Τετάρτη 23 Μαϊ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Τι λέει ο Νορβηγός γκάγκστερ που σχεδίαζε τη απαγωγή της μικρής Μarie

  30/04/2017 09:36
Τι λέει ο Νορβηγός γκάγκστερ που σχεδίαζε τη απαγωγή της μικρής Μarie

Τι λέει ο Νορβηγός γκάγκστερ που σχεδίαζε τη απαγωγή της μικρής Μarie

  30/04/2017 09:36

Συνεχίζονται οι έρευνες και το θρίλερ σε σχέση με την απαγωγή της 4χρονης Marie, που απήχθην το πρωί της Πέμπτης, έξω από το νηπιαγωγείο της στη Λευκωσία, μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Την ίδια ώρα, ο Νορβηγός γκάγκστερ Έσπεν Λι, ο οποίος ήταν ένας από τους τρείς Νορβηγούς που έστειλε ο πατέρας τον περασμένο Φεβρουάριο για να απαγάγουν την 4χρονη, σπάει τη σιωπή του και αρνείται οποιοδήποτε σχέδιο απαγωγής ενώ καλεί τον πατέρα  να επιστρέψει το παιδί.

Ο Έσπεν Λι χαρακτηρίστηκε τότε ως ένας από τους διαβόητους γκάγκστερ της Νορβηγίας, καθώς είχε πλούσιο εγκληματικό παρελθόν ενώ είχε παραδεχτεί ότι διέπραξε 100 φόνους στην Αφρική.

Μιλώντας στο νορβηγικό TV2, ο ΈσπενΛι αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κάποια σχέση με την απαγωγή της 4χρονης Marie και ότι το μόνο που ήθελε και για αυτό είχε φθάσει στην Κύπριο πριν από περίπου ένα χρόνο, ήταν να πάρει το αυτοκίνητο που είχε ο 49χρονος πατέρας.  

«Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο» λέει ο Λι ενώ θεωρεί, ότι ο Grimsrud, πατέρας της 4χρονης, πρέπει να επικοινωνήσει με τις αρχές προκειμένου να πει που είναι και να δοθεί μια συμβιβαστική λύση.

Ωστόσο επισημαίνει ότι μετά απ’  αυτό μάλλον θα κάνει πολύ καιρό να ξαναδεί το παιδί του τονίζοντας πως «δυστυχώς μπορεί και να μην το ξαναδεί».

 
Πίσω στην αρχή της σελίδας