Ο Πάνος έκανε την ανατροπή στο #MasterChefGR - Ξέσπασαν σε δάκρυα στην αποχώρηση

 

#MasterChefGR: Με μόνο τρία μέλη της ομάδας μπορούσαν να ψηφιστούν και αυτοί που θα μαγείρεψαν τελικά για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν η Καλλιόπη και ο Μάριος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

H Kόκκινη ομάδα έχασε στην Ομαδική Δοκιμασία και τώρα τα μέλη της καλούνται να καταλογίσουν τις ευθύνες της ήττας και να ψηφίσουν ανάλογα.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ασφαλής από τη διαδικασία ψηφοφορίας, αφού έχει την κάρτα ασυλίας στα χέρια του. Παρομοίως και ο Γιάννος Σδούγκας, που κατάφερε να κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας. Με μόνο τρία μέλη της ομάδας να μπορούν να ψηφιστούν, οι ψήφοι δίνονται με «βαριά καρδιά» και συναισθηματική φόρτιση.

Με μόνο τρία μέλη της ομάδας μπορούσαν να ψηφιστούν και αυτοί που θα μαγείρεψαν τελικά για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν η Καλλιόπη και ο Μάριος.

Είναι η τελευταία φορά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κάρτα ασυλίας και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος καλείται να αποφασίσει αν και πως θα την αξιοποιήσει. O Παναγιώτης δεν χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας, η οποία ήταν και η τελευταία φορά που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί.

 

 

Ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής, από τον καλεσμένο chef Δημήτρη Παμπόρη, περιμένει τους υποψήφιους για αποχώρηση. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ξεπεράσουν τους φόβους και τα όρια τους, να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και μεθοδικότητα και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν στο διαγωνισμό. 

 

 

Ο εξώστης παρακολουθούσε με αγωνία τη δυνατή μαγειρική μονομαχία, με το αποτέλεσμα να μοιάζει αμφίρροπο. Οι παίκτες προσπαθούσαν να βοηθήσουν όσο μπορούν τους δύο διαγωνιζόμενους, ωστόσο το άγχος και η πίεση του χρόνου τους έκαναν να είναι ευέξαπτη και όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν οι εντάσεις.

Σε ένα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, στο τέλος της ημέρας για κάποιους ο αποχαιρετισμός ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, έως τώρα, στο διαγωνισμό καθώς αποχώρησε ο Μάνος.

Σε ένα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, στο τέλος της ημέρας για κάποιους ο αποχαιρετισμός θα είναι η πιο δύσκολη στιγμή, έως τώρα, στο διαγωνισμό.

 

 

To trailer 75ου επεισοδίου - Δευτέρα 9.5.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»