Απογοήτευση με το τέλoς στο «Σασμό» - Η σύλληψη και ο γάμος που δεν έγινε ποτέ

Οι τίτλοι έπεσαν πριν ολοκληρωθεί η σκηνή σύλληψης του Μαθιού με τα σχόλια απογοήτευσης του κοινού να πέφτουν «βροχή» στο Twitter - Το «ευχαριστώ» της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στον Δημήτρη Λάλο και το μήνυμα  της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Όπως αναμενόταν από τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής στον «Σασμό», του εθνικού ζευγαριού όπως το είχαν ονομάσει οι θαυμαστές της σειράς εδώ και αρκετούς μήνες, είχε άδοξο τέλος.

Ο φόνος του Άγγελου έκοψε την ανάσα των τηλεθεατών, όπως και συγκινητικές στιγμές που ακολούθησαν πριν τον γάμο του Μαθιού, ο οποίος δεν έγινε και ποτέ, με το τέλος του επεισοδίου να προκαλεί μόνο την απογοήτευση του τηλεοπτικού κοινού.

 

 

 

Οι τηλεθεατές δεν πίστευαν στα μάτια τους και δυσαρεστήθηκαν όταν είδαν να κόβεται η σκηνή κατά τη σύλληψη του Μαθιού Σταματάκη από τον Αστυνόμο Φραγκιαδάκη.

Το μοντάζ απογοήτευσε το Twitter

Άφωνο με την αρνητική έννοια της λέξης έμεινε το τηλεοπτικό κοινό με την τελευταία σκηνή του «Σασμού». Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης κατέφθασε με αστυνομικούς και περιπολικό στις προετοιμασίες του γάμου του Μαθιού και με σοβαρό ύφος του είπε: «Μαθιό Σταματάκη συλλαμβάνεσαι για τον φόνο του…», χωρίς να αποκαλύπτει τελικά αν η σύλληψη γίνεται για τη δολοφονία του Άγγελου ή του Στεφανή Σταματάκη και αφήνοντας του fans γεμάτους απογοήτευση.

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

Το τραγούδι της καπετάνισσας και ο θρήνος της γιαγιάς

Επική ήταν η ατάκα του γαμπρού Μαθιού στον πρόγαμο, το κρητικό bachelor. Πήγε στο καφενείο με βαριά καρδιά, έχοντας πάντα το βλέμμα του στον Μανόλη, σήκωσε το ποτήρι του και είπε κοφτά και λακωνικά: «Αύριο παντρεύομαι. Πιείτε». Και ήπιαν και τραγούδησαν και είδε μάλιστα και το όραμα του πατέρα του Βασίλη Σταματάκη να του εύχεται τα καλύτερα.

 

 

Από τις πιο ωραίες στιγμές ήταν και το τραγούδι της Καλλιόπης με την φωνή της ίδιας της Μαρίας Τζομπανάκη, «Μέρα χαράς». Οξύμωρο, γιατί μόνο χαρά δεν είδαμε.

Ωστόσο σε πολλούς από εμάς με την γλυκύτητα με την οποία το ερμήνεψε είναι σα να το τραγουδούσε και για τον δικό της γιο, τον Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος παντρεύτηκε και πρόσφατα.

 

 

Ο Μανόλης με το λάθος που έκανε για μία ακόμη φορά με το να πει στον Άγγελο το μεγάλο του μυστικό πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή εκνεύρισε αφόρητα τους τηλεθεατές στο Twitter, αλλά όταν το μετάνιωσε ήταν πια αργά. Έχει καταντήσει μία κουραστική προσθήκη του σεναρίου αυτό το μυστικό του Μανόλη. Εκνευρισμό είχαν και με τον Άγγελο όταν το αποκάλυψε στην Καλλιόπη.

 

 

  

  

 

 

  

  

  

  

 

 

 

Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός και η σύλληψη του βασικού υπόπτου, άλλαξε μια για πάντα τις ζωές όλων. Ο Άγγελος ήταν αυτός που είχε δολοφονηθεί και οι κραυγές της Άσπας και της γιαγιάς λύγισαν μέχρι και τις πέτρες.

Το twitter πήρε φωτιά με την σκηνή αυτή, καθώς την περίμεναν πως και πως. Τα σχόλια ήταν πολλά, δείχνοντας το πόσο σοκαρίστηκαν από την εικόνα του Άγγελου μέσα στα αίματα.

 

 

  

  

  

   

 

 

 

Μάλιστα σύμφωνα με τα spoilers ο φόνος του Άγγελου έχει δυο δράστες και όχι έναν.

Η Καλλιόπη μη μπορώντας να διαχειριστεί το γεγονός πως εκείνος πήρε το χωράφι του Αστέρη, πάει στο ιατρείο του προκειμένου να λογαριαστούν με τον Άγγελο να γίνεται έξαλλος ζητώντας εκδίκηση για όλα όσα έχουν ζήσει οι Βρουλάκηδες από εκείνη.

Η Καλλιόπη πάνω στην οργή της, αρπάζει ένα αιχμηρό αντικείμενο να τον πληγώνει βαθιά.

Αμέσως τρέχει να κρυφτεί με τον γιατρό να συν έρχεται και πριν καλά καλά προλάβει να φροντίσει την πληγή του, ο Κώστας μπαίνει μέσα και τον αποτελειώνει θολωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα.

Ο νέος ήρωας, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας, ακούει στο όνομα «Παύλος Βρουλάκης».

Μπορεί ο Άγγελος να δολοφονήθηκε όμως ο νέος Βρουλάκης έρχεται ακόμη πιο έτοιμος να σπείρει τον πανικό στην Άνω Ποριά!

Ο Παύλος Βρουλάκης είναι εκείνος που σκότωσε τον άντρα της Καλλιόπης, Βασίλη Σταματάκη μέσα στη φυλακή, δίχως αυτό να το γνωρίζει η ίδια.

Έχει απλά υπόνοιες και το σοκ της μόλις τον δει μπροστά της θα είναι τεράστιο! Το μυστικό που «δένει» τον Αντώνη και τον παππά, είναι αυτό ακριβώς!

Οι δυο τους γνωρίζουν πως το φονικό στη φυλακή έκανε ο Παύλος, γεγονός που θα φέρει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου, μια σειρά από μεγάλες ανατροπές!

Τώρα μένει να περιμένουμε μέχρι τη νέα σεζόν, ώστε να δούμε τι πραγματικά έχει συμβεί.

  

 

 

Το «ευχαριστώ» της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη

Λίγο, ωστόσο, πριν το μεγάλο φινάλε, η τηλεοπτική Βασιλική, δηλαδή η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ευχαρίστησε και δημόσια τον Μαθιό της, δηλαδή τον Δημήτρη Λάλο, για τη συνεργασία τους. Υπήρξαν υποκριτικά υποδειγματικοί στους ρόλους τους. Και του έδωσε ραντεβού για το αυριανό τους γύρισμα, που αφορά βεβαίως τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

 

 

 

 

Και η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλλη, όμως, με ένα post στο Instagram και μια κοινή της φωτογραφία με τον Ορφέα Αυγουστίδη ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξη και την αγάπη του.

«Σήμερα τελειώνει αυτός ο κύκλος και αύριο ξεκινάμε γυρίσματα για τον δεύτερο. Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την αγάπη σας», έγραψε η τηλεοπτική Αργυρώ στη δημοσίευσή της.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU