Ο Μάριος Αθανασίου προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τον Στάθη Λιβαθινό

  

Λίγα 24ωρα μετά την παραίτηση του Στάθη Λιβαθινού από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και τη συγγνώμη που ζήτησε ο σκηνοθέτης μέσω ανακοίνωσής του, ο Μάριος Αθανασίου προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη. Η ταπείνωση των ηθοποιών του κινήματος αναπήρων καλλιτεχνών - «Έχετε κι άλλες συγγνώμες, μη σταματάτε...» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στη σκιά των αποκαλύψεων για τον Δημήτρη Λιγνάδη εκδόθηκε μία επιστολή από σπουδαστές του Εθνικού στην οποία καταγγέλλονταν διάφορες συμπεριφορές. Η επιστολή στάθηκε αφορμή για να ξεκίνησε ένας διάλογος των σπουδαστών με την διευθύντρια, που κατέληξε σε μία κοινή ανακοίνωση.

Στην εν λόγω ανακοίνωση, οι σπουδαστές έκαναν λόγο για αυταρχικές συμπεριφορές και ομοφοβικά σχόλια, που τραυμάτιζαν την προσωπικότητά τους και δημιουργούσαν κλίμα φόβου. 

Όπως αποδείχθηκε, σύμφωνα πάντα με την κρατική τηλεόραση, κάποιες από τις καταγγελίες αφορούσαν τον κ. Λιβαθινό, ο οποίος διετέλεσε και καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού, πριν από τον Δημήτρη Λιγνάδη. 

Ο ίδιος θέλησε αρχικά να λύσει το ζήτημα μέσω διαλόγου και να συνεχίσει την εκπαιδευτική του πορεία, ωστόσο αυτό κατέστη αδύνατο και τελικώς παραιτήθηκε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, συζητώντας με μέλη του κινήματος αναπήρων καλλιτεχνών που ζητούσαν συμμετοχή σε παραστάσεις, έμαθε πως ο Στάθης Λιβαθινός τους ταπείνωνε. Ο Μάριος Αθανασίου έκανε τη σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Λιβαθινός, πρώην διευθυντής εθνικού θεάτρου. Ταπεινώνει επί μία ώρα κίνημα αναπήρων καλλιτεχνών που ζητάει συμμετοχή σε παραστάσεις. “Το θέατρο δεν είναι δημοκρατικό, είναι φασιστικό”, είπε. Και κλείνει δίνοντας στυλό σε παιδί που δε μπορεί… “για γράψε κάτι που θα σου πω”. Έχετε κι άλλες συγγνώμες, μη σταματάτε». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»