powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Παντρεύτηκαν στην Θεσσαλονίκη Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια!

 

Πλάνα και φωτογραφίες από τον γάμο τους - Η πρώτη ανάρτηση ως παντρεμένος 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκλεκτή της καρδιάς του Κρίστη Καθάργια παντρεύτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. 

Ο γνωστός tatoo artist και η γοητευτική ψυχολόγος επισημοποίησαν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης με κουμπάρο τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία που επιτέλους κατάφερε μετά από δύο χρόνια… αρραβώνα να παντρευτεί!

Η εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από τον πολιτικό γάμο του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια! 

 

 

 

O Γιώργος Μαυρίδης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μερικές φωτογραφίες από αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Στις φωτογραφίες αυτές, θα δείς τόσο τον ίδιο όσο και την αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια να λάμπουν από ευτυχία ενώ παρανυφάκια επέλεξαν να έχουν τον γιο της γοητευτικής ψυχολόγου και το σκυλάκι τους που είχαν ντύσει στα λευκά.

«Αυτά από εμάς…. Και στα δικα σας!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μαυρίδης.

 

   

4211443260395323 image

 

4211443156654658 image

 

4211443035285880 image

  

4211443397364201 image

  

4211443548997173 image

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;