Ελευθερία, Ευρυδίκη & Σώζων Παλαίστρος - Χάρος μπαίνουν στο #SurvivorGR All Star

#SurvivorGR: Σοκαρισμένη η Ελευθερία Ελευθερίου - Η αιχμηρή ανάρτησή του Bo -  Ξεσπά ο αδελφός της Καρολίνας - Η ανάρτηση μητέρα της- «Χείμαρρος» ο Τριαντάφυλλος: «Πώς γίνεται να έχεις τον παιδαρά τον Μπο και να κοιτάς τον Μάριο;» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Tο τηλεοπτικό κοινό έστειλε στο σπίτι της την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε και… αποχαιρέτησε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ο οποίος της ψιθύρισε μία ατάκα στο αφτί της!

 

 

 

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή #SuperΚατερίνα και αφορά στη στιγμή της αποχώρησης της Καρολίνας Καλύβα από το #SurvivorGR All Star.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η Καρολίνα, εκτός από τους συμπαίκτες της στην Μπλε ομάδα, αποχαιρέτησε και τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας. Όταν αγκάλιασε η Καρολίνα σφιχτά τον Μάριο Πρίαμο, της ψιθύρισε μία φράση.

Σύμφωνα με τη #SuperΚατερίνα, ο Μάριος είπε «λύσ’ το» αλλά η Καρολίνα δεν κατάλαβε τι είπε και το επανέλαβε και συνέχισε «θα τα πούμε έξω»!

 

 

Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε από το #SurvivorGR All Star και γυρίζει στην Ελλάδα, ωστόσο δύο παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης ετοιμάζονται να εισβάλλουν στο παιχνίδι. 

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία τελικά θα μπει στο #SurvivorGR, μιας και είχε υπογράψει και δεν μπορεί να κάνει πίσω…

Η τραγουδίστρια μετά το ειδύλλιο της Καρολίνας με τον σύντροφό της Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη σκέφτηκε να μην μπει στο survivor γιατί τα φώτα θα πέσουν πάνω τους και δεν θα ήθελε να επιλύσει δημόσια τα προσωπικά της ζητήματα, αλλά η οικονομική συμφωνία που έχει κάνει δεν μπορεί να κάνει πίσω και μπαίνει στο ριάλιτι.

Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα ταξιδέψουν μαζί και θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, σε τρεις μέρες μπαίνουν στο παιχνίδι σύμφωνα με το #HappyDay.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση της τραγουδίστριας να συμμετέχει για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης και, ιδιαίτερα, μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον φημολογούμενο σύντροφό της, Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα.

«Αυτός που σίγουρα δεν θα πλήξει αποχαιρετώντας την Καρολίνα, είναι ο Μάριος Πρίαμος. Είδατε πριν από λίγες ημέρες σε αυτή την εκπομπή μια φωτογραφία του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία που αποδείκνυε την σχέση τους. Αυτή η σχέση υπήρχε, ήταν πολύ ζεστή, μπορεί να μην είχανε κάνει δηλώσεις ανοιχτά, αλλά ήταν σε μια πολύ ωραία φάση της σχέσης τους», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η Ελευθερία όταν έγινε η αποκάλυψη της σχέσης με την Καρολίνα, στεναχωρήθηκε πάρα πολύ σοκαρίστηκε και πραγματικά σκέφτηκε να μην μπει γιατί γνωρίζει ότι τα φώτα θα εστιάσουν εκεί και ότι όποια διαφορά έχει με τον σύντροφό της, Μάριο Πρίαμο θα γίνει σε πανελλαδική εμβέλεια. Επειδή υπάρχει μια συγκεκριμένα ανάγκη με την οικονομική συμφωνία που έχει κάνει, δεν μπορεί να κάνει πίσω και θα μπει πολύ σύντομα. Μπορεί να έχει ήδη φύγει», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Ο Σώζων Παλαίστρος - Χάρος μπαίνει στους Μαχητές αυτή τη Κυριακή

Και μπορεί όλοι να περιμένουν να δουν την Ελευθερία Ελευθερίου, όμως εκείνος που θα μπει την Κυριακή είναι ένας παίκτης που τον είχαμε δει στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και πρόκειται για τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα των Μαχητών.

 

 

 

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά τον σάλο των ημερών λόγω των όσων έγιναν με τον σύντροφό της Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την σύντροφο του ράπερ Μπο, Καρολίνα Καλύβα, έγινε έξαλλη όταν είδε το τηλεοπτικό συνεργείο #SuperKατερίνας.

Η ίδια δεν περίμενε με τίποτα ότι θα την συναντούσαν στο δρόμο και δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της.

«Ελάτε κορίτσια, δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου φανερά ενοχλημένη και φυσικά έφυγε χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

Σχολιάζοντας το απόσπασμα αυτό στον αέρα της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πώς η τραγουδίστρια θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και η αντίδρασή της ήταν ξεκάθαρα τακτική.

 

 

Σύμφωνα με την εκπομπή, #PrwinoMas: «Οι δικές μου πηγές λένε πως ήταν μαζί τους τελευταίους δύο μήνες. Το θέμα ειναι ότι ξαφνικά η Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκεται στο “στόχαστρο”. Νιώθει πάρα πολύ άσχημα, εγώ ξέρω ότι έκλαψε. Έχω μιλήσει μαζί της, έχει περάσει από όλα τα συναισθήματα. Νομίζω ότι έχει ρωτήσει και τη Βρισηίδα»!

Και η Βρισηίδα Ανδριώτου επιβεβαίωσε το γεγονός και αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια την πήρε τηλέφωνο και τη ρώτησε αν συμβαίνει κάτι με τον Μάριο και συμπαίκτριά του.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής: «Και μένα με ρωτούσε. Μου είπε πως δε μπορεί να το πιστέψει και δεν είναι αυτός ο Μάριος που γνωρίζει τόσα χρόνια. Στο τέλος αναγκάστηκε να μου παραδεχτεί ότι είναι μαζί. Είναι πάρα πολύ σοκαρισμένη γιατί μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήθελε να το πιστέψει. Είχαν κάνει συμφωνία πως ακόμη κι αν μπει η Ελευθερία στο παιχνίδι δε θα έδιναν τέτοιο ριάλιτι οι δυο τους. Εγώ καταλαβαίνω πως ήταν σίγουροι πως δε θα τους πιάσουν. Η Ελευθερία εγώ θεωρώ δεδομένο ότι θα μπει. Και επίσης έχω να σας πω ότι το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε η Ελευθερία όταν είδε το τρέιλερ ήταν στο Μπο».

 

 

 

Ο Bo, μετά απο όλα όσα εκτυλίσσονται στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, με μια νέα ανάρτησή του, απάντησε και με το παραπάνω. 

Καθώς οι μέρες περνούν, ο ράπερ κρατά σιγή ιχθύος σε όλα όσα ακούγονται, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία σε story, γράφοντας: «Παρακολουθώ τα πάντα...»

 

 

Λίγη ώρα μετά ήταν ανακοίνωση της αποχώρησης της Καρολίνας Καλύβα, ο αδελφός της, Παναγιώτης Καλύβας και η μητέρα της, Ζωή Πολυχρονίδου προχώρησαν σε αναρτήσεις υποστήριξης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

«Η νίκη σου στην αήττητη Δαλάκα, τον 10ο πόντο και τάισες μετά από 8 χαμένα έπαθλα φαγητού ο καλύτερος πόντος στο Survivor. Τώρα φύγε όπως πρέπει και άστους να ασχολούνται με αυτά που ξέρουν. Άστους να πατάνε επάνω σου πάλι επάνω είσαι», έγραψε η μητέρα της Καρολίνας δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τον τελευταίο της πόντο στο παιχνίδι.

 

 

Από την πλευρά του, ο αδελφός της, Παναγιώτης, δημοσίευσε μία φωτογραφία της και σχολίασε: «Έφερες το 10 γιατί είσαι αυτή που είσαι και που ξέρουμε όλοι. Πάντα δίκαιη και πάντα αληθινή. Με το κεφάλι φιλά μια ζωή. Άσε να σε πολεμάνε και να νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Μιας και δεν μιλάμε για παιχνίδια αλλά για κακοσκηνοθετημένη “ταινία”. Εσύ είσαι αθλήτρια. Για πάντα δίπλα σου. Μόνο αγάπη και θαυμασμό για σένα».

 

 

Το πρωί της Πέμπτης 26/1 η Φαίη Σκορδά θέλησε να σχολιάσει μαζί με τους συνεργάτες της τα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του SurvivorGR, ενώ παράλληλα ξέσπασε κατά του Μπο, χαρακτηρίζοντας περίεργη την στάση σου απέναντι σε όλα αυτά.

«Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, σαφώς στρέφεσαι σε αυτούς τους οποίους πληγώνονται και στη συγκεκριμένη ο Μπο. Ήταν ένας άνθρωπος που αλλιώς τα είχε σκεφτεί αλλιώς του ήρθανε, άσχετα ότι δεν έχουμε ακούσει ακόμα την Καρολίνα, άσχετα όλο αυτό το πράγμα το βλέπουμε σαν μια υπερβολή, δεν τον κρίνω. Αλλά όταν βλέπω τα πάντα σε stories. Εχθές ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε “βλέπω τα πάντα”.

Εντάξει μίλησες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η συνέχεια, μου κάνει λίγο περίεργη. Και σκέφτηκα ότι σε μία προηγούμενη στιγμή, σε έναν άλλο τραγουδιστή -δεν θέλω να πω το όνομά του – που είχε σχέση με την Μαριαλένα, τον κυνηγούσαμε και κρυβόταν και δεν μίλησε ποτέ. Είναι θέμα επιλογής και στάσης ζωής», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

 

 

O Τριαντάφυλλος μίλησε για το #SurvivorGR το φλερτ της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, αλλά αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τόνισε ότι δεν πρόκειται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τριαντάφυλλος είπε χαρακτηριστικά: «Μίλησα με τον Μπο. Είναι ένα απίστευτο παιδί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να τα έχεις με τον Μπο, έναν τέτοιο παιδαρά, και να κοιτάς τον Μάριο; Είναι στεναχωρημένος. Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν πάει ταξίδι με τον Μπο και τη Μαριαλένα. Η Καρολίνα έλεγε στον Μπο ότι τον αγαπάει»!

Και ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στο Survivor, δεν πάω εγώ σε αυτό το παιχνίδι. Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι με είπαν κ@λ@τούμπα και ότι θα μπω με 40.000 τον μήνα. Τελικά κ@λ@τούμπες είναι αυτοί. Απέδειξα ότι δεν πρόκειται να πάω ούτε με 100.000 ευρώ, δεν αφήνω το παιδί»!

Και φυσικά αναφέρθηκε ο Τριαντάφυλλος και στον Βασάλο λέγοντας: «Ο Βασάλος μια χαρά, δε μιλάει, ειναι να περάσει η βδομάδα να πάρουμε το τάλιρο. Δε μετάνιωσα για αυτά που είπα για εκείνον. Κάθεται εκεί με το 17-18%. Ειρωνεύτηκε το 60% το δικό μας. Βασάλο μου έτσι ειναι αγόρι μου. 17-18-19% το πολύ. Είχες στο μυαλό σου ρε φίλε στο βαν πριν φύγεις, να πεις κάτι για μένα ειρωνικά και για το 60%. Να όμως που ήρθε μπούμερανγκ. Μπορεί και αυτός να με είχε αφίσα στο δωμάτιό του».

Το πρωί της Πέμπτης, 26/1, στην εκπομπή #HappyDay προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου, ενώ στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως βρέθηκε και η ίδια στο συγκεκριμένο event και μοιράστηκε με τους συνεργάτες της τη συνομιλία που είχε με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του.

«Γνώρισα και την σύζυγό του Τριαντάφυλλου, είναι και αυτή πολύ δυναμική, δεν είναι τυχαία μαζί αυτό το ζευγάρι. Δεν πάει Survivor μάς το ξεκαθάρισε, μου έδειξε κάτι βίντεο από την προπόνηση που κάνει. Αν έμπαινε τώρα, με την παλτοποίηση που υπάρχει στους υπόλοιπους παίκτες, θα έκανε τρελή διαφορά. Τον είδα να πηδάει εμπόδια. Εμένα μου είπε ότι τέτοια γυμναστική δεν έκανε ποτέ στη ζωή του και την ξεκίνησε μετά το Survivor». 

Συνέντευξη και στο #PrwinoMas και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως είχε δώσει 3.500 ευρώ σε ψήφους για τον Ντάνο

«Είναι άδικο που αποχώρησε η Ευρυδίκη και δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην την ψήφισε ούτε το 10% από τους followers της. Μιλήσαμε με την Ευρυδίκη, είχαμε κάνει μαζί και τα εργομετρικά. Έχει σε βίντεο και το πετσόκομμα που έκανα στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Δεν θα πάω στο Survivor γιατί δεν θέλω να αφήσω το παιδί μου. Ήμουν φαν του Ντάνου και είχα δώσει και λεφτά για τον Ντάνο. Είχα δώσει 3.500 ευρώ σε ψήφους για τον Ντάνο», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος είπε επίσης: «Η Καρολίνα μού είχε πει ότι είναι ερωτευμένη με τον Μπο. Το χειρότερο έγκλημα μετά το φόνο είναι η προδοσία. Αηδίασα όταν είδα τον Μάριο και την Καρολίνα να φιλιούνται».

 

 

Το θέμα συζητήθηκε και στο #ToPrwino, όπου καλεσμένη στο πάνελ ήταν την Πέμπτη η Ελισάβετ Σπανού. Πάνω στην κουβέντα, λοιπόν, ακούστηκαν διάφορες εκφράσεις…

«Τι κακοσκηνοθετημένη ταινία; Την πίεσε κανείς την Καρολίνα να πάει στην καλύβα; Μόνη της πήγε η κοπέλα», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τον λόγω πήρε η Ελισάβετ Σπανού και είπε αυθόρμητα: «Τι κακοστημένη ταινία; Πάμε τώρα να καλύψουμε αυτά που δεν καλύπτονται. Βρεθήκανε καβάλα, ξεκάθαρα -συγγνώμη κιόλας που το λέω έτσι. Δεν τους ανάγκασε κανένας. Δεν θεωρώ ότι αυτό το πράγμα στήθηκε. Έγινε».

«Η κοπέλα τα είχε με τον Bo. Μπήκε μέσα τσιμπήθηκε με τον Πρίαμο. Τώρα δεν έχει ούτε τον Bo ούτε τον Πρίαμο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

 

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»