυχίο θεατρολογιας του Πανεπιστημίου Αθηνών στο οποίο μάλιστα πρωτευσα και είχα την τιμή να εκφέρω τον ορκο κατά την τελετή αποφοιτησης μου.

Πτυχίο Υποκριτικης (βαθμός Άριστα κατόπιν εξετάσεων του Υπουργειου Πολιτισμου της Ελλαδος)

Μεταπτυχιακό Θεατρικων Σπουδων(κατεύθυνση υποκριτικής και σκηνοθεσιας)με βαθμό Άριστα και πρωτείο.

Δεν πιστευα ποτε στους τιτλους αλλα οταν ηρθα στην Κύπρο άλλαξα γνώμη. Μόλις ήρθα Κυπρο και αφού είχα συνεργαστεί στην Αθήνα με το Θεατρο της Ανοιξης και το Θεατρο Τεχνης εργάστηκα για έναν χρόνο στο Θοκ στην παιδική σκηνη και στην καλοκαιρινή παραγωγή η οποία φιλοξενήθηκε και στην Επίδαυρο. Οταν ο Κύριος,τον οποίο αναφέρει και η Πενυ διορίστηκε ως θεατρολογος στο θοκ τα πράγματα άλλαξαν.Καταρχας διεδιδε οτι ειναι απόφοιτος θεατρολογιας και μάλιστα του δικού μου Πανεπιστημιου.Οταν το άκουσα θορυβηθηκα! Τότε 3 η 4 θεατρολογοι και αν αποφοιτουσαμε κάθε χρονια και ολοι γνωριζόμασταν μεταξύ μας! Αποφασισα λοιπον να μιλησω και τηλεφωνησα ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ και το ανέφερα! Με καθησυχασαν με ευγένεια οτι μαλλον δεν τον ήξερα! Πιθανως σκεφτηκα....! Μάλλον κάποιος του το σφύριξε οτι είχα τηλεφωνήσει γιατι από τότε ήταν φοβερά αγενής μαζι μου και από οτι πληροφορήθηκα οπως καταγγελει και η Πενυ δεν προωθούσε καν το βιογραφικό μου στους σκηνοθέτες! Οταν αργότερα πληροφορήθηκα ότι του ζήτησαν να παρουσιάσει τα πτυχία του και αρνήθηκε διερωτήθηκα

1.Πως προσελήφθη χωρίς αποδεικτικα;

2.Ποιος του έδωσε ολη αυτή τη δύναμη να ανοίγει η να κλείνει πόρτες;

3.Τι εγινε μετα που μαθεύτηκε οτι δεν είχε τα εν λόγω πτυχια;

Ευτυχως η πορεία με δικαίωσε δίνοντας μου πολλές ευκαιρίες στο ιδιωτικό θεατρο και το 2016 οταν ημουν υποψήφια για βραβείο σε ένα έργο που ανέβηκε με χίλιες δυο δυσκολιες ενιωσα οτι η αξία θα ειναι πάντα εκεί είτε το θέλουν κάποιοι είτε οχι και αυτο το μηνυμα θελω να δώσω και στα παιδιά που βγαίνουν τωρα από τις σχολές....

Μιληστε...

Ονειρευθειτε...

Παλεψτε...

Μην εγκαταλείψετε...»

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου