Και πέμπτη σύλληψη για την απαγωγή της Marie – Ομαδικώς στο δικαστήριο

Σχεδόν τέσσερα 24ωρα μετά την απαγωγή της μικρής Marie από δύο κουκουλοφόρους έξω από το νηπιαγωγείο όπου πήγαινε με την μητέρα της η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε ακόμα ένα πρόσωπο ηλικίας 44 ετών από τη Λεμεσό.

Εντωμεταξύ σήμερα λήγει η τριήμερη προσωποκράτηση που διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τους τέσσερις ύποπτους που φόρεσαν χειροπέδες την Παρασκευή σε σχέση με την υπόθεση.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να οδηγήσουν στο δικαστήριο και τους πέντε συλληφθέντες για να εξασφαλίσουν νέα διατάγματα προσωποκράτησης.

Οι τέσσερις αρνήθηκαν, από την πρώτη στιγμή, οποιανδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς για τις κινήσεις τους κατά το χρόνο πριν, κατά και μετά τη διάπραξη της απαγωγής.

Την ίδια ώρα οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζονται τόσο στα ηλεκτρονικά ίχνη που ίσως άφησε ο πατέρας τις τελευταίες μέρες, όσο και στα τεκμήρια που συλλέχθησαν μετά την σύλληψη των τεσσάρων πρώτων υπόπτων.

Δειτε Επισης

Το βάρος στις επιστημονικές εξετάσεις για τα αίτια θανάτου του 17χρονου-Λήφθηκαν δείγματα από τη σορό
Μειώθηκαν οι θάνατοι από τροχαία δυστυχήματα κατά 8,1% στην Κύπρο το 2023
Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λεμεσό-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά, συνελήφθησαν έξι πρόσωπα
Υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Σιά-Προκλήθηκε από εξοστρακισμό βλήματος κατά τη διάρκεια βολής
Καταγγελία Οδυσσέα στην Αρχή κατά της διαφθοράς για το κέντρο δεξιώσεων
Παραδέχθηκαν ενοχή οι δύο Ουγγαρέζες για υπόθεση σφετερισμού Ε/Κ περιουσιών-Στις 9 Μαϊου η ποινή τους
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων εντόπισε η Αστυνομία σε οχήματα Τ/κ-Επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους €4.100
Εν αναμονή της νεκροτομής για το θάνατο του 17χρονου-«Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μας για παραβατική συμπεριφορά»
Ώρες αγωνίας για 39χρονο που απουσιάζει από το σπίτι του στην Αραδίππου
Καταγγέλλει απειλές κατά Βουλευτών ο Χριστοφίδης με φόντο την έκθεση της Ελεγκτικής για το κέντρο δεξιώσεων