Το ευχαριστώ του συντρόφου της άτυχης Νάταλι-Τι είπε μετά τον τραγικό επίλογο (pic)

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία στέλνει ο Κύπριος σύντροφός της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Τυχαίος ο εντοπισμός της σορού της άτυχης Νάταλι-Ακαριαίος ο θάνατος της
 
Σύμφωνα με ανάρτηση ενός από τους εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες, του Βαγγέλη Κριαρά, ο Κυριάκος, ο άνδρας που είχε σχέση με την άτυχη Αγγλίδα αστροφυσικό που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία, θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Κριαράς ανάρτησε τη στιχομυθία του με τον Κύπριο και σύντροφο της Νάταλι Κρίστοφερ. «Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες... Ευχαριστώ» φέρεται να έγραψε ο Κύπριος σύμφωνα με την ανάρτηση.
Αύριο η αυτοψία στη σορό
 
Στο σημείο όπου βρέθηκε θα παραμείνει τη νύχτα η σορός της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο σε χαράδρα στην Ικαρία.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η περιοχή έχει αποκλειστεί και φυλάσσεται, ενώ αύριο το πρωί θα μεταβούν από την Αθήνα, ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει αυτοψία επί τόπου, και να ερευνηθεί ο χώρος του συμβάντος.
 
Βρέθηκε νεκρή η Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγική εξέλιξη… Βρέθηκε το άψυχο σώμα της Νάταλι
 
Το απόγευμα της Τετάρτης γράφηκε ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση της εξαφάνισης της Νάταλι Κρίστοφερ. Διασώστες την εντόπισαν νεκρή, σε χαράδρα στην περιοχή Κεραμέ της Ικαρίας, σε απόσταση περίπου 1 χιλιομέτρου στο οποίο είχε καταλύσει με τον σύντροφό της. Ο ίδιος, συγκλονισμένος, την αναγνώρισε από τα αθλητικά ρούχα που φορούσε η 34χρονη Αγγλίδα αστροφυσικός, τα οποία που έδειξαν οι αστυνομικοί.
 
Καταπλακωμένη από βράχους η 34χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Πώς βρήκε φρικτό θάνατο η άτυχη Νάταλι-Η μοιραία αναρρίχηση

Η Νάταλι Κρίστοφερ βρέθηκε ανάσκελα, καταπλακωμένη από βράχους, οι οποίοι κατά τα φαινόμενα αποκολλήθηκαν κατά την πτώση της στη χαράδρα. Τη σορό της 34χρονης εντόπισε ένας εθελοντής πυροσβέστης. Η αστυνομία είχε στρέψει τις έρευνές της στη συγκεκριμένη περιοχή και τη χαράδρα, αναλύοντας στοιχεία από το σήμα που εξέπεμψε το κινητό τηλέφωνο της Αγγλίδας αστροφυσικού.
 
Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία geotagging είχαν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πού βρισκόταν το τηλέφωνο της Κρίστοφερ και έπειτα από λίγο εντοπίστηκε η σορός της.
 
Ικαρία: Τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία
 
Από τις πρώτες ενδείξεις και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί στην Ικαρία, τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Νάταλι Κρίστοφερ επήλθε από δυστύχημα, έπειτα από την πτώση της στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων. Πιθανολογείται ότι η άτυχη αστροφυσικός είχε πάει στο σημείο για να κάνει αυτοσχέδια αναρρίχηση, χωρίς να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Όσο προχωρά η αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 34χρονη Αγγλίδα απομακρύνεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Πάντως, αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι τα βράχια στο σημείο είναι πολύ απότομα και δεν ενδείκνυται για ελεύθερη αναρρίχηση ή καταρρίχηση. Πάντως, είναι πιθανόν να κληθούν και άτομα με γνώσεις στην αναρρίχηση, προκειμένου να εξεταστούν τα στοιχεία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Ξεκαθαρίζουν τα αίτια θανάτου της άτυχης Νάταλι-Το επικρατέστερο σενάριο

Πηγή: iefimerida.gr
 

Δειτε Επισης

Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στο «ακροατήριο» το Προεδρικό για την αίτηση παύσης του Ελεγκτή-Ξεκαθαρίζει πως δεν θα εμπλακεί
Πάσχει η διαχείριση των Κοινοτήτων-Σαθρά φαινόμενα εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Ανακοινώθηκαν τα μέλη της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού-Στις 8 Μαΐου η συνάντηση Προέδρου με Ολγκίν
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ενστάσεις κατά υποψηφίου δημάρχου στην Επαρχία Λεμεσού-Ανακηρύσσονται από σήμερα 13 αντιδημάρχοι
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
«Τιμούμε αυτούς που έμειναν στις επάλξεις και θυσιάστηκαν για να περισώσουν την εθνική αξιοπρέπεια»
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών-Το μέγεθος, το χρώμα και η σειρά των υποψηφίων (pics)