Η ανάρτηση του Βαλάντη μετά τις αποκαλύψεις του αδερφού του στο #MasterChefGR

«Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδερφός μου είναι ο Βαλάντης. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος, αλλά έχω νιώσει λίγο σκιά από όλο αυτό. Αυτή η επιβράβευση στο #MasterChefGR, θα μου γεμίσει ένα παιδικό κενό που έχω τόσα χρόνια. Περιμένω αυτή την επιβράβευση από τον πατέρα μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια αποκάλυψη έκανε ο Βαλάντης μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως ο αδερφός του, Παναγιώτης Αυγενικός, συμμετείχε στο #MasterChefGR. Ο 40χρονος με καταγωγή από τη Ρόδο μπήκε στην κουζίνα του reality μαγειρικής στο επεισόδιο της Τρίτης 25/1 και έδειξε στους τρεις σεφ τις ικανότητές του. Ο ίδιος είναι επαγγελματίας σεφ και εργάζεται σε μεγάλα ξενοδοχεία.

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή του, ο Παναγιώτης Αυγενικός αποκάλυψε ότι είναι αδερφός του Βαλάντη, ωστόσο παραδέχτηκε ότι αποφεύγει να το λέει δημόσια, μιας και δεν θέλει να νιώθει ότι είναι η σκιά του.

Ειδικότερα, ο ίδιος είπε: «Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδερφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες για εμένα».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης συμφώνησαν μετά από τη δοκιμή ότι το πιάτο του Παναγιώτη Αυγενικού ήταν εξαιρετικό και ο παίκτης κατέκτησε με το σπαθί του την άσπρη ποδιά – εισιτήριο για το σπίτι του #MasterChefGR.

«Νιώθω τόσο γεμάτος, τόσο χαρούμενος, τόσο περήφανος για εμένα. Αυτή η επιβράβευση θα μου γεμίσει ένα παιδικό κενό που έχω τόσα χρόνια. Περιμένω αυτή την επιβράβευση από τον πατέρα μου» είπε μετά από την είδηση της «πρόκρισής» του ο νέος σεφ, ο οποίος συνοδεύονταν στην audition από την κοπέλα και τους φίλους του.

 

 

Ο Βαλάντης παρακολούθησε το επεισόδιο από το σπίτι του και έκανε σχετικές αναρτήσεις προκειμένου να υποστηρίξει τον αδερφό του. Ο ίδιος έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος, μιας και ο Παναγιώτης Αυγενικός πέρασε την επόμενη φάση παίρνοντας τη λευκή ποδιά.

«Αδερφάκι μου, είσαι ο επόμενος MasterChef», έγραψε ο Βαλάντης στην ανάρτησή του.

 
  
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»