Μεγάλος νικητής στο #SurvivorGR, ο Στάθης Σχίζας! Η αποκάλυψη για το έπαθλο

Για κάποιους ήταν δεδομένο ότι ο μαχητικός Άρης Σοϊλέδης θα είναι ο φετινός μεγάλος νικητής όμως αντ' αυτού το... σήκωσε ο Στάθης Σχίζας, φέρνοντας την ανατροπή - «Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο!»  Καυτά φιλιά ανάμεσα σε Σοϊλέδη – Αντωνά και Σχίζα – Παναγιώταρου - Πυρπόλησαν τον τελικό Βρισηίδα και Ευρυδίκη  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο ημιτελικός του Survivor ανέδειξε τον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα ως τους τελικούς διεκδικητές του μεγάλου επάθλου αξίας 100.000 ευρώ στο Survivor.

Νωρίτερα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου έμειναν εκτός τελικού καταλαμβάνοντας

Στη βραδιά του μεγάλου τελικού, ο Γιώργος Λιανός και οι Survivors, θα μοιραστούν μαζί μας ξεχωριστές στιγμές της πολύμηνης παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο.

 

 

Εκπλήξεις και μουσικά happenings τόσο για τους φιναλίστ όσο και το τηλεοπτικό κοινό το οποίο επέλεξε και το νικητή του φετινού Survivor!

Πριν από όλα όμως τον λόγο είχαν οι δυο φιναλίστ! Άρης και Στάθης μπήκαν χαρούμενοι στο χώρο διεξαγωγής με το κοινό να τους καταχειροκροτεί!

 

 

Οι δυο τους μίλησαν για αυτή τη στιγμή ενώ λίγο αργότερα τον λόγο πήραν οι γλυκύτατες μανούλες τους που βρίσκονται κοντά τους.

 

 

Στάθης: «Μετάνιωσα που σε ένα αγώνισμα είχα πετάξει ένα μπαλάκι στον Τάκη - Συγνώμη»

 

 

Άρης: «Έχω μετανιώσει για το περιστατικό με τον Τάκη στο Συμβούλιο, του ζητώ συγνώμη»

 

 

Η στιγμή να εμφανιστούν οι γυναίκες που βρίσκονται στο πλευρό των δύο φιναλίστ, του Άρη Σοϊλέδη και του Στάθη Σχίζα, ήρθε και η Μαρία Αντωνά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκαν κοντά τους. 

Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας πήρε στα χέρια το κορίτσι του για να το καθίσει στο σκαμπό δίπλα του ενώ ο Άρης Σοϊλέδης δεν σταμάτησε να τη φιλάει με το που τον πλησίασε.

Όταν δε πήραν θέση δίπλα τους, οι δύο φιναλίστ άρχισαν να μιλούν με τα πιο γλυκά λόγια για τις γυναίκες που υπήρξαν το στήριγμά τους.

«Για μένα το τρόπαιό μου είναι η Αλεξάνδρα. Είναι η γυναίκα της ζωής μου είναι το τρόπαιο ζωής μου και δεν καταλαβαίνω που λένε ότι ο έρωτας περνάει. Εγώ όσο περνάει ο καιρός, την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ» είπε ο Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία του έδωσε ένα καυτό φιλί.

Όσο για τον Άρη Σοϊλέδη αναφέρθηκε στα 4 χρόνια σχέσης τους που όπως είπε, έχουν περάσει μαζί και πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές μαζί. «Στα μάτια της βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου» είπε ο γνωστός ποδοσφαιριστής ο οποίος επίσης φίλησε το κορίτσι του που με τη σειρά της μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνον.

 

 

Οι φιναλίστ απευθύνονται για τελευταία φορά στον κόσμο 

 

 

Όπως ήταν φυσικό ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θα μπορούσε να λείπει από τον μεγάλο τελικό του ελληνικού Survivor. 

Ο Τούρκος παραγωγός, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν βρισκόταν στο Μπόντρουμ της Τουρκίας δειπνώντας με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του.

Όμως, δεν θα μπορούσε να χάσει τον ελληνικό τελικό στον οποίο δίνει το παρών τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο Ατζούν, είπε ότι τόσο ο Στάθης Σχίζας όσο και ο Άρης Σοϊλέδης είναι μεγάλοι νικητές καθώς έφτασαν μέχρι εδώ και τόνισε πως αγαπάει πολύ τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για ένα ξεχωριστό Survivor που έρχεται από τη νέα σεζόν στις οθόνες μας, χωρίς όμως να αποκαλύψει κάτι παραπάνω.

 

 

Μετά από σχεδόν 4 μήνες ενός μεγάλου αγώνα επιβίωσης, πολλή πείνα, κακουχίες, τραυματισμούς, απογοήτευση, μοναξιά, και πολύ δυνατά συναισθήματα, ο Στάθης Σχίζας κατάφερε να πάρει το μεγάλο έπαθλο του Survivor 5.

Από πρώτη μέρα της παρουσίας του στον Άγιο Δομίνικο είχε έναν και μοναδικό στόχο. Να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Υπήρξαν στιγμές που λύγισε, στιγμές που ένιωσε ότι δεν θα τα καταφέρει αλλά συνήθως έτσι είναι οι δύσκολοι αγώνες, οι δύσκολοι στόχοι. Και τα κατάφερε! Έχοντας ως αντίπαλό του στο μεγάλο τελικό τον Άρη Σοϊλεδη, ο Στάθης κατέκτησε την πρώτη θέση και είναι ο μεγάλος νικητής.

 

 

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την μεγάλη του νίκη, ο Στάθης Σχίζας προχώρησε σε μια απρόσμενη αποκάλυψη για τον τρόπο που σκοπεύει να διαχειριστεί το έπαθλο του Survivor. «Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο. Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο! Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι είναι νικητής και ο Άρης, ο οποίος αξίζει και αυτός ένα τεράστιο συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νικητής του Survivor 2022.

 

 

Τα highlights:

Ο Σάκης Αρσενίου ξεσηκώνει τον τελικό

Ένα ευχάριστο διάλειμμα στη μεγάλη βραδιά ήταν οι ερμηνείες του Σάκη Αρσενίου ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή του Άλσους Βεΐκου και έκανε το κέφι να χτυπήσει κόκκινο!

Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να χαρίσει λίγες στιγμές διασκέδασης στο κοινό και άρχισε να ερμηνεύει μεγάλες του επιτυχίες. Τότε λοιπόν η Ευρυδίκη η οποία διαθέτει πάντα μπρίο και όρεξη για χορό, ανέβηκε στα σκαμπό των φιναλίστ και άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς του τσιφτετελιού.

Την ακολούθησε με μεγάλη χαρά η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία φυσικά έβαλε το δικό της λιθαράκι για να ανάψει το κέφι.

 

 

Ξεκαρδιστικές στιγμές από τον Γιώργο Λιανό

 

 

Οι καλύτερες στιγμές του Γιωρίκα Πηλίδη στο Survivor και τα σχόλια των συμπαικτών του 

 

 

Η παρακαταθήκη του Professor Σπύρου Μαρτίκα 

 

 

«Βάλε καφέ να στα πω» με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

 

 

Οι πιο αστείες στιγμές στα Συμβούλια του Νησιού

 

 

Τα μεγάλα έπαθλα που καθήλωσαν παίκτες και κοινό

 

 

Τα ζωάκια και τα έντομα που έκαναν πολύ ιδιαίτερη την διαβίωση των παικτών

 

 

Λαθάκια, λάθη και λαθάρες χωρίς προηγούμενο από τους παίκτες

 

 

«Πες το αλλιώς» λέμε...και κλαίμε από τα γέλια

 

 

Η Μαρία Αντωνά στήριζε τον Άρη Σοϊλέδη από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Survivor και δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή της!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ​​​​​​​Το πρώτο βράδυ της Αντωνά με τον Σοϊλέδη: «Ο Άρης κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Ήταν σαν όνειρο για μένα!» - Απαντά για το «δολοφονικό» βλέμμα της στην ανακοίνωση της νίκης του Στάθη - H αποκάλυψη της Παναγιώταρου

 

Φυσικά το Twitter πήρε «φωτιά» και οι χρήστες του έδωσαν πόνο σχολιάζοντας την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά!

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν