Το μήνυμα του Παύλου Σταματόπουλου μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας

 

Στο σπίτι του επέστρεψε έπειτα από μια εβδομάδα νοσηλείας ο Παύλος Σταματόπουλος - Το μήνυμα του για την επιστροφή στο «Χαμογέλα και Πάλι!»!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο κουμπάρος και στενός συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή καθώς η παρουσιάστρια χωρίς να αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες είπε πως κάποιες δύσκολες στιγμές που περνά δεν του επιτρέπουν να είναι στη θέση του.

Όπως όλα δείχνουν, μετά και τη σημερινή ανάρτηση του Παύλου Σταματόπουλου, ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στο «Χαμογέλα και πάλι» το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν ένας λόγος υγείας και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στο νοσοκομείο κάποιες μέρες.

Τελικά όμως, όλα πήγαν καλά και ο Παύλος Σταματόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του. Μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει και όσους στάθηκαν δίπλα του αυτές τις μέρες γράφοντας: 

«Σήμερα είναι μια καλή μέρα γιατί γύρισα σπίτι! Γύρισα σπίτι γιατί μια αλυσίδα ανθρώπων πάλεψαν για μένα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να ευχαριστήσω τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους συνεργάτες μου που ήταν όλοι δίπλα μου. Ευχαριστώ».

 

Ο Παύλος Σταματόπουλος μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο επέστρεψε και στο πόστο του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες του τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά, με τον δημοσιογράφο να στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα.

«Τα πράγματα κάποιες φορές είναι λίγο απρόβλεπτα. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν και να σου συμπαρασταθούν και άνθρωποι που δεν το περιμένεις πολλές φορές. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να προσέχετε κάθε σημάδι του οργανισμού σας και να τρέχετε αμέσως σε έναν γιατρό γιατί αυτό μπορεί να σας σώσει τη ζωή» εξομολογήθηκε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Σε ευχαριστούμε που αποφάσισες να μείνεις λίγα χρόνια ακόμη κοντά μας. Γιατί δεν θα αντέχαμε κι άλλα μηνύματα. Είσαι πολύ τυχερός και να είσαι πάντα γερός και δυνατός» ανέφερε επίσης η Σίσσυ Χρηστίδου. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»