Τυχαίος ο εντοπισμός της σορού της άτυχης Νάταλι-Ακαριαίος ο θάνατος της

Ανάσκελα και με κομμάτια από βράχους επάνω της βρέθηκε νεκρή η άτυχη αστροφυσικός στην Ικαρία. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Πώς βρήκε φρικτό θάνατο η άτυχη Νάταλι-Η μοιραία αναρρίχηση

Με αυτή την εξέλιξη, ενισχύεται το σενάριο που την ήθελε να είχε πάει για αναρρίχηση ή καταρρίχηση, ωστόσο ένας βράχος αποκολλήθηκε και την καταπλάκωσε, με συνέπεια να βρει ακαριαίο θάνατο. 
 
Η σορός της βρέθηκε κατά τύχη από εθελοντή που έπαιρνε μέρος στις έρευνες καθώς όπως είπε διασώστης, από το σημείο είχαν περάσει πολλές φορές αλλά δεν στάθηκε δυνατός ο εντοπισμός της. Μάλιστα - όπως είπε- είχαν «χτενίσει» όλες τις περιοχές και τις ακτές αλλά δεν την είχαν εντοπίσει. Σε ό,τι έχει να κάνει με το κινητό της τηλέφωνο, ο διασώστης είπε πως αυτό χτυπούσε αλλά προφανώς η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το απαντήσει, ενώ τόνισε πως πολλές φορές του στίγμα του κινητού δεν είναι και ο ασφαλέστερος τρόπος για να εντοπιστεί κάποιος.

Νωρίτερα το απόγευμα είχε εντοπιστεί η σορός της, σε μια χαράδρα βάθους 20 μέτρων στη θέση Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφο της, βρέθηκε το πτώμα της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού. 

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, εθελοντής πυροσβέστης που πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή, εντόπισε το πτώμα της γυναίκας, δίνοντας τέλος στο θρίλερ των 72 ωρών από την εξαφάνισή της. 

Αναμένεται, ακόμη, το πόρισμα του ιατροδικαστή, που δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο και θεωρείται καθοριστικό αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της 34χρονης.

Η άτυχη Βρετανίδα φορούσε τα ίδια ρούχα που συνήθιζε να φορά όταν έκανε τζόκινγκ τις ημέρες που βρισκόταν στο νησί. 

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές, το σημείο αποκλείστηκε και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο για να ανασύρουν μαζί με πυροσβέστες το πτώμα της Νάταλι Κρίστοφερ. Επίσημα η Αστυνομία αρχικά δεν είχε προβεί σε ταυτοποίηση, όμως το γεγονός ότι δεν έχει δηλωθεί άλλη εξαφάνιση στο νησί, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη Βρετανίδα αστροφυσικό. Τελικά μια περίπου ώρα αργότερα και μετά την ανάσυρση της σορού επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για την άτυχη αστροφυσικό.

Οι πρώτες πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί λένε για έναν βράχο που αποκολλήθηκε και την καταπλάκωσε, όμως ουδείς μπορεί προς το παρόν να απαντήσει πώς βρέθηκε μέσα στη χαράδρα. 

Οι μαρτυρτίες των εθελοντών πυροσβεστών αναφέρουν πως η 34χρονη, πιθανότατα, προσπάθησε να κάνει αναρρίχηση στο δύσβατο αυτό σημείο, ωστόσο αποκολλήθηκαν ορισμένα βράχια, ένα από αυτά την καταπλάκωσε και την τραυμάτισε σοβαρά.
Από χθες το βράδυ, οι έρευνες των αρχών, αλλά και εθελοντών είχαν εντατικοποιηθεί καθώς στο νησί έφθασαν πυροσβέστες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, εθελοντές διασώστες, αστυνομικοί από την Αθήνα με ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να εντοπιστεί το κινητό της τηλέφωνο και το “σάρωμα” γινόταν στη νότια πλευρά του νησιού. Μάλιστα, σήμερα το μεσημέρι κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από τα κεντρικά των Αθηνών, έφυγε εκτάκτως για το νησί του Αιγαίου προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση. Η παραπάνω ενέργεια δείχνει ότι η Αστυνομία δεν αντιμετωπίζει πια το φάκελο “Νάταλι Κρίστοφερ” σαν μια απλή εξαφάνιση και ψάχνει να δει αν πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται κάτι άλλο.
Τελικά, εθελοντές που “χτένιζαν” την ευρύτερη περιοχή που η 35χρονη Βρετανίδα συνήθιζε να κάνει τζόκινγκ εντόπισαν πτώμα γυναίκας σε χαράδρα και αμέσως ενημέρωσαν τις αρχές. Πλέον μετά την ταυτοποίηση και την αναγνώριση που όπως λένε οι πληροφορίες είναι μάλλον τυπική διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει η αστυνομική έρευνα για τα αίτια του θανάτου. Αν δηλαδή η Βρετανίδα γλίστρησε και έπεσε στο γκρεμό όπως έκανε τζοκινγκ ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από τον θάνατο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Τα ερωτήματα γύρω από το θάνατο της Νάταλι-Ψάχνουν τα κομμάτια του παζλ

Πάντως, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από την εξαφάνιση και τον θάνατο της 35χρονης αστροφυσικού βρίσκεται ο 38χρονος σύντροφος της. Μάλιστα και τις δύο αυτές ημέρες από την εξέταση που του έκαναν διαπίστωσαν πως δεν έπεσε σε καμία αντίφαση ενώ όπως λένε δεν εκδήλωσε κάποια περίεργη συμπεριφορά. Άλλωστε δεν υπάρχει καμία μαρτυρία που να δείχνει ότι κάτι συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες και το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής ενώ σε ο,τι αφορά στις σταγόνες αίματος όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ρινορραγία από φυσικά αίτια.

Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο 38χρονος Κύπριος σύντροφος της αστροφυσικού παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Αγίου Κυρήκου και δήλωσε την εξαφάνιση της. Όπως είπε, είχαν έρθει στις 3 Αυγούστου στην Ικαρία όπου έμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και θα αναχωρούσαν το βράδυ της Δευτέρας για την Κύπρο μέσω Αθηνών.

Συγκλονιστικοί αποχαιρετισμοί από φίλους της στα social media

Σε αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεκάδες φίλοι της εξέφρασαν τον συγκλονισμό τους για την απώλεια της Νάταλι, ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Facebook κατακλύστηκε από μηνύματα θλίψης.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»