powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

«Γκρεμίζονται οι καψούρες και απομυθοποιούνται. Έχω φάει παραμύθια και εγώ»

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Προτιμώ μια καλή αμοιβή από υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Mεγαλώσαμε, να καβατζώσουμε»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο #The2nightShow με αφορμή το νέο της βιβλίο, «Ο έρωτας δεν είναι παιχνίδι μωρό μου».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτώντας περισσότερα για το περιεχόμενο του βιβλίου της, ζήτησε από την καλεσμένη του να μιλήσει για τον διαχωρισμό ανάμεσα στον έρωτα και την αγάπη.

«Ο έρωτας είναι παιχνίδι και έχει πολύ συγκεκριμένους νόμους και παίζεται. Η αγάπη δεν έχει τόσους κανόνες. Είναι ένα αίσθημα πολύ ανώτερο που είμαστε λίγοι για να το πετύχουμε γιατί έχουμε ένα εγώ πολύ μεγάλο, παλεύουμε να φύγει το εγώ από τη μέση και θα ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι αν είχαμε τους νόμους της αγάπης», απάντησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. 

Και συμπλήρωσε: «Γκρεμίζονται οι καψούρες και απομυθοποιούνται. Ευχής έργον είναι να μένει η αγάπη από όλα αυτά, όχι τα παραμύθια. Έχω φάει παραμύθια και εγώ».

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μιλώντας για τη νέα γενιά κωμικών δήλωσε: «Έχω την εντύπωση ότι τα παιδιά που κάνουν stand-up  φοβούνται να κάνουν κριτική στο σύστημα, όπως παλιά όσοι έκαναν επιθεώρηση, δεν ξέρω γιατί, το θεωρούν πασέ;» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ANT1.

Και στο τέλος απάντησε και σε γρήγορες ερωτήσεις του Γρηγόρη δίνοντας απολαυστικές απαντήσεις.

Στην ερώτηση αν προτιμά καλή αμοιβή ή υψηλά νούμερα τηλεθέασης, είπε: «Καλή αμοιβή μεγαλώσαμε, να καβατζώσουμε».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;