«Βούταγα στα δύσκολα, με απώλειες και τραύματα και ξανά μανά»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ήθελα να κάνω παιδί, ήμουν πολύ χαρούμενη έγκυος. Πήρα 40 κιλά. Εμάς μας προέκυψε με τον Ταξιάρχη και το κάναμε. Μετά παντρευτήκαμε. Δεν ήξερα τι μου γινόταν κι όλα τα έμαθα από την ψυχοθεραπεία» - Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Με έχει στενοχωρήσει πολύ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, #The2nightShow και μίλησε μεταξύ άλλων για την ψυχοθεραπεία και πόσο την βοήθησε.

Ορμώμενος από τη δήλωσή της ότι θα ήθελε να παρουσιάσει μία εκπομπή, έκανε αντιστροφή ρόλων, και από συνεντευξιαζόμενη την έχρισε συνεντευξιάζουσα που στη συνέχεια έκανε τη δική της εξομολόγηση στην εκπομπή

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Ήθελα να κάνω παιδί, ήμουν πολύ χαρούμενη έγκυος. Πήρα 40 κιλά. Εμάς μας προέκυψε με τον Ταξιάρχη και το κάναμε. Μετά παντρευτήκαμε. Δεν ήξερα τι μου γινόταν κι όλα τα έμαθα από την ψυχοθεραπεία.»!

Και πρόσθεσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Μου έλεγε κατά καιρούς ότι οι καλλιτέχνες κι οι ηθοποιοί είναι από την υψηλότερη κλίμακα που χρειάζεται να κάνουν ψυχοθεραπεία κι αυτοί που πηγαίνουν λιγότερο. Εγώ χαμογελούσα που το έλεγε. Της λέω μου το έχετε πει καμία δεκαριά φορές. Περιλαμβάνομαι κι εγώ σε αυτήν την κατηγορία; Δεν ήξερα, δεν σκεφτόμουν. Βουτούσα στα δύσκολα με απώλειες και ξανά μανά. Η ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισε πολύ μεγάλα τοπία και μετά συμπληρώθηκα με τις δικές μου αναζητήσεις σε άλλα πεδία»!

 

 

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θέλησε να εκφράσει ένα παράπονό του προς τον Νίκο Μουτσινά.

«Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως είναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δε σηκώνει τηλέφωνα.

Δηλαδή είδα πως δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά. Του το ζήτησα τελευταία φορά που πήγα και του είπα “σε παρακαλώ, θέλω να σου πω κάτι και θέλω να το πούμε σε καφέ”. Δυόμιση τρία χρόνια δε με έχει πάρει ακόμη ένα τηλέφωνο να του πω να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ.

Τόσο πολύ με στενοχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Πάντα εύχομαι όμως να είναι καλά. Δε θα μιλήσω για το ταλέντο του. Είχα πει στο ραδιόφωνο πρόσφατα, ότι επειδή στενοχωριέται που τώρα δεν πάει λίγο καλά στα νούμερα και σκεφτόταν για την τηλεόραση, ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχει κάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες, όλα αυτά κάνουν κύκλους, θα το ξαναβρεί. Μας λείπουν τέτοια ταλέντα στην τηλεόραση» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

Δειτε Επισης

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο