powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Σαρμπέλ: «Πέρασα 4 χειρουργεία, στο διάστημα του lockdown»

Ο Σαρμπέλ έδωσε μία εφ'ολης της ύλης συνέντευξη: «Tώρα θα μετακομίσω στο Κατάρ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Σαρμπέλ εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή, «Love it» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παύση που έκανε στην καριέρα του ως τραγουδιστής αλλά και στα χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tα χειρουργεία του Σαρμπέλ και η σπάνια εξομολόγηση για τη γυναίκα του

 

«Πέρασα 4 χειρουργεία. Ήταν στο διάστημα του lockdown, αλλά δόξα τω Θεό όλα πήγανε καλά. Είχα καλό γιατρό εδώ πέρα και όλα πήγαν καλά δόξα τω Θεό. Έχουν περάσει 10 χρόνια που έφυγα από την Αθήνα και ήμουν πολλά χρόνια στο Ντουμπάι και το Λονδίνο και μάλιστα, τώρα θα μετακομίσω στο Κατάρ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε:«Το κάνω για επαγγελματικούς λόγους, αρπάζω τις ευκαιρίες που μου έρχονται. Μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορώ να κάνω το ίδιο και το ίδιο, με κουράζει. Με το τραγούδι ασχολούμαι μόνο στην Ελλάδα. Όλοι οι άνθρωποι στην καριέρα τους θέλουν και χρειάζονται διάλειμμα».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

;